Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Selam kizlar.
Anca okudum gecmisi.
Umarim keyifleriniz yerindedir...

günaydıııın kızlaaarrr....ne güzel bir gün ve ben bu mesajımı takvimimle yazıyorum.jtosikcim aimecim teşekkürleerrrrzemuszemus
ben birsey yapmadim ki canim
jülye tskler

Sinay canim cok sanslisiniz. Umarim hayatiniz boyunca bu sansiniz devam eder.

hosgeldin daisy

selam kızlar

çok sinirliyim çok gerginim yaaa

size bakınim de havam değişsin diye geldim

pufi canim okudum. sonuna kadar haklisin sinirlenmekte
bencede icinde tutma, konus, birikmesin icinde
ama zamanini iyi ayarla
bazen taze iken konusmak ise yaramiyor
kendine hakim (sinirlerine) olabilecegin bir zamani bekle ve tatli dille anlat

sevgiii noldu kiz yazini silmissin kacirdim
bi ev meselesi var birde kaza meselesi var sanirim
ikisi icin cok gecmis olsun canim......
ucuz atlatmislar
yalniz araba kullanirken telefon kullanma bundan sonra, cok dikkat dagitiyor

Ay Sevgi gecmis olsun canim, sagliga gelecegine mala gelsin, bosver takma sen kafana.
Sen iyisin ya, en önemelisi bu.

canım böyle düşünüp de kendini harap etme olan olmuş ama kızlarında dediği gibi bir şekilde anlat eşinede durumu valla bu tür şeyler beni de bekliyoır sanırım :1ninca:

evet haklıyım kızlar biliyorum ama bunu nasıl dile getiricem sakince bilmiyorum

kendini haklı çıakrtıp daha çok canımı sıkacak diye korkuyorum

aslında iletişimimiz iyidir ama bazen çok kötü oluyoruz

ececımmmmmm elcınnn cok tsk ederım kızlar yaa
kotu seyler ama bukadarla kaldık ya buna çok sukur dıyelım

kunderacımmm
boyle kendını cok doldurma ama napalım yanı yapmıs bısı
bence tut kendını canım benım

julıcımmmm aımem ve hepınıze cok tskler

Son düzenleme:
pufi sonuna kadar haklısın.... eşin hatalı davranmış ama ben asıl ailelere kızıyorum yaa... oğulları evlenmiş yuva kurmuş sorumlulukları var. zaten çalışmadığını bilmiyorlar mı. evi aylardır senin geçindirdiğini bilmiyorlar mı. ne yüzle istiyorlar bunları ben anlamadım.
aksine oğlum sen çalışmıyorsun eşin de harap oluyor az da olsa biz yardım edelim demeleri gerekmez mi?

sevgicim kaza yapmışsın sanırım. çok geçmiş olsun canım.. Allah korusun... Daha dikkatli ol bundan sonra

canım evlenecek olan arkadaşın mı bu olayı yaşayan? çok geçmiş olsun

kundişim sen silmeden yetiştim.
ve yazdıklarını okuyunca aynı kendimi gördüm sanki..
bişiyi birine sölemesemde sinirim geçmedikten sonra
kesinlikle yüz ifadelerimden belli ederim..
beni sakın yanlış anlama ve kesinlikle öle davran diye demiyorum ama sen içinde bu sıkıntıyla duramayıp kesinlikle bir şekilde açacaksın bu konuıyu eşine.
yoksa patlarsın çünkü...
belki eşin nezaket gösterip yapacaklarını önceden sana belirtseydi,
tabiki ayrı gayrı olmaz ama helede böyle sıkıntıdayken siz en azından böyle böyle yapması gerektiğini söyleyip sendende bir gönül alsaydı.
belkide seni inciten bunlar...
her ne şekilde olursa olsun kendi aileleri bir adım daha önde.
bizden müsamaha beklerken aslında bu ayrımı kendileri oluşturuyor farkında değiller...
inş en kısa zamnda hayırlı bir şekilde çözümlenir...

