Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

almanya bembeyaz kar altinda :)
evde olunca güzel.. yarin ise nasil gidecegim bilmiyorum

arada bakıyorum canım ama kimse olmadığı için girmenin bişey yazmanın da mantığı yok ki

evet dogru diyorsun olsun böyle arasira da olsa irtibatimizi koparmayalim iyi oldugunuzun haberini alayim o da kafi

:) ohh ne demek geliyorum tabiki.. bak bu saate burdayim

fmk
saol cnm geldıler ve gıttıler sımdıden özledımama olsun h sonu bende onlara gıderım artık

miss nıght
bence üst üste al hem daha az yer kaplar
bende üst üste var ıkı tane ama kullanmıyorum cay ıcmıyoruz cunkutek artı yönu daha az yer kaplaması

böcük neden senin çeyizlerinin hepsinin bir arada olduğu bi topic yok ceyis bakanına yakışıyomu heççç

böcük neden senin çeyizlerinin hepsinin bir arada olduğu bi topic yok ceyis bakanına yakışıyomu heççç

ceyıslerımı aldığımda hep kaldırıyordum dırek
kendıme deıl baskalarının topıc acmasına yardımcı oldum
ama nedense ben acmadımama genelde ekledım tabı nerelerdeler sımdı kımbılır
hıc yakışmıo haklısın

esmy elçin nasılsınız kızlar

Son düzenleme:
iyiyim bçcükcüm sen nasılsın neler yapıyorsun ailen gelmiş galiba canım ne güsel hasret gidermişsin

:92: esma nasilsin nihale nasil alisti mi evli bir bayan olmaya..?

ama diğeri daha şık duruyo ya sanırım diğerini alıcam teşekkür ederim :)
sen blırsın cnm
iyiyim bçcükcüm sen nasılsın neler yapıyorsun ailen gelmiş galiba canım ne güsel hasret gidermişsin

ıyyım cnm sen nasılsın
evt geldıler ve hemen gıttıler
okullar tatılın olunca bı kaç gunluğune k valıdemde gelcek
bu ay sonuda evlılık yıldönumumuz ne cabuk gectı dıyorum
sen neler yapıyorsun

olsun bidaha gelirler canım ya walla öle zaman hızlı geçiyor yaa
bende iyim napim csnım evdeyim zaman geçiriyorum bende
ist. alışmaya çalışıyorum öle yanmii

olsun bidaha gelirler canım ya walla öle zaman hızlı geçiyor yaa
bende iyim napim csnım evdeyim zaman geçiriyorum bende
ist. alışmaya çalışıyorum öle yanmii

ahh ahh evde olmak vardı tabı işsızkende tam tersını dıyordum orası ayrıama calısmak guzel keskem 5 gun tatıl olup ıkı gün calışsak
öle cnm zaman gecıo hızla
ıst da yıllardır yasıyorum sadece yaka değiştrdım bende ıst a alışmaya calısıyorum
hıc sevmedım anadolu yakasını

ist. alışmak zor ama diyorlarlar alışıncada bırakamazsın diyorlar bir büyüsü varmış
artık bilmeme görecezz zaman hızlı walla evde olmak şimdilik güsel canım ama tam sıkılmadan iş
bulsam yavaş yavaş iyi olacak

arkadaşlar merhaba
şehir fırsatı gibi indirim sağlayan bir site bahsettiğim
https://www.grupfoni.com/r/lepidoflaky$0040hotmail.com
siteye buradan giriş yapabilirsiniz
çeşitli restorantlarda sabah kahvaltıları akşam yemekleri indirimli hale geliyor
alışveriş sitelerinden indirimli yararlanabiliyorsunuz

ve bugünün fıırsatı isee
100 TL değerinde Hediye Çeki %50 indirimle yalnızca 50 TL!
Moda ve yaşam tarzına özen gösterenlerin buluştuğu Türkiye’nin ilk özel alışveriş kulübü markafoni’den yapacağınız alışverişlerinizde kullanacağınız 100 TL değerindeki Hediye Çeki %50 indirimle sadece 50 TL!
Açıklamalar
Detaylar
Sizleri dinledik ve yüksek talep üzerine markafoni kampanyamızı yeni özelliklerle tekrar sunuyoruz! markafoni’nin seçkin markaları %70’e varan indirimlerle sunduğu kampanyalarında ekstra %50 indirim de grupfoni’den!

Bu kampanyadan 13 Aralık 2010 – 31 Mart 2011 tarihleri arasında yararlanabilirsiniz.:81:

Her alışverişinizde yalnızca 1 adet Hediye Çeki kullanabilirsiniz. İki ya da daha fazla Hediye Çeki aynı alışveriş için birleştirilemez.

Satın almış olduğunuz Hediye Çeki tek seferlik kullanım içindir ve bölünemez. Bu nedenle yapacağınız alışverişin tutarı en az sahip olduğunuz Hediye Çeki’nin değerinin üzerinde olmalıdır.

Bu fırsattan dilediğiniz kadar satın alabilir, farklı alışverişleriniz için yararlanabilir ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

500 TL değerinde Hediye Çeki %56 indirimle yalnızca 220 TL!

200 TL değerinde Hediye Çeki %55 indirimle yalnızca 90 TL!

şuana kadar 500 üstünde alım oldu ben de dahil:)
sizlerden de değerlendirmek isteyen olur diye duyuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…