Ooo hadi hayırlısı olsunn ayaklarınızın altında paralansınn opuyorumnanaktan
Canım inşallahh 2010 yılı eşine,bana ve tüm işsizlere umut kapısı olur canımm :Saruboceq:
ınşallahh 2010 tüm geçmiş yıllardan daha güzell geçerr kaydirigubbakcemile5
aminnnnnnnnnnn şu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla eşin ii bi iş bulsun canım inşallahhh:Saruboceq:
gunaydın şekerler şekerler çook uzun bi aradan sonra geldim
yeni gelen arkadaşlar var tanışmadık ama hepiniz hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
yeni ciciler aldım görüşemediğimiz süre zarfında onları yavaş yavaş eklerim şekerler.zemuszemus
hayatım anniş oluyormuşsun tebrik ediyorum seni:ecrin_bebek:
sayfalar çok birikmiş okumadım ama bi kaç yeni yıl hediyesi gördüm hepsi birbirinden güzel
arsimam aynan kelebeklerin bir harika bayıldım
burcuşum çam ağacın sizin gibi sevimli ve renkli
esmy,mandilin,nihal ve adını şu an unutup sayamadığım arkidişler harika bir gün diliyorum sizeeeee :lepi:
kız hayatım diilgunaydın şekerler şekerler çook uzun bi aradan sonra geldim
yeni ciciler aldım görüşemediğimiz süre zarfında onları yavaş yavaş eklerim şekerler.zemuszemus
sayfalar çok birikmiş okumadım ama bi kaç yeni yıl hediyesi gördüm hepsi birbirinden güzel
esmy,mandilin,nihal ve adını şu an unutup sayamadığım arkidişler harika bir gün diliyorum sizeeeee :lepi:
pıtır ya burayada eklesene böcük gelene kadar biz meraktan çatlarız
esmy canım ben genelde yapacaklarımı 3e ayırıp karar veriyorum: tatlı, tuzlu ve salata-meze
ozaman sana ortalama her grup için 2şer çeşit gerekiyor yani.
salata-meze turu olarak fellah koftesi yapabilirsin, hatta birazda bana yollarmısın canım cok istiyor cokacimcoook
tatlı olarak benim top kek dediğim bi kurabiye var, super bişey istersen aksam tarifini yazarım kakaolu kurabiye yapıyorsun cevizden biraz daha buyukken ve kurabiye fırından cıkar cıkmaz serbete batırıp çıkarıyorsun super yumusak bir kurabiye oluyor hemen dagılan; yada fındıklı kaya kurabiye yapabilirsin onuda yazabilirim
tavuklu borek yapabilirsin, içine havuc bezelye falan koyup cokda doyurucu oluyor yemek gibi
rus salatası yapabilirsin yada tavuklu borek yapmazsan tavuklu salata yapabilirsin mayonezli falan
havuclu cezerye yapabilirsin tatlı olarak oyle hafif ve guzel oluyorki oda; onuda aksam yazabilirim canım
böcükün resmini gördüm
böcükün resmini gördümmmm
ÖYLE DIYORLARkızlar ben yahşi batının fragmanlarını hiç begenmedim;Ü yani hiç komik bişey yoktu sanki fisfisfis
ben sevdım amaSağol canım sağol...
Ayy bizde gitmeyi düşünmüyoruz...
Arog u hiç beğenmedik buna da ön yargı oluştu:bbo:
cnm hosgeldıngunaydın şekerler şekerler çook uzun bi aradan sonra geldim
gekl kız nezaman gelcengünaydın kıslar...
esma kız ben gelem sana yardıma...
tam onlar geleceği zamn kaçarım....
donatırız sofrayı....
bayılır kalırlar...
fellah köfte tarıfınıesmy canım ben genelde yapacaklarımı 3e ayırıp karar veriyorum: tatlı, tuzlu ve salata-meze
ozaman sana ortalama her grup için 2şer çeşit gerekiyor yani.
