hımm k.validem sormuş gelin saçı + makyah b.çekmece 250demişler burda sordum ben kına dahil 150 ye yaparız dediler
hmmm ne kadar ucuz oralar öylee
dün gittim kuaföre 300 tl ye anlaştık gün aldım ve modeli açtım internet sitesinden gösterdım
yani model olarakk bizim
ESMAYI
gösterdim hahahaha kaydirigubbakcemile3 bunu istiyorum dedim
yaparız dedi yani anlattı işte şöle oluyo böle oluyo senin duvağında böle mi olsun veya farklımı
ay çok komikti kadına bu benım arkadasım dedım kaydirigubbakcemile3
benden 50 tl fazlaymış üzülme canım boshayallersmilekızlar sanırım aranızda kuaföre en çok para vercek olan benim.sadece saç ve makyaj 350 tl dedi ve zorla manikür pedikürü dahil ettirdim..mafoldumben
günaydın herkeslereeee zemuszemus
fotocuya gittim dış mekan studyo fiyatları bir 325 tl
hangisini tercih edersensana kalmış yani..
fotolara baktım gayette güzel çekimler
mekan olarak koru- gözdağı- kalamış- eğer vaktın olur gitmek istersen çıragan sarayı
emirgan..
sana kalmış seçim yani.. karşıya gitmeyı çok çok çok çok isterdım emirgan veya çıragan :S anlaşmalarıda varmış..
of yaa neden bu yakada oturuyorum
15 albüm fotosu
15 dağıtma 15 mini boy
3 adet mega boy boshayallersmile
kapora istedi dedımkı kapora vercek miktar yok şuanj yanımda neyse dedim haftasonu uğrarım tekrar
kuaförü hallettım
gelinliği hallettim haftaya gelinliğimi teslim alıyorum inşallah
hımm k.validem sormuş gelin saçı + makyah b.çekmece 250demişler burda sordum ben kına dahil 150 ye yaparız dediler
hmmm ne kadar ucuz oralar öylee
dün gittim kuaföre 300 tl ye anlaştık gün aldım ve modeli açtım internet sitesinden gösterdım
yani model olarakk bizim
ESMAYI
gösterdim hahahaha kaydirigubbakcemile3 bunu istiyorum dedim
yaparız dedi yani anlattı işte şöle oluyo böle oluyo senin duvağında böle mi olsun veya farklımı
ay çok komikti kadına bu benım arkadasım dedım kaydirigubbakcemile3
benden 50 tl fazlaymış üzülme canım boshayallersmile
günaydın herkeslereeee zemuszemus
fotocuya gittim dış mekan studyo fiyatları bir 325 tl
hangisini tercih edersensana kalmış yani..
fotolara baktım gayette güzel çekimler
mekan olarak koru- gözdağı- kalamış- eğer vaktın olur gitmek istersen çıragan sarayı
emirgan..
sana kalmış seçim yani.. karşıya gitmeyı çok çok çok çok isterdım emirgan veya çıragan :S anlaşmalarıda varmış..
of yaa neden bu yakada oturuyorum
15 albüm fotosu
15 dağıtma 15 mini boy
3 adet mega boy boshayallersmile
kapora istedi dedımkı kapora vercek miktar yok şuanj yanımda neyse dedim haftasonu uğrarım tekrar
kuaförü hallettım
gelinliği hallettim haftaya gelinliğimi teslim alıyorum inşallah
HADİYA AMA BEN DAHA UCUZA YAPTIRDIM HEHEHE
kıslar bişiy sorcam size;
netden sipairş vericem şimdi nikahımız için mıknatıslı içinde lavanta bulunan kelebek şeklinde magnet sipairşi vericem nikaha yaklaşık olarak 100kişi katılacak magnet 150tane yeter mi (20adetini ben el koyucam nikahıma katılamayan olur belki yakın ark onlara vericem ) geriye 130tane kalır yeterli mi herkes tek tek mi alır yoksa bir aileden tek kişi mi alır
erva nekadar ucuz ya fotograf aa çok şaşırdım walla ben bizim burda 600-700 filan
kıslar bişiy sorcam size;
netden sipairş vericem şimdi nikahımız için mıknatıslı içinde lavanta bulunan kelebek şeklinde magnet sipairşi vericem nikaha yaklaşık olarak 100kişi katılacak magnet 150tane yeter mi (20adetini ben el koyucam nikahıma katılamayan olur belki yakın ark onlara vericem ) geriye 130tane kalır yeterli mi herkes tek tek mi alır yoksa bir aileden tek kişi mi alır
yeter cnm ya yettgıı akdarrrr
dream bence yeterli 150 tane
dediğin gibi 100 kişi gelicekse herkes 1 tane alsa tamam işte
hem sanada hatıra kalsın
limangoya benm zıncırlının markasında ve kalıtesinde
urunler gelmiş
burcu ıyı yolculuklar cnm
şekercim akşama otobüsüm. şimdi valiz hazırlıycam banyomu yapıcammmgünaydın kızlar, opuyorumnanaktan
burcu sen yola çıkmadın mı
hepinize günaydın bayanlar
hayatım ne kadar güzel ya bayıldım resme
burcu iyi yolculuklar sana opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?