Kızalar nasıldınız uzun zamandır ugramiyordum buraya
İşe girdim iki aydır ne guzel ceyizciklerimi alırım diyordum ne guzel diğer çeyiz borçları bitmedi bi türlü yeni bsy ekleyemedim bile
Gecen sene Mart'a cok indirim olmuştu bu sene hic olmadı neredeyse Çelik tencerelerde fln
Yinede takipteyim inşallah öbür aya bsyler alacağım
Sizler napiyorsunuz
İşe girdim iki aydır ne guzel ceyizciklerimi alırım diyordum ne guzel diğer çeyiz borçları bitmedi bi türlü yeni bsy ekleyemedim bile
Gecen sene Mart'a cok indirim olmuştu bu sene hic olmadı neredeyse Çelik tencerelerde fln
Sizler napiyorsunuz
Bende fazla taksiti sevmiyorum senin gibi en fazla 3 benimde Nisan'da bitecek bi kac taksitim sonra yenilerini alırım onların borcu varken aldıkca aldım iyice birikti maalesef yaza doğru daha rahatlarım o zamanda misafir takımını almayı düşünüyorumborçlar herkesin derdi sanırım benimde çoğu nisanın başında bitecek inş. sana tavsiyem uzun vadeli taksit yapmamaya çalış ben genelde 3 ay yapıyorum o bile bunaltıyor beni:) bende alacak bir şey bulamıyorum o yüzden ıvır zıvır alıyorum bol bol
çeyiz olayı kanıma işlemiş gibi hangi markete mağazaya gitsem kendimi çeyiz bölümünde buluyorum
Âmin canım nişan icin almışsin hic pişman olma günlük alsan pahalı olsa Tmm derimde bosver her sey istediğin gibi olsunözlettin kendini.. sen indirim haberleri vermeyince birşey alamıyorum genelde sayende aldım çogu şeyi :)
bu ara nişan alışverişine kendimi kaptırmış durumdayım. inşallah nisanda olacak. bugün elbisemi aldım mesela baya bütcemin üstüne çıktıgımdan durmum feci .... ama allah bugünümüzü aratmasın...
Canım kesinlikle 4.5 al 6 cok büyük 4.5 da bi çorba yapsan 20 kişi icer valla et yapsan nohut fln 10 15 kişilik çıkarkızlar düdüklü alıcam ama bir türlü karar veremedim kaç lt alacagıma. 4,5mu 6 lt.mi ? sadece misafir için değil kendim de günlük olarak kullanmak istiyorum. 4.5 luk almak var aklımda ama ya misafir geldiğinde yetmezse diye de endişeleniyorum.kullanan varsa ya da fikri olan yardımcı olusanız sevinirim.
Sizler napiyorsunuz
Kızlar Tefal actifry mi yoksa philips airfry mi?O kadar yorum okudum ki kafam allak bullak oldu.Tefal için çok daha fazla yorum var ama pişirme yapılan yerdeki bazı aparatlarının plastik oldugunu okudum ve bu konu kafamı karıstırıyor.Yagsız yiyelim tamam da plastikte pişen bir şeyi hiç yiyemem kulllanan arkadaşlar bir kaç kelime yazarsa çok memnun olurum
ben tefal falan almadım. fakirin 70 - 80 tlye bi modelini aldım. tefalinkiler çok yer kaplıyor bence gereği yok ama yine de sen bilirsin canım ...
Canım senin aldıgın yagsız mı kızartma yapıyor?Ben normal fritöz istemiyorum ama
hımmm yağsız istiyorsan evet tefal ya da philips alman daha mantıklı.... hatta philips daha güvenilir bence. ama sana diyeyim çok sık kızartma yapmıyorsan bence fritöz gereksizmiş... ben aldım ama azcık pişmanım...
Bende Fakirin fritözünü aldım , işte bu :
Kızlar benim tost makinem falan var ama acaba şu yeni çıkan demir döküm/seramik tipteki ızgara tavalardan alsam mı? alacaksam da kare mi alsam daire şeklinde mi alsam karar veremedim. siz ne dersiniz?
Kızlar Tefal actifry mi yoksa philips airfry mi?O kadar yorum okudum ki kafam allak bullak oldu.Tefal için çok daha fazla yorum var ama pişirme yapılan yerdeki bazı aparatlarının plastik oldugunu okudum ve bu konu kafamı karıstırıyor.Yagsız yiyelim tamam da plastikte pişen bir şeyi hiç yiyemem kulllanan arkadaşlar bir kaç kelime yazarsa çok memnun olurum
hocam benim kesinlikle istediğim bir parça o tavalar çeyiz için.
tost makinası her daim ızgara açısından kullanışlı olmuyor.ya da en azından ben tavayı kullanan biriyim et ve balıklarda.
balık için değil ama tavuk ve kırmızı et için kesinlikle istiyorum.tahha döküm tencerede almak.bir nevi güveç vazifesi de görür hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?