Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar bende bu ikisini aldım takım yaptım bakalım . . . 2. sparişim oldu bu altıncı caddeden bi falsosu çıkmaz inşallah ya . . . ikisi 51 e geldi çok çok uygun mağazasına göre . . . o nedenle şüpheliyim bakalım . . . bunlar gelene kadar da daha bir şey almicam.

daybuyday dan aldığım ruj geldi ama bu renkle yakından uzaktan alakası yok pembe renk geldi hemde ne pembe ben burdayım diye bas bas bağıran simli bişey

Kızlar sizce bu nasıl pilav tenceresi olarak?

Tvs Bianca 24 cm Seramik Tencere

Son düzenleme:
limangodan almıştım. kargocuda ben yemekteyken bırakıp gitmiş bıktı heralde kargo taşımaktankargoyu çağırdım bekliyorumşimdi:)

bende aldıklarımı memlekete gönderiyorm kargocu şaşırıyormuş ..... hanım ne yapıyor böyle sürekli kargo getiriyoruz diyormuş :)) ailemde çeyiz düzüyor o demişler gülmüş adamları bıktırdık valla DD

Bu ütüyü kullanan bilen var mı ?

kızlar daha öncede sordum hatta konuda açtım ama malesef cevap alamadımm FIORENTINA marka nevresim kullanan varmı aranızda???:44::44:

kapitone ne oluyor kızlar
kaz tüyü yorganın en kalitelisi olduğunu biliyorumda kızlar gıdık tüymüş sırt tüyüymüş onlar nedir sanırım gıdık tüyü artıkca kalitesi artıyor marka falan öneriniz var mı bunun için

Son düzenleme:
kızlar daha öncede sordum hatta konuda açtım ama malesef cevap alamadımm FIORENTINA marka nevresim kullanan varmı aranızda???:44::44:

canım hiç duymadım bu markayı nerede gördün ki sen çarşıda falan mı

altıncıcadde sıtesınde ortallo kaz tuyu yorganlar cok ıyı fıyata gelıyor 136 lıradan dusunce koc tacda 149 lıra 2 yastık hedıyelı onlarıda alsak bıle daha uygun oluyor siteden 3 uyelık aldım 3 ürün aldım artık almasam dıyorum yorganıda sonraya mı bıraksam karar veremedim bu ındırımler bızı seytana uyduruyor ondan sonra kredı kartları patlıyor ne olcak bu halımız taksıt taksıt alacagım seylerı bırı bıtınce bırını alacaktım ındırım var dıye 3 unu bırden aldım

cnm hiç sorma ya . . . bi sparişim gelmeden başka bi spariş verdim bakalım haydi hayırlısı . . .
ama firenledim kendimi şimdi bu siteden ürün teslim almadan daha spariş falan yok bedava verseler yok . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…