aa neden yaa kınanın ayrı bir yeri var terasda müsaitmiş neden vaçgeçiyorsun kiKizlar sanirim ben kina yapmaktan vazgeciyorum.....
yine olmadı elçin
ben sana öneride bulunayım aklında olsun seninde
mobilya bakmaya çıkmadan önce eve git evi bi gör kafanda yerleştir üçlü böyle ikili böyle diye
ondan sonra da ölçü al
mesela karşı karşıya koyucaksan üçlüleri o duvarı ölç mobilya bakmaya gittiğinizde de kanepeleri açtırıp onu da ölçtür ona göre al
yoksa pişman olursun
evet köşe takımıda hoşuma gidiyor aslında dur bakim artık canım yaelcintih madem evin ufak neden köseli almayi düsünmüyorsun
onlarinda yatak olanlari var
benimde odam kücük olucagi icin bende köseli alicam
yine olmadı elçin
ben sana öneride bulunayım aklında olsun seninde
mobilya bakmaya çıkmadan önce eve git evi bi gör kafanda yerleştir üçlü böyle ikili böyle diye
ondan sonra da ölçü al
mesela karşı karşıya koyucaksan üçlüleri o duvarı ölç mobilya bakmaya gittiğinizde de kanepeleri açtırıp onu da ölçtür ona göre al
yoksa pişman olursun
aa neden yaa kınanın ayrı bir yeri var terasda müsaitmiş neden vaçgeçiyorsun ki
ayy kesinlikle ölçün bizde köşe aldık kocaman odaya sığardı sığmazdı diye yorum yaparken gittik ölçtükki iyiki ölçmüzün dedik yoksa yönü ters olup zar zor sığacak tı neyse şimdi yönü değiştirdikte rahat rahat koyarız
canım aldınız dimi siz mobilyaları resimleri görmedik yani biz nekadar tuttu mobilyalar sizin
bana resim ekelmek cok zor geliyor evin kurulsun ozaman albüm yapıcam ama köşemi ekleyebilirim yataşdan aldım
canım biz hepsini maskodan aldık 10,000tutdu sanırım yatak odası + yemek odası + salon koltuğu+köşe
aa neden yaa kınanın ayrı bir yeri var terasda müsaitmiş neden vaçgeçiyorsun ki
aime
bende senin gibi düşündüm yakın komşular ve yakın arkdaşlarım gelecek 50-60kişilik bişiy oalcak hatta annem kapının önünde dışarda yapalım dedi ki bir cok kişide sitenin önünde olsun dedi ama nedese hiç içime sinmedi dediğin gibi tanımadığın kişileri gelip izlemesini istemedim samimi olsun bizbize olalım istedim birde tatil dönemi yaa coğu insan tatilde olur gerçi içinde kalmayacaksa sen bilirsin tabi
yalnız benimki kırmızısı inş tabi terminde uzaman olmazsa kırmızı ellerinde bitmişte
yalnız benimki kırmızısı inş tabi terminde uzaman olmazsa kırmızı ellerinde bitmişte
amın darısıbasınasen yeni nişanlanmışsın galiba canım allah tamamına erdirsin inşallah bana da o günleri göstersin inşallah hayırlısıyla :)
napım cnm ısteyım takılıyorumiyilik nihalim sen napıyosun
kuzumm senin adına çok sewındımm inş o güzel yüzün hep güler ben aynı ewdeyimm
aımemm ben bılemm ama
sen nasıl mutlu olacaksan oyle yap canım
kına ıstıyosan eger almanyada arkadaslarınla yap
mesela bız yarın aksam kankamınkını suprız yapcaz
ama yok kına onemlı dııl dıyosan ve tanımadıgın ınsanları gormek senı rahatsız edecekse yapma be canım
yeterkı sen mutlu bı gelın ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?