evett bende temmuz geliniyimm canikoooo opuyorumnanaktanburcuuu sende 07 gelınısın heee :asigim:
ekle resım ekleee
bızım düğün mekanında süslemeyi kendımız yapacağımız için böyle resımlere ihtiyacım var
bende süslemeyı pembe düşünüyorum sizinde yeşilmiş
canım merak etme kuzucum kaldırmıycam fotosunu. :1hug:Biz serhatla 2 sene başka şehirlerde yaşadık onun tayini çıktı çünkü.
bu süre zarfında evliliğe şu kadar bu kadar diye gün saydık. bizi tanıyan herkesde bilir bunu.
ve işte o yüzden bu davetiyeyi seçtik. gören herkesin tepkiside şu oldu. vay bee saya saya getirdiniz demek ki zamanını
çok net çıkmamış oynayan gelinle damat ama biz varız orda ve göbercik atıyoruz...
ben davetiyeyi göremiyorum burcu kaldıracakmısın eve gidince bakım yada başka bir yerde ekli mi ordan bakım merak ettim bilmiyorumkismile
burcuyada çöp adamsız davetıye dusunemezdım
sırın ve sıze uygun olmus burcucum
pekı sız 2 yıl oncedenmı su tarıh dedınız ve hep saydınız amanınınnnn
ee asker adamla evlenecek olmak böyle bir şey.
bak allah nasip ederse çocuk yapacağımız tarihde belli. günü gününe ilk çalışma tarihimizi belirledik kaydirigubbakcemile3
evett bende temmuz geliniyimm canikoooo opuyorumnanaktan
canım bizim organizasyonu yapan kadında yapılmış örnekden fotolar vardı.
bende pembe olsun dedim pembe rüya gibi sanki diye. inan dedi çok sönük kalıyor aa dedim neden çokda canlı. gece açık mekanda ölüyor pembe dedi. inanmadım resimleri çıkarttı. anaa bir gördüm geçrekten de bir felakett..
ama yeşil çok dinamik çok sıcak kığır kığırdı bizde yeşili seçtik. a.s bak bu aklında olsun kuzucum. açık mekansa pembeyi bir daha düşün derim..
canım merak etme kuzucum kaldırmıycam fotosunu. :1hug:
ee asker adamla evlenecek olmak böyle bir şey.
bak allah nasip ederse çocuk yapacağımız tarihde belli. günü gününe ilk çalışma tarihimizi belirledik kaydirigubbakcemile3
burcu pembe renk konusunda ciddimisin bende pembe dyordum hep takii düne kadar bana cok uçuk geldi sonra, ama gece sönük kalma acısından hiç düşünmeiştim bak mekan yeşillikler içinde oalcağından arkadaşa dün akşam fıstık yeşili mi olsa iyi olur diyordumm sanırım fıstık yeşilinden kullancağım hakkımı :1rolleyes:
hahaha işte bu komiktiikaydirigubbakcemile3ooooooo benım dugunume kadar hepınız 2 cocuk annesı olur davetıyeyi. 2 kısılık yazdım dıye kızarsınız
bıtek pıtırı cagırcam
oda daha yenı evlı oldugu ıcın
burcu çok çok güzel yaa tam sizlık olmuş
netım gıdıyo yazdığım yorumların hepsı gitti
sevgi benıde çağır bacım unutma ha
maşallah burcu herşey planlı programlı:ecrin_bebek:
dremcım mor dusunurmusun pekıı
aaa burcu bukadar planlı olması senın ıcınde ıı ama sende sevıyosun ya boyle herseyı planlamyı
bende sarı ıstıyodum suslemeyı ozamn odamı sonuk kalır burcu
evett bende temmuz geliniyimm canikoooo opuyorumnanaktan
canım bizim organizasyonu yapan kadında yapılmış örnekden fotolar vardı.
bende pembe olsun dedim pembe rüya gibi sanki diye. inan dedi çok sönük kalıyor aa dedim neden çokda canlı. gece açık mekanda ölüyor pembe dedi. inanmadım resimleri çıkarttı. anaa bir gördüm geçrekten de bir felakett..
ama yeşil çok dinamik çok sıcak kığır kığırdı bizde yeşili seçtik. a.s bak bu aklında olsun kuzucum. açık mekansa pembeyi bir daha düşün derim..
burcu pembe renk konusunda ciddimisin bende pembe dyordum hep takii düne kadar bana cok uçuk geldi sonra, ama gece sönük kalma acısından hiç düşünmeiştim bak mekan yeşillikler içinde oalcağından arkadaşa dün akşam fıstık yeşili mi olsa iyi olur diyordumm sanırım fıstık yeşilinden kullancağım hakkımı :1rolleyes:
çok ciddiyim tatlım yaaboshayallersmile
şimdi kapalı mekanda spotlar bilmemneler canlı oluyor. ama açık havada ölüyorr... gözümle gördüm görmesem. dediğim gibi kendide pembe istiyordum...a.s
davetiyenin içini kim sormuştu kızlar... işte bu....
içinde de yine aşkımın sözleri yazıyor.
Zaman denen haini alt eden ,
iki küçük dünyanın birleşip kocaman bir yürekte büyümesine şahit olmak istiyorsanız,
bu büyük aşkın düğününe davetlisiniz....::asigim:
Kızlarrr toplanınn çok önemli bir haberim var artık paylaşmak zorundayım sizlerle...
daha fazla saklayamıycam bu gerçeği
gidipde dönmemek var dönüpte görmemek var:gitme: malum haftaya kocaeliye gişdiyorum. bilin bakalım neden gidiyorum. :1rolleyes:
burcuuuu bende ıstemem lercıvert felan ya beyaz yada sarılı beyazlı
dremcım lıla felandamı sevmezsın
buarada burcu ıcıde cok guzel olmus davetıyenın
cok saol canım ya
herseyını paylasıyosun valla
hayır değil :1rolleyes:babanın amelıyatı ıcınmı canım
saçlarını kestirmeye mi burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?