ben birsey yapmadim ki canimgünaydıııın kızlaaarrr....ne güzel bir gün ve ben bu mesajımı takvimimle yazıyorum.jtosikcim aimecim teşekkürleerrrrzemuszemus
biz düğün üstü çok dört ayak üstüne düştük
82 ekran LCD alacaktık taksitle ödeyecektik bi baktık bi alışveriş merkezinin çekilişinden 106 ekran plazma çıkıvermiş:))
sonra ben halılarımı royalden beğendim hepsini ayarladım eşim akşam gidip ilk taksitini verecekti o tatlı yedirdiği arkadaşları kredi kartı vermişler eline git çektir biz kendi aramızda pay eder öderiz düğün hediyemiz olsun demişler halılarda o şekil çıktı aradan hemde hepsi istediğim model ve marka oldu
sonra ben baza ve deri başlık istedim eşim sıkışmayalım düğünden sonra alırız dedi o da mobilyaların geldiği gün yanlışlıkla getirip kurmuşlar geride gönderemedik sonra mobilyacı hadi deri başlık hediyemiz olsun götürmeyelim bazayıda en son taksite yazarız dedi o sırada evde eşimin dayı oğlu vardı yardıma gelmişti bazada benden olsun dedi ayak üstü çıkardı parasını verdi :))))
mutfak köşemimi kara kara düşünüodum nasıl alsam die hesap falan yapıodum
ofisteki arkadaşım iş hanından avukat arkadaşlara söylemiş böle böle köşe istio kendince hesap yapıo die iş çıkışı seni bi yere götürcez die alıp köşe takımı seçtirdiler bana :)))
sonra kayınpederim vefat ettiği için evini boşalttılar tv sini eşim almış 2 yıl önce öyle olunca eve getirdi mutfağa koyduk mutfağada tv alma işinden yırttık
laptop alalım dedik taksitle o da eşimin eski patronu evine gittiğimizde cebimize 1000 lira sıkıştırdı o şekil halloldu:)))
herkese merhaba.ben yeni üye oldum bazı arkadaşların düğün hazırlıklarını falan okudum.bazıları hala hazırlık içinde.şuanda evli olanlara mutluluklar diliyorum.allah mutluluğunuzu bozmasın daha da artsın.hazırlık içinde olanlarda hayırlısıyla düğünleri atlatıp yeni hayatlarına mutlulukla sağlıkla başlasınlar inşallah.benim gibi bekar olanlar için de herşeyin hayırlısı olsun allah hayırlı kısmetler versin.... (benim var olmayanlar için :))
selam kızlar
çok sinirliyim çok gerginim yaaa
size bakınim de havam değişsin diye geldim
evet sevgi işte ama sinir olmamak elde değil
ben de o zaman bundan sonra dilediğimi yapıcam yani
ben annemden 10 tl mi bile geri alıyorum neden alayım bizim durumumuz iyiyse ne biçim evladım o zaman ben
daha da fazla şeyler yaparım öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?