ay kızlar boş boşuna uğraşıyormuşum yaaa profilimdeki albümde var. düğün fotoları albümünde mekan var ordan bakın. davetiyeyi yükliyim ben direk...
hımm dremcım bende yer belırlemek ıcın bıkac yer sormustuk planlarımız onumuzdekı yazdı
ama benı annem cok korkutuyo yagmurmu yagar felan dıye bende hep bı kısmı kapalı yer sectım
bı ona dıkkat ettım bızde gecen yıl 1000 kısılık sormustuk 12000dedıler bıze cok gelmıstı 10 000 ınerler dıey dusunduk
ama bızde nısanı kınayı kızevı yapar
bende onları yapmayıp dugune ortak olsak dıye dusunuyorum ozamn kurtarırız
ama dedıgın gıbı muzıgı suslemesı ıcınde
sempatiksalakcinni bekliyoruz
bizde davetiyemizi seçtik film şeridi gibi yaptırabilirsek sipairşi verim eklerim bende
Biz serhatla 2 sene başka şehirlerde yaşadık onun tayini çıktı çünkü.
bu süre zarfında evliliğe şu kadar bu kadar diye gün saydık. bizi tanıyan herkesde bilir bunu.
ve işte o yüzden bu davetiyeyi seçtik. gören herkesin tepkiside şu oldu. vay bee saya saya getirdiniz demek ki zamanını
çok net çıkmamış oynayan gelinle damat ama biz varız orda ve göbercik atıyoruz...
Biz serhatla 2 sene başka şehirlerde yaşadık onun tayini çıktı çünkü.
bu süre zarfında evliliğe şu kadar bu kadar diye gün saydık. bizi tanıyan herkesde bilir bunu.
ve işte o yüzden bu davetiyeyi seçtik. gören herkesin tepkiside şu oldu. vay bee saya saya getirdiniz demek ki zamanını
çok net çıkmamış oynayan gelinle damat ama biz varız orda ve göbercik atıyoruz...
ben davetiyeyi göremiyorum burcu kaldıracakmısın eve gidince bakım yada başka bir yerde ekli mi ordan bakım merak ettim bilmiyorumkismile
benım davetıyemı gördünmü boshayallersmile
dün geldı canım
burcuuu
davetiyenin içi açılıyomuu
içinde ne yazıyoduu :asigim:
çok espirikli bi davetiye olmuş
tatlışım ya seninkinide göremedim iş yerinde hızlı resimden yüklediğiniz zaman göremiyorum evden bakmam gerek ama netde varsa link atarsan seve seve bakarım dün eklemiştin sanırım merakdan çatlamıştım :dilcikar:
yok canım bugün ekledım dün banyo takımını eklemiştim
nette var ama benımkı daha güzel sositososito
evden bakarsın :asigim:
dremcım benım sevdıcegım bıraz abartır boyle konuları
sımdı suslemeden konussam aksama bı bakarsın enaz 5 yerı aramıs planlamıs
ozamnlarda boyle bı demıstım kırdugunu dıye yemeklı dıye gıtmıs hemen sormus adamda 1000 kısılık fıyat vermıs
hayır tabıykı tam sayıyı bılmıyorum ama okadar olmaz ben en yakınlarımı ıstıyorum sevdıcegımın aılesıde okadar kalabalık degıl
bana kalsa en fazla 500 ama o 800 dıyo ama dugun ustu masrafları gordukce oda duser bence sayıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?