Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aslında önce öyle düşündüm ama bindallımı giyince bide lame mi giycemkafamçokkarıştı

seninkini kim yaptı o zamaannnkafamçokkarıştı

aime cim yapmıştı :1hug:
kızlaar kına kıyafetim alındızemuszemus pudra rengi.sizce ayakkabım ne renk olmalı???ben lame düşündüm ama olurmu sizce?bindallım gümüş pullu çünkü onla da uyar dedim.sizce???
lame bir cok renkle uyuyor benimde nişanlığım kırmızıydı gümüş taşları vardı gümüş renk lame deniliyor değilmi orenge öyle bir ayakkabı almıştım hatta kınada da şayet abiye giyersen nişan elbisemi giyicem
Selaammmmmmmm şekerler zemuszemus

selam şeker :lepi:

aslında önce öyle düşündüm ama bindallımı giyince bide lame mi giycemkafamçokkarıştı

benim kına elbisem mordu altında lame ayakkabım vardı
sonra bindallımı giyince dore ayakkabı giydim altına, 2 ayakkabı değiştirdim yani yerimseniben

nişanımda da morumsu bi renkti elbisem.tam mor diil ama şarap rengi gibi biş.dore mi?lame mi?diye kafayı yiyordum kiiiiiiiiiiiiii birgün nine west te elbisemin birebir aynı renk ayakkabı görmüştüm ve hemen aldım tabiii.harika olmuştu.elbise ve ayakkabı aynı renk olunca süper oluyor cidden.ervoş yaaa kanıma girdin bak bi tane pudra rengi bi tane lame mi alsam?ama bide şöle bişi var nişan elbisem kısaydı ayakkabım görüncekti bu sefer kına elbisem uzuun tuvalet yani azıcık ucu görüncek..kafamçokkarıştı

ekocin bence gri giy sonrada bindallıyla lame giyersin
bende kendi renginden mi alsam diye düşünmüştüm ama bi daha kullanamam diye almadım

benimde nişanda hiç gözükememişti o yüzden hiç dert edipde 2 ayakkabı alma tek al ikisinde de giy

ayy ne gereksiz bişeymiş kaydirigubbakcemile3

[bide ben cognunu tanımıyorum
kendi: şarkıcı
yiğit : aşinaşığım var ama cıkarmadım
mert : sunucu pazar suprizi hehe
bahar :tanımyıordum gecen dizide gördüm
yıldız :tanıyom
sertaç: bilmoyorum?
TUĞÇE : BİLMIYORUM
HAKAN : BİLMYORUM

yiğit benimle dans edermisinde falan sunuculuk yapmıştı huysuz virjinle beraber
sertaç model
hakan ka yapımcı herif paraya para demiyo
tuğçe de bildiğim kadarıyla model

yiğit benimle dans edermisinde falan sunuculuk yapmıştı huysuz virjinle beraber
sertaç model
hakan ka yapımcı herif paraya para demiyo
tuğçe de bildiğim kadarıyla model

hmm
baharıda gecen kanları gezerken dızıde gordum
aynı yarısamdı hali
lensmigözleri acabaaa

yıgıt benımle dans edermısını sunuyordu
hakanda sunucu
ıkısınıde bılıyorum

ben baharla sertacı bılmıyorummm dıgerlerını bılıyorumm

ayyyy hiçbirini bilmesem de olur sempatiksalakcinni

salak bi program hem de çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…