Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhabalar kızlarr..
artık kimseler uğramaz oldu buraya
pashi sana özelden mesaj atmıştım görmedin mi cnm?

severim seni kiz.. buralardayim kimseyi biraktigim yok annecim geldi türkiyeden onunla zaman geciriyorum ama asil sebep bu degil bilgisayrim KK zor aciyor sayfa yüklenmiyor hata veriyor yalniz bende mi oluyor bilmiyorum pc de virus vardi format attim hersey düzeldi ama KK da problem var uzun süreli urastan sornra siteye girebildikten sonra mesaj yazip göndermek istiyorum tekrar hata veriyor böyle olunca yazmak zevk vermiyor..
Bende herhangi bir degisiklik yok mutlu mesut yasiyoruz hamd olsun. Bebek düsünüyoruz artik ama henüz allah "ol" demedi az önce adet oldugum.

merhaba arkadaşlar.Evlendiğim günden beri doğru düzgün iletişim kuramadım sizinle evimde internet erişimim yok çok yakınımda var aslında kayınvalidemlerde ama ordanda girmek istemiyorum.Evliliğim çok güzel ama biraz zormuş :) birinin sorumluluğunu taşımak ona bağımlı olmak hareketlerini sürekli haber vermek ilk başlarda ailemden uzak olmak çok zor gelmişti ama zamanla alıştım bu pazar 6.ayımıza gireceğiz kısmetse zaman nasıl geçti hiç anlamadım :) 4-5 ay içinde kısmetse tekrardan çok sık görüşmeye başlayacağız tabi yokluğum ne kadar hissediliyor bilemem bana özel mesaj atan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim hoşçakalın

fmk h geldın cnm eğer senın gırdığın dönem bakım zamanına denk geldıyse kk ozmn acılmıyordu evt
ama suan cok hızlı masallah
Allah evladında hayrlısını versın hayrlı zamanda tatlım annenı öp yerıme

erva nıck değiştrmışsın olm
h geldın tatlımmm nasılsın

drean cnm h geldın zaman cok hızlı bu ay bızmde 1.yılımız olcak ınş
evt sorumluluk gerekıyo ama cok guzel bı duygu demı
aramıza beklıyoruz senı

Bayanlar trenyol.com da frans die bi dükkan var bakmanızı şiddetle tavsiye ederim acaip porselen takımlar var ama biraz tuzlu fiyatlar

böcek belki de dedigin gibidir bakim oldugundan dolayi problem yasamisimdir.. cünki simdi rahat rahat yazabiliyorum.. tesekkür ediyorum

isten geldim temizlik yapmam gerek evde yemek yok yemek yapmam gerek hafitende basim agiryor.. türkiyede bahar havasi var ama burasi donuyoru anlima soguk rüzgari yedim

öleydı cnm bzde gıremedık cunku:82:
dıkkat et kendıne burdada bahar havası var evt ama karakış gelıyormuş
ee gelsın artık dıyorum yaa gec bıle kaldı haddınden fazla sıcak cunku
bende dün annemler gelcek(bugun)dıye hazrlıklar yaptımyaprak sardım yemeklerımı yaptım bıde temızlık
kocemlede soppet ettık derken saat baya gec oldu
öğlen işten cıkıncada markete gtcez

selamlar
kimsecikler yok galiba
girmeyeli değişiklikler olmuş sitede

oh böcük senin adina cok sevindim.. annecinle hasret gidereceksin demek :) gözün aydin olsun.. Kizlar girmeyeli site degismis demeyi biraktin aramiza geri döndün

oh böcük senin adina cok sevindim.. annecinle hasret gidereceksin demek :) gözün aydin olsun.. Kizlar girmeyeli site degismis demeyi biraktin aramiza geri döndün

arada bakıyorum canım ama kimse olmadığı için girmenin bişey yazmanın da mantığı yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…