Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım, derinin herseyi tamam bir kendisi eksik masallah
saglık sıhhat ve coooooooooooook mutlu uzun bir omru olsun insallah, odası gibi hayatıda bembeyaz tertemiz olsun

çok teşekkür ederim canım hakkaten bi kendisi eksik kaldı :ecrin_bebek:
amin amin amin :Saruboceq:
darısı tüm olmayanların başına inşallah :Saruboceq:

evet ya erkeklermiş
erkek kılıgnamı girsemsüprizzzzz

:1ninca: ha olabilirr

tamam canım
ben çocuğumuda senden sonra doğurcam :)

allhın delisiii:roflol::roflol::roflol:

çocuk doğururken ne atraksiyon olacak yahu :roflol:
en fazla doğum fotocusu tutarım
onun dışında çocuk malzemelerne çok büyük paralar akıtma diye düşünüyorum ama o gün gelince ne olur bilmiyorum. serhat efendi çok hevsli onu ne kadar frenleyebilirim bilmiyorum görücezz:roflol:

ahahahahahahhaha

sigorta şirketine mail atıyororum

xxxxx soyismim yazcama ne yazdım

xxxxx koyismim hahahahahahhahahahahahha rezil oldummmmmmmmmm ve gönderdimmmmmmmmmmmmmm

anammmmmmmmmmmmmm anam anam anammmmmmm

hem doğum paketi hem koyismim ahhahahahahahahhhhahahhahaha

ARSİ çizdim istediğin şeyi.az öncede mail attım zemuszemus hadi kolay gelsin sana.

ellerine sağlık arkadaşım

ama çok ciciler :)

koyisim :roflol: :roflol: :roflol: belki essahtan soyadının koyisim olduğunu sanarlar.
bend------------------diye yazıp yollamışım. Adamda geri döndü benim -----------diye ama ben hala anlamadım bön bön bakıyorum.. Sonradan anladım nası bi pot kırdığımı. Bazende selam yerine------------ falan yazıyorum :roflol:

Son düzenleme:
fibunun kedüsü kaydirigubbakcemile3

:lepi:

olmak isterim.ama hevesli görünmeyim dedim.forumda takip ettiğim kadarıylan kolay kolay arkadaş listesine kimseyi eklemiyonda.o yüzden teklif edemedim.çok korktiim.:tomato:

hee evet kolay kabul etmem ama edesim geldi dua kapın açıkmış demek sırnaşık şey töbe töbeee

hayatimmm
dervişin fikri neyse zikride odur
kedilere bakma :)

öle mi dersin kafamçokkarıştı

karı yazılımı :roflol: :roflol: ben F klavye kullanıyorum ve hep K ve M harflerine yanlış basıyom kaydirigubbakcemile3

he çaldım mandalina
hırkısım ben:)))

hayatım pek samimi gördüm seni

fibulanın kediyide gördüm

nasıl samimi anlamadım :1ninca:

kızlar kaçtım ben
hepinize iyi akşamlar
öptüm çooookopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…