sevgi geçmiş olsun...
dikkat et lütfen,her zman potansiyel birer katil ve de kazazedeyis...
ALLAH daha beterlerinden korusun

Son düzenleme:
mülboş onlar istememiş zaten bizimki teklif etmiş b,rde üstüne ısrar etmiş ben buna sinir oluyorum asıl

yani sorumsuzluğuna kızıyorum bende biliyorum harcamayı çok zor değilki ben maaşımdan 1 lira bile vermeye mecbur değilim kendi maaşa geçmediki bile daha bir dahaki ay alacak daha maaşını evin erkeği O, geçindir bundan sonra evi o zaman dicem olmayacak

para konusunda da konuşmayı hiç sevmem paraya önem veren biri değilim ben asla

ama olmuyor işte bende kolay kazanmıyorum parayı kimse kusura bakmasın

elim de bol... altın yumurtlayan tavuk gibi görmeye başladım kendimi

Hayir onun aileside hatali. Annem hayatta yada babam ne kadar israr ederse etsin Ayhan yani esim, böyle birseyi asla kabul etmezler.
Onlarda etmemeleri lazimdi. Madem esin verdi, o ceyregi sana iade edebilirlerdi.

Kunderacim ilerde daha büyük sorunlar yasarsiniz, onu muhakkak incetmeden anlatman lazim, ki senin durumunu anlasin. Kavgada cikabilir elbette, ama bunlari konusman lazim.

yok pufıcım o arkadasım dııl bu baska
buarada onada ünv.arkadasları suprız kına gecesı hazırlamıslar yarın aksam ıcın
yarın onu kandırıp dısarı cıkarıcam bakalım nasıl geccek

Kuzu çeyrek alacak parası yok bile kredi kartından alacak bir dahaki ay ben ödücem !!!

konuşucam kavga çıkacak biliyorum eminim, kısasa kısas yapacak belkide ama önemli değil mutlaka konuşmalıyım

hareketlerinden anladığım için sürekli de bu tür şeyleri ima ediyorum ama demekki yeterince açık olamamışım, benimde hatam çok da bakmayın işte

lahanacım haklısın cok tsk ederım saol canım

kunderacım esın bence ıncınebılır
derkı aylardır eve o bakıyodu demekkı ondan soylenıyo bence dılını tutmaya calsı tatlı tatlı anlat canım

Bencede canim, duygularini her zaman ifade etmemiz gerekiyo ki, eslerimizde bizi anlasin.
Anlatmazsak, onlarda anlayamazlar.

Ben kaciyom kizlar....

öpüldünüz ve güzel hafta sonu gecirmeniz dilegiyle

bıde cok buyuk tepkı verırsen kundera
esın bıdaha sana çaktırmadan yapar yapacagını
bu dahamı ıı

elçin berjerleri hoşuma gitti ama takımı pek beğenmedim ben
kimin takımıysa bu katalog çekimi inegölde yapılmış

kundera durumuna çok üzüldüm gerçekten zor bir durum allah kolaylık versin.sen gene de kendini fazla doldurma ve diğer kızların da dediği gibi bi şekilde rahatsızlığını ve onun hatalı davrandığını dile getir.aynı durum senin başına gelse nasıl davranıcanı anlat ona.belki o zaman seni anlayabilir.

evet sevgicim onu da biliyorum zaten hassas bazen bende kaçırabiliyorum sonrada üzülüyorum erkek nede olsa diyorum yeterince ezildi diyorum ama bazen bu kadar hassas davranmak iyi olmayabiliyor

yani çevremde kimi gördüysem ne kadar yılan dilliyse yani lafını esirgemezse kıyıcı olursa o kadar kıymetli

yada ben öfkeli olduğum için öyle düşünüyorum.

offf aman sizinde başınızı şişirdim yaaa kusura bakmayın teşekkkür ederim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…