Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pudra pembesiyle gümüş çok hoş olur....

ece ya ama senin nişanlık baris pembe değil mi,pudra açık oluyor...
ben mi yanlış hatırlıyorum...

ben derslerimin başına döneyim spora gitmeden biraz çalışsam iyi olcak

burcuuu ertesi gün evden çıkarken demişsin???sen düğün günü annenlerde mi kaldın:1shok:

olurmu tatlım yaaaaklinialirimsmile
o gece ordu evinde kaldık. ertesi sabah dışarda kahvaltı ettik başbaşa. sonra gittik babasının elini öptük. sonra teyzemler halamlar falan düğünden sonrada bizdeydiler. içli köfte açmışlardı cokacimcoook serhatın babasınıda alıp bize geçtik.(annesi yok) içli köfteleri yedik. sonra helalleştik. herkesi tek tek öperken kendimi o kadar sıkmama rağmen başladım ağlamaya. dişlerim birbirine vuruyordu. sonra işte gölcükten istanbula havaalanına gidene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım. anacığım hiç belli etmemeye çalıştı. hadi hadi Kıbrısa gidiyorsun bide zırlıyorsun falan gibi şakaya vurmaya çalışıyordu gözleri kızarıktı:gitme: ve ardımdan kızkardeşimle sarılıp sarılıp ağlamışlar. ben çok sonra halamdan duydum. zor susturmuşlar. kız kardeşim ben Burcusuz nasıl yatıcam o odada diye ağlıyormuş. hatta bir kaç günde salonda yatmış yawyumm benim mafoldumben oyy özledim yarın kavuşucaz. hafta sonu gene salonda yatacak kaydirigubbakcemile3 ama hafta içi sarılıp koyun koyuna yatarız gene onla opuyorumnanaktan

lahana bende pembe diye biliyodumda
arkadaşım geldi geçen gün aa pudra pembesi dedi
bende az önce sanırım yazdım zaten kaydirigubbakcemile3

ervoş; kaç gündür gelemiyordum DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DAHA NıCE MUTLU MUSMUTLU YAŞLARA ıNŞALLAH
(Geç oldu ama kusura bakmabilmiyorumkismile)

burciş; canikom sana da iyi yolculuklar canım, hayırlısıyla git gel kuzuuu

dream; nikah şekerin ve davetiyen çok hoşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…