Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kizlar sanirim ben kina yapmaktan vazgeciyorum.....
aa neden yaa kınanın ayrı bir yeri var terasda müsaitmiş neden vaçgeçiyorsun ki

ayy kesinlikle ölçün bizde köşe aldık kocaman odaya sığardı sığmazdı diye yorum yaparken gittik ölçtükki iyiki ölçmüzün dedik yoksa yönü ters olup zar zor sığacak tı neyse şimdi yönü değiştirdikte rahat rahat koyarız

elcintih madem evin ufak neden köseli almayi düsünmüyorsun
onlarinda yatak olanlari var

benimde odam kücük olucagi icin bende köseli alicam
evet köşe takımıda hoşuma gidiyor aslında dur bakim artık canım ya

evet yine olmadı ece ya bak müsaitsen istikbalin diva maksi takımı o yükledigim evet evi şöle bir bakmam lazım artık ya off off aynı yerde olsaydı nişanlım hiç zorluk çekmezdim uzakta olunca insanın kafası karışıyor nasıl olacak edecek diye annem hergün diyor kızım nasıl gidecek çeyizlerin die bir hallolsaydı hayırlısıyla rahatlıcam mafoldumben

canım aldınız dimi siz mobilyaları resimleri görmedik yani biz nekadar tuttu mobilyalar sizin

canım aldınız dimi siz mobilyaları resimleri görmedik yani biz nekadar tuttu mobilyalar sizin

bana resim ekelmek cok zor geliyor evin kurulsun ozaman albüm yapıcam ama köşemi ekleyebilirim yataşdan aldım
canım biz hepsini maskodan aldık 10,000tutdu sanırım yatak odası + yemek odası + salon koltuğu+köşe

evet canım köşe tkımın eklersen sevinirim

aime

bende senin gibi düşündüm yakın komşular ve yakın arkdaşlarım gelecek 50-60kişilik bişiy oalcak hatta annem kapının önünde dışarda yapalım dedi ki bir cok kişide sitenin önünde olsun dedi ama nedese hiç içime sinmedi dediğin gibi tanımadığın kişileri gelip izlemesini istemedim samimi olsun bizbize olalım istedim birde tatil dönemi yaa coğu insan tatilde olur gerçi içinde kalmayacaksa sen bilirsin tabi

50 - 60 kisi fazla bana
ben söyle en fazla 25 kisi filan olalim diyordum
ama bu gidisle olmayacak

yalnız benimki kırmızısı inş tabi terminde uzaman olmazsa kırmızı ellerinde bitmişte

güzelmis canim
peki sadece bu mu olucak yoksa baska oturma imkanida olucakmi ?
salon icin mi bu yoksa oturma odasi icin mi?

pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
barıstınmı kızzzzzz sevgılınleeeeeeeeeeeeeeee

aime ciğim

köşe oturma odam için bir de pufu var

elçin

tşk ler canım seninkini göremedim ben eminim oda cok güzeldir.

aımemm ben bılemm ama
sen nasıl mutlu olacaksan oyle yap canım
kına ıstıyosan eger almanyada arkadaslarınla yap
mesela bız yarın aksam kankamınkını suprız yapcaz
ama yok kına onemlı dııl dıyosan ve tanımadıgın ınsanları gormek senı rahatsız edecekse yapma be canım
yeterkı sen mutlu bı gelın ol

almanyada yapsam erkek tarafindan kimse olmiyacak :sinifsinif:

haklısın yaaa
oda dogru aımemm ne dıyımkı ben sımdı sana
halan desın gencler boyle kendı kafalarına gore yapıyo felan yada sen takmasan kac kısı olduguna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…