Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım 200 liralık tek alış veriş mi yapıyorsun? ayrı ayrıysa 100lirasını bölüp bi hesaptan diğer yarısını ayrı bi hesap açıp ordan alsana

canım 200 liralık tek alış veriş mi yapıyorsun? ayrı ayrıysa 100lirasını bölüp bi hesaptan diğer yarısını ayrı bi hesap açıp ordan alsana

canım düdüklü tencere aldım ondan böle oldu
ama memnunum böle almaktan ya 220 tlye aldım tefal clipso 6 lt
mağzasnda bile defolu ürünü 270 diyolar
inşallah geldiğindede bişeyi olmaz yoksa ömür boyu annemi dinlicem :26::18:

kuitim haydı hayırlı olsun güzel günlerde kullan cnm . . . bende tefalin kızartma tavasını almayı düşünüyorum konfort taç için buradan arkadaş baya met etti çokta uyguna gelecek bana dersaneye gidim dönüşte alıcam bakalım . . .

cnm düdüklüde fislerde çok iyi araştırdın mı araştırarak mı karar verdin ?
belki bende alırım . . . senin aldığından . . .:26:

yarısıbızden kampanyası devam edıyor tefal confort touch serımı tamamladım kızlar cok mutluyum yalnız 1 kere yararlanılıyormus kampanyadan ablama uyelık aldım öyle aldm

cnm güle güle kullan . . . sen araştırmışsın bu seriyi sanırım . şu an en uygun altıncıcaddede mi ? ( böyle bi takım tamamlanınca bende mutlu oluyorum ya bana ne oluyosa artık burdan . . . )​

hahaha anneler yaa :)) çok uyguna almışsın tatlım ben bunları hep çeyiz paketiyle aldım şimdi böyle kampanyaları görünce içim sızlıyo ama nişanlım demişti istersen internetten araştır ucuza tek tek al hepsini diye onla mı uğraşcam demiştim ama uğraşsam yeriymiş yani her şeyi buldum hatta bir sürü aldığım şeyi de tekrardan dayanamayarak aldım. yatak örtüsüdür banyo takımıdır filan :))

aldım canım teşekkür ederim :13:

saol tatlım
biz evde zaten aynısın ıkullanıyoruz çok çabuk oluyo kullanışlıda ondna bunu aldım fissler etrafımda kullanan yok diye almadım canım ama uyguna aldım valla

bende paket almak istemyiorum ya
kızlar bu arada yön avm lerde korkmaz çeyiz seti alana 100tl farklı 4 seçenek olan çatal bışak(korkmazın) hediye veriyolar

ben baya araştırıyorum canım ya sevdiceğime söledim korkulur senden diye korksun benden

canım orada zaten 100 tl alış verişinizde yarısı bizden yazıyor dikkat edin tüm alıs verıs miktarlarında değil 6 litre biraz büyük olmuyor mu kuzum

kızlar hangisi ? :26:​
canım bence 1. ben cok begenıyorum o modeli

canım orada zaten 100 tl alış verişinizde yarısı bizden yazıyor dikkat edin tüm alıs verıs miktarlarında değil 6 litre biraz büyük olmuyor mu kuzum

canım bence 1. ben cok begenıyorum o modeli

canım burdaki ilana baktım 100tl üzeri için 50 tl indirim yapıyolar istersen 101 tl alışveriş yap isterden 400 tl yine 50 tl düşüyo
yok canım biz etciyiz biraz tam bize göre
evde annem kullanıyo zaten aynısın ıaldım hem bunda sebze için spette var rahat kullanım oluyo 4.5 bana az geldi biraz

valla benim moralım bozuldu tefalın confort touchlarını evımister sitesinden 1 ay önce en uygun oradaydı wok tavayı 78 grill tavayı 88 lıraya toplam 166 lıraya aldım
şimdi altıncıcadde sitesinde aynıları gril tava 79.90 wok tava 71.90 lıra ikisi birlikte alsaydım 151.80 lıra 50 tl indirimle 101 ayrıca card fınansım var ondanda 25 indirim olacaktı ıkısını 75 lıraya alacaktım çok moralım bozuldu resmen ıkı katı fıyata almıs oldum kazıgı yedım ama nereden bılcektım tefal gırecekte altıncıcaddeye böyle ındırım olacak kötü oldu valla böyle hesaplayınca içim gitti

canım bozma moralini olsun ya onunda öle olması gerekiyomuş boşer nerden bilicektin gerçekten

günaydınn kızlar bu ütü nasıl 6. caddeden alıcam 50 tl ye gelmiş olucak hem eve almak istiyorum.

* Siemens
* Çok-yönlü titanium-glissée taban sayesinde her yöne kusursuz ütüleme imkanı
* Sabit buhar çıkışı: 35 g/dk.
* Şok buhar çıkışı: 90 g/dakika
* 3 kademeli buhar ayarı
* Dikey konumda buhar çıkışı
* 2AntiCalc özelliği: kendi kendini temizleme ve calc’n clean sistemi sayesinde kireçe karşı çift etkili koruma
* Damlama emniyeti
* Kademesiz ısı ayarı
* "Soft-touch" tutma yeri
* 1.8 m uzun ve rahat hareketlilik sağlayan esnek eklemli tekstil kablo. Klips sistemi ve dolama yeri sayesinde ütünün muhafazasını kolaylaştırır
* Kolay doldurulabilen transparan, 300 ml kapasiteli su tankı
* Buharlı ve kuru ütüleme
* Nemlendirici sprey düzeni
* Su doldurma kabı
* 2 yıl garantili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…