yaa 100 davetiye ama şekeri 200 mü 150 mi yaptırsam karar veremedim insanlar çirfter çifter alıyormuş ama bizimki şeker değil magnet zatn cok pahalı değil 150danesi 112,5 tl 200tanesi 150 napım 200 mü yaptırım kaç kişi gelir nikaha tam bilmiyorum ama 100 fazla olur sanırım
ekleyim mi size resmini
günaydınnnnn kızlarrr
yaaa diyosunuzya 100 davetiye 200 davetiye
ben çok şaşırıyorum biz tam 750 davetiye dağıttık
bi kısmına netten tarattım gönderdim
çoğu unuttuğum arkadaşımdan özür dileyip mesaj çektim
sonra kız tarafıyla erkek tarafı arasında sırf davetiye yüzünden tartışma oldu
yok siz çok aldınız yok bize az verdiniz
tabi şimdiki aklım olsa onlara davetiye bile vermezdim ya o ayrı ahahahhahah
lahana, lokum nerelerde hamiş falan mı yoksa kız ???
sinay herkesin sülalesi ve çevresi sizinki kadar geniş olmayabilir
haa hoş ben de 750 davetiye dağıtabilirdim
Ama herkesi de istemedim yani
eleyerek dağıttık
en basiti hayati'nin abisini bile çağırmadık nikaha :umursamaz:
bak şimdi
her zaman davetiye sayısı*2=nikah şekeri yaptırılır
sen 100s davetiye dağıtacanda her davetiyeye 1 kişi mi gelecek?
biz 200 davetiye
500 nikah şekeri yaptık
sinay herkesin sülalesi ve çevresi sizinki kadar geniş olmayabilir
haa hoş ben de 750 davetiye dağıtabilirdim
Ama herkesi de istemedim yani
eleyerek dağıttık
en basiti hayati'nin abisini bile çağırmadık nikaha :umursamaz:
merhaba kızlar günaydın..
artık evlenme sırası bana geldi.çoğu zaman sessiz sessiz okudum yazdıklarınızı,az da olsa katıldım burdaki sohbetlere...çeyiz alışverişinde çok yeni şeyler,faydalı şeyler öğrendim.teker teker evlenen gelinlerimizin evlerini esyaarını gördükçe diyordum ki acaba benim düğün zamanım gelcek mi daha çok var...ama beklenen an şaka maka geldi ve yarın nikahım cumartesi kınam ve pazar dğünüm var.ben de elimden geldiiğince burda sizlerle çeyizlerimi ,evimin her detayını paylaştım.hala inanamıyorum pazar günü benim düğünüm olduğuna.şaşkınım ,heyecanlıyım,içim buruk...ama çok mutluyum sevdiğim adamla ömür boyu hayata birlikte devam edeceğiz kısmetse...evim döşendi son resimleri düğünden sonra paylaşırım szilerle.odamda kapımın arkasında kına kıyafetim ve abiyem asılı,baktıkça içim bir hoş oluyor...
artık balayından sonra girebilirim sanırım.balayından sonra düğün resimlerimi de paylaşırım inşallahh...
artık evlenme sırası bana geldi.çoğu zaman sessiz sessiz okudum yazdıklarınızı,az da olsa katıldım burdaki sohbetlere...çeyiz alışverişinde çok yeni şeyler,faydalı şeyler öğrendim.teker teker evlenen gelinlerimizin evlerini esyaarını gördükçe diyordum ki acaba benim düğün zamanım gelcek mi daha çok var...ama beklenen an şaka maka geldi ve yarın nikahım cumartesi kınam ve pazar dğünüm var.ben de elimden geldiiğince burda sizlerle çeyizlerimi ,evimin her detayını paylaştım.hala inanamıyorum pazar günü benim düğünüm olduğuna.şaşkınım ,heyecanlıyım,içim buruk...ama çok mutluyum sevdiğim adamla ömür boyu hayata birlikte devam edeceğiz kısmetse...evim döşendi son resimleri düğünden sonra paylaşırım szilerle.odamda kapımın arkasında kına kıyafetim ve abiyem asılı,baktıkça içim bir hoş oluyor...
artık balayından sonra girebilirim sanırım.balayından sonra düğün resimlerimi de paylaşırım inşallahh...
hadi yaa
biz işte orda hata yaptık lüzumlu lüzumsuz herkese davetiye verdik
mesela diyorum ya şimdiki aklım olsa en az 100 kişiyi elerdim
bakıyom etrafıma herkes 200 davetiye bastırıyor dedim acaba biz mi abarttık
off bizede düğünde 1000 davetiye yetmez hiç sanmıyorum :S
nikah şekeri olayına zaen hiç girmicez nikha düğünde kıyılcak çünkü
zaten başada çıkmayız
şeker benim nikah bir hafta önce düğün bir hafta sonra yaa düğüne gelen nikaha gelemicek nikaha gelen düğüne gelemicek bu nedenle 100 erkek tarafı + 100 kız tarafı
ay cnm cok heycanlandım yamafoldumben
vallahi hep derdim oo daha cok var senın olsn ervanın olsun densemın olsun
ama zaman okadar hızlı akıyorki cnm
güler yüzlübi gelin ol inş tamamı cnm
Aybuer Allah utandırmasın
inş. herşey gönlünce olur
balayından gelince bizi unutma emi hemen koş buraya
fotolarını merakla bekliyoruz opuyorumnanaktan
güle güle git güle güle gel inş. :kedi:
canım...
git ve çok çok mutlu olarak dön inş...
dualarımız seninle...
ayşecim,
İsteklerinden sakın vazgeçme
kendi istediğin şeyleri yap
yüzünü asma
hep gül
ve doyasıya oyna
çünkü gün senin günün ve bi daha tekrarı yok
Allah mesut etsin canım
güle güle opuyorumnanaktan
nikah şekerim
istediğim davetiye
yazı yerleri kısıtlı bakalım olursa
anladım bebeımm
gonlune gore olsun ınsssssssss hersey ervacım
hıc bıseyıne gelemıcem ama eve gelıcem ev gormeyeeeeee
günaydınnnnn kızlarrr
yaaa diyosunuzya 100 davetiye 200 davetiye
ben çok şaşırıyorum biz tam 750 davetiye dağıttık
bi kısmına netten tarattım gönderdim
çoğu unuttuğum arkadaşımdan özür dileyip mesaj çektim
sonra kız tarafıyla erkek tarafı arasında sırf davetiye yüzünden tartışma oldu
yok siz çok aldınız yok bize az verdiniz
tabi şimdiki aklım olsa onlara davetiye bile vermezdim ya o ayrı ahahahhahah
sağol ervoş...
geçmişe bakarken okudum.
fotoğrafçı iyiymiş,mekanlarda güzel...
lokum bi çıkaramadı bizi gözdağına.
zaten o yokuşları görünce benim ödüm kopuyor.
yaz geldi ama artık mutlaka bi ziyaret ederis...
çok güzel diyorlr
bızım 500basıldı
300erkek
200 kız tarfıan
ama hiç 1tane bile kalmadı
50 tane daha olabilirmiş
benm elımd ebıle yoktu bırınden aldım son andada albumume koydum
esma ben alamadım bile annemde var 1 tane yalvardım vermedi gözünü açsaydın
ayırsaydın kendine dedi bende kızdım bidaha da istemedim
kendi davetiyem hariç herkesin davetiyesini saklıyom :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?