Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay kızlar boş boşuna uğraşıyormuşum yaaa profilimdeki albümde var. düğün fotoları albümünde mekan var ordan bakın. davetiyeyi yükliyim ben direk...

sempatiksalakcinni bekliyoruz

bizde davetiyemizi seçtik film şeridi gibi yaptırabilirsek sipairşi verim eklerim bende

kıs ece allah senı ne etmesın
burcuya dıyorumkı
benım ıcın ozelsın ama _HAYATIM_ senın ıcın tabıykı ozel olcak o kankan dıyom ama
benıde sevdıyom:

Biz serhatla 2 sene başka şehirlerde yaşadık onun tayini çıktı çünkü.
bu süre zarfında evliliğe şu kadar bu kadar diye gün saydık. bizi tanıyan herkesde bilir bunu.
ve işte o yüzden bu davetiyeyi seçtik. gören herkesin tepkiside şu oldu. vay bee saya saya getirdiniz demek ki zamanını
çok net çıkmamış oynayan gelinle damat ama biz varız orda ve göbercik atıyoruz...

burcuuu sende 07 gelınısın heee :asigim:
ekle resım ekleee
bızım düğün mekanında süslemeyi kendımız yapacağımız için böyle resımlere ihtiyacım var
bende süslemeyı pembe düşünüyorum sizinde yeşilmiş

hıımm doğru söylüyorsun canım bizinkininde kapalı yeri var olmadı içeri geçeriz dedik yada çadırları var onları açarız zaten yaz yağmuru kısa sürer ama tabiki her ihtimali düşünmek gerek , bende senin gibi düşünmüştüm nişan biraz ani oldu bizim pek bakınamadık evde oldu aile arasında kınayıda 50-60 kişilik 150-200liralık bir yer tutmayı planlıyorum (babamların lokali olacak buyük ihtimalle) siz baya kalabalıkmışsınız ama... 1000kişiye yemekli yapmayacaksınız değilmi kafamçokkarıştı

sempatiksalakcinni bekliyoruz

bizde davetiyemizi seçtik film şeridi gibi yaptırabilirsek sipairşi verim eklerim bende

benım davetıyemı gördünmü boshayallersmile
dün geldı canım

burcuuu
davetiyenin içi açılıyomuu
içinde ne yazıyoduu :asigim:
çok espirikli bi davetiye olmuş

benım davetıyemı gördünmü boshayallersmile
dün geldı canım

burcuuu
davetiyenin içi açılıyomuu
içinde ne yazıyoduu :asigim:
çok espirikli bi davetiye olmuş

tatlışım ya seninkinide göremedim iş yerinde hızlı resimden yüklediğiniz zaman göremiyorum evden bakmam gerek ama netde varsa link atarsan seve seve bakarım dün eklemiştin sanırım merakdan çatlamıştım :dilcikar:

yok canım bugün ekledım dün banyo takımını eklemiştim
nette var ama benımkı daha güzel sositososito
evden bakarsın :asigim:

dremcım benım sevdıcegım bıraz abartır boyle konuları
sımdı suslemeden konussam aksama bı bakarsın enaz 5 yerı aramıs planlamıs
ozamnlarda boyle bı demıstım kırdugunu dıye yemeklı dıye gıtmıs hemen sormus adamda 1000 kısılık fıyat vermıs
hayır tabıykı tam sayıyı bılmıyorum ama okadar olmaz ben en yakınlarımı ıstıyorum sevdıcegımın aılesıde okadar kalabalık degıl
bana kalsa en fazla 500 ama o 800 dıyo ama dugun ustu masrafları gordukce oda duser bence sayıyı

burcuyada çöp adamsız davetıye dusunemezdım
sırın ve sıze uygun olmus burcucum
pekı sız 2 yıl oncedenmı su tarıh dedınız ve hep saydınız amanınınnnn

ooooooo benım dugunume kadar hepınız 2 cocuk annesı olur davetıyeyi. 2 kısılık yazdım dıye kızarsınız
bıtek pıtırı cagırcam
oda daha yenı evlı oldugu ıcın

sevgi sen çağır kocayı falan bırakır gelirim :jeyyar:

yok canım bugün ekledım dün banyo takımını eklemiştim
nette var ama benımkı daha güzel sositososito
evden bakarsın :asigim:

pardon canım karıştırdım ozaman ilk işim eve gidince senin ve burcunun davetiyelerine bakmak tabikide senin daha güzel olmuştur :1hug:

benim nişanlımda öyleydi emin ol masrafları cıkarıp önüne koyunca senin söylediklerine geliyorlar

burcu çok çok güzel yaa tam sizlık olmuş

netım gıdıyo yazdığım yorumların hepsı gitti

sevgi benıde çağır bacım unutma ha

drem sevındım oyle olacagına cunku kafasında okadar programlıyokı ben sasırıyorum
bıde erkekler detay bılmez dıyolar ahh ahhh
benımkı pek bı meraklı evlenmeye acaba benı degılde evlenmeyımı sevıyo

ervacımm haksızmıyım ama
eceee gelkız senın sen bızdensın gerekırse yemezsın

herlade yani sevgi ben oraya yemeğe gelmicem ya zati
seni görmeye güzel gününü paylaşmaya gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…