Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

BEn geldiimmm nihall sözüm vardı sana yerine getiricem ama koçişş yanımdaaa :1ninca:

ay bizim sitede bamyacılar topiği varmış daha yeni gördüm
bizde açak mı nohutçular diyee
o bamyacılarında bamyasının yemek olduğu söyleyenemz :roflol:

elfcn bornoz takımın çok güzel

oyy anaaaaam

sayfanın durumu vahim şaftı kaymış

elfcn cım aldıkların bence güzel
uyku setide bornozunda canım..
gülegüle kullan

yha beğenmenize çok sevindim.içime bi kova su döktünüz valla teşekkür ederim yorumlarınız içn

Son düzenleme:
ay bizim sitede bamyacılar topiği varmış daha yeni gördüm
bizde açak mı nohutçular diyee
o bamyacılarında bamyasının yemek olduğu söyleyenemz :roflol:

o bamyaaa baska bamyadır kesın sekerım kaydirigubbakcemile3

Sinayyyyyyyyyyyyyyyyyy öldüm bittim kızım yaaa kutuyu açınca :roflol::roflol::roflol:

o kadar sevimlisin ki gülme krizine girdim fatih neye gülüyosun diyince hikayeyi ona da anlattım :kedi:

bütün hediyelere bayıldım yaaa hele kartpostala yazdıklarına.
Neyse yarın sen burdayken eklicem o nedenle daha fazla konuşmayayım.
Çok teşekkür ederim beni o kadar mutlu edip güldürdün ki, allah da seni güldürsün Şeniz

Bu arada bugünden bişeycik anlamadım. Öyle telaşlı bi gün geçirdim ki kendim bile inanamadım akannehir

Çok garip şeyler oldu kaydirigubbakcemile3

Şimdi ben 11 ocakta kpss kursuna başlıcaktım biliyosunuz. Neyse kocam bugün kayıt yapmaya gitti ben de o anda kargoya gitmiştim hayatımın hediyesi için.

Aradı beni kargodayken 11 ocaktaki sabah grubu talep görmemiş. Dün başlayan akşam grbu var. Bugün de o grubun ikinci günü ve matematik dersi var napalım dedi :bbo:

Dedim ben kendimi hiç kursa hazırlamamıştım pat diye ne diyim şimdi 2.5 saat sonra kurs var ben daha sokaklardayım eşofmanla. Neyse kursa gel dedi kargoya yakındı. Gittim kayıt yaptık. Buraya kadar herşey tamam. Kocam demez mi eee sen salı akşamları kurstayken ben evde napcam sıkılırım. kafamçokkarıştı

Buna daha önce iş teklif etmişlerdi zaten adam orda yineledi. Salı günkü derse siz girin o zaman dedi. Bi anda akşam 18.30 da kendimi matematik dersinde, eşimi de öğretmenim olarak gördüm kaydirigubbakcemile3 Çok tuhaftı yaaa kocamın öğrencisi oldum bundan sonrası için

ayy ne tatlısınız ya kaydirigubbakcemile

filmlerdeki gibi olmuş..opuyorumnanaktan

ders mers girmez senin kafana kocacıkını gözlerine bakarken..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…