Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar taçın sitesindeki %25 indirime bir türlü sahip olamadım. Ne yapmak gerek ki? Hep aynı fiyat hep aynı fiyat.

mayreravm den alışveriş yapan var mı bana çok güvenilir geldi iki günde kargo ulaşır diyorlar..cevap verirsenz sevinirm.

mayreravm den alışveriş yapan var mı bana çok güvenilir geldi iki günde kargo ulaşır diyorlar..cevap verirsenz sevinirm.

canım hemen gelıyor çok güvenli bir site onlıne musterı temsılcılerıyle yazısabılıyorsun eger 100 uzerı fln bır sey alcaksan pazarlık yap 3 5 ındırıyorlar bı seyler
urünleri orjınal

Kızlarr yardımınıza ihtiyacım var..

Bornoz takımı alıcam.Taç jua ya da Özdilek düşünüorum ama kısa istiorum ben bornozumu hangisinin daha iyidir ve kısadır?

Ve modelde bi türlü seçemiorum içinizde alan varsa modelinizin fotosunu koyarmısınız kiii

Sorularım şimdilik bu kadar

Canım ben Jua düşünüyorum hem bayan olanı kısa ve bedeni small.

ben jua aldım bambu olandan..yumusacık walla pamuk gibin:))
ama benımkı uzun..kısa aslında daha guzel dururdu..kısa seven biri olarak ben neden dusunemedım kii bunu:44:

Canım ben Jua düşünüyorum hem bayan olanı kısa ve bedeni small.

ben jua aldım bambu olandan..yumusacık walla pamuk gibin:))
ama benımkı uzun..kısa aslında daha guzel dururdu..kısa seven biri olarak ben neden dusunemedım kii bunu:44:

Jua nerde bulabilirim bilmiyorum kiii çeyiz mağazalarını doşalmam lazım benim bi ara :44:

Yağmurcummm eğer kısa bulamazsam uzun bi model beğenirsek bitane de daha sonra tek kendime alıcam dantelli,mini bişey

Sen de öyle yapabilirsin belki

canım ben jua yı ceyizevi sitesınden almıstım..
dısarda bır ceyız mgazasına sordum arada dag gıbı fark vardı..
ben aldım 189 tl..adam dedi 289 tl:))
ustelik 3 parca banyo setı de hedıye geldı siteden..onu da anneme verdim

Hemmen inceliyorum çeyizevi sitesini kuzummm sağoll

umarım hala vardır tatlım..ben de bir bakayım neler var neler yok uzun zamandır bakmıyorum:))

Juanın ki kırmızılı var bitek ben daha krem gibi istiyorum şu 2 modeli çok beğendim dün bi mağaza da ama biri özdilek diğeri taç.Biraz pahalı geldi bana gerçi ama başka içime sinen bulamazsam mecbur alıcam :26:

Özdilek 299 tl

Taç 250 tl

Bu da güzelmiş duygucum sen internetten mi alıcaksın?

Canım ben netten baktım ama çokta uygun yok yani bir yerde 220 ye var kargoyla 230 a geliyor kredi kartına taksit olunca da epey değişiyor fiyatı.Cumartesi günü bir magazada rastladım buna çokta güzel resimdeki gibi.Orada 269 dedi ama yanında bir adet jua yüz havlusu ve 3 lü jua el havlusu hediyeliymiş.10 taksite kadar da bölerim dedi.Belki oradan alırım biraz daha indirim yaptırıp

canım bende taçın bu modelini aldım 213 tl ye geldi kargoyla birlikte dükkan360 dan aldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…