Sadece bunu nasıl aldın yarısı bızdenle?
bi de anneme bu tavayı aldım:)
cnm pilav tenceresi biraz daha yayvan olsa daha güzel olur bence bi pilav tenceresi için çok derin . . .
limangodan almıştım. kargocuda ben yemekteyken bırakıp gitmiş bıktı heralde kargo taşımaktankargoyu çağırdım bekliyorumşimdi:)
Eki Görüntüle 427017 Eki Görüntüle 427018 az önce 6.caddeden bunları aldım dün alamadım diye baya üzülmüştüm hem tekrar stoklara girmiş hemde dünkü kapmanyayı uzatmışlar benden iyisi yok vallatabiki pinokyo arkadaşımız sayesinde teşekkür ederim
bu nevresimi gelen olmadı galiba daha bi yorum alsaydık gelenlerden . . .
kızlar daha öncede sordum hatta konuda açtım ama malesef cevap alamadımmFIORENTINA marka nevresim kullanan varmı aranızda???:44::44:
altıncıcadde sıtesınde ortallo kaz tuyu yorganlar cok ıyı fıyata gelıyor 136 lıradan dusunce koc tacda 149 lıra 2 yastık hedıyelı onlarıda alsak bıle daha uygun oluyor siteden 3 uyelık aldım 3 ürün aldım artık almasam dıyorum yorganıda sonraya mı bıraksam karar veremedim bu ındırımler bızı seytana uyduruyor ondan sonra kredı kartları patlıyor ne olcak bu halımıztaksıt taksıt alacagım seylerı bırı bıtınce bırını alacaktım ındırım var dıye 3 unu bırden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?