yumuklusucurta ablandı demı cnmm
hı hı ablam canım..
pek uğramazdı ama burda galiba ..
banada diyiiin :1ninca:
BEn geldiimmm nihall sözüm vardı sana yerine getiricem ama koçişş yanımdaaa :1ninca:
bence çok güzel, zor olacağını da düşünmüyorum, güpür gibi sanırım yaka kısmı falan, o kısımlar zarar görürmü bilmem ama renk içinse tek derdin ondan dolayı sorun çıkmaz :) sonuçta renk renk havlu kullanıyoruz hiçbirinde yıkarken sorun olmuyo :)
bu arada dkb miydi, baklava desenli siyah beyaz kırmızı battaniyesine bayılmıştım, şimdi aklıma geldi yazayım dedim:)
elfcn bornoz takımın çok güzel
oyy anaaaaam
sayfanın durumu vahim şaftı kaymış
elfcn cım aldıkların bence güzel
uyku setide bornozunda canım..
gülegüle kullan
ıhh diyemem aramızdaa sııııırr :1ninca:
ay bizim sitede bamyacılar topiği varmış daha yeni gördüm
bizde açak mı nohutçular diyee
o bamyacılarında bamyasının yemek olduğu söyleyenemz :roflol:
öleymiş nihal bugün açılanlarda rastladımda :jeyyar:
canım sıkılıyo nihal huffffffffffffff
kız bu kalp senı unuturmuyu ızleee cok cücelllll
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
Bu arada bugünden bişeycik anlamadım. Öyle telaşlı bi gün geçirdim ki kendim bile inanamadım akannehir
Çok garip şeyler oldu kaydirigubbakcemile3
Şimdi ben 11 ocakta kpss kursuna başlıcaktım biliyosunuz. Neyse kocam bugün kayıt yapmaya gitti ben de o anda kargoya gitmiştim hayatımın hediyesi için.
Aradı beni kargodayken 11 ocaktaki sabah grubu talep görmemiş. Dün başlayan akşam grbu var. Bugün de o grubun ikinci günü ve matematik dersi var napalım dedi :bbo:
Dedim ben kendimi hiç kursa hazırlamamıştım pat diye ne diyim şimdi 2.5 saat sonra kurs var ben daha sokaklardayım eşofmanla. Neyse kursa gel dedi kargoya yakındı. Gittim kayıt yaptık. Buraya kadar herşey tamam. Kocam demez mi eee sen salı akşamları kurstayken ben evde napcam sıkılırım. kafamçokkarıştı
Buna daha önce iş teklif etmişlerdi zaten adam orda yineledi. Salı günkü derse siz girin o zaman dedi. Bi anda akşam 18.30 da kendimi matematik dersinde, eşimi de öğretmenim olarak gördüm kaydirigubbakcemile3 Çok tuhaftı yaaa kocamın öğrencisi oldum bundan sonrası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?