salata-meze turu olarak fellah koftesi yapabilirsin, hatta birazda bana yollarmısın canım cok istiyor cokacimcoook
tatlı olarak benim top kek dediğim bi kurabiye var, super bişey istersen aksam tarifini yazarım kakaolu kurabiye yapıyorsun cevizden biraz daha buyukken ve kurabiye fırından cıkar cıkmaz serbete batırıp çıkarıyorsun super yumusak bir kurabiye oluyor hemen dagılan; yada fındıklı kaya kurabiye yapabilirsin onuda yazabilirim
tavuklu borek yapabilirsin, içine havuc bezelye falan koyup cokda doyurucu oluyor yemek gibi
rus salatası yapabilirsin yada tavuklu borek yapmazsan tavuklu salata yapabilirsin mayonezli falan
havuclu cezerye yapabilirsin oyle hafif ve guzel oluyorki oda; onuda aksam yazabilirim canım
Bu arada bugünden bişeycik anlamadım. Öyle telaşlı bi gün geçirdim ki kendim bile inanamadım akannehir
Çok garip şeyler oldu kaydirigubbakcemile3
Şimdi ben 11 ocakta kpss kursuna başlıcaktım biliyosunuz. Neyse kocam bugün kayıt yapmaya gitti ben de o anda kargoya gitmiştim hayatımın hediyesi için.
Aradı beni kargodayken 11 ocaktaki sabah grubu talep görmemiş. Dün başlayan akşam grbu var. Bugün de o grubun ikinci günü ve matematik dersi var napalım dedi :bbo:
Dedim ben kendimi hiç kursa hazırlamamıştım pat diye ne diyim şimdi 2.5 saat sonra kurs var ben daha sokaklardayım eşofmanla. Neyse kursa gel dedi kargoya yakındı. Gittim kayıt yaptık. Buraya kadar herşey tamam. Kocam demez mi eee sen salı akşamları kurstayken ben evde napcam sıkılırım. kafamçokkarıştı
Buna daha önce iş teklif etmişlerdi zaten adam orda yineledi. Salı günkü derse siz girin o zaman dedi. Bi anda akşam 18.30 da kendimi matematik dersinde, eşimi de öğretmenim olarak gördüm kaydirigubbakcemile3 Çok tuhaftı yaaa kocamın öğrencisi oldum bundan sonrası için
sulfat hocanla aşk yaşama :))))))))))
valahi sulfatımm süperrr olmuş çok eğlenceli olsa gerek
ama ben 2 kat heycan yapardım kaydirigubbakcemile3
kocam ya mahçup olmamak için brde matematğim falan kötüdür :roflol::roflol::roflol:
sultannnn sana bir kolejli kostümü şart olmuş yawrummm:jeyyar:
bir gün evde ders vat geldiğinde giyersin saçlarınıda iki yandan toplarrr gözünede bir gözlük tkarsın elindede not defteri ve kalemmm
evet hocam hazırım ben der girersin odaya aman amannnnn evlere şenlik.... :roflol::roflol:
burcuu artık bize masa eklemiyosun
anlatsana neler yapıyosunuz
annenler nasıl:)) mamişlerini gösteeerrr
hayatim derinin herbişeysi çok güzel
güle güle kullansın derinimiz...hihoyyyt
yerim ben seniŞeniz
elimde değilki buketim. :sm_confused:
bende biraz rahat olmak istiyorum yoruyor beni detaycılık ama şimdiye kadar hep işime yaradı düğündende tecrübeyle sabittir... a.s
14 şubatta birisi buraya bir kavooz içinde kalpler eklemişti o parayla satılıyor bir sitede. içindede arebesk şeyler yazıyor bende ddimki ben bunu kendim yaparım uleynn:roflol:
annemle kalplerini kestik...
sonra kavanozun üstüne organze tülden br fiyonk yaptım
sonra yapıştırmalı love yazısı yapıştırdımmm zemuszemus
kalplerin şiirlerini yazmak kaldı geriye onun içinde vaktim olacak işte 1,5 ay. anca yazarım. opuyorumnanaktan
zaten fotosunuda eklerim. sonra zaten yine maddi değeri olan bir hedyede alıcam ama biliyorsun severim böyle şeyleri :kedi:
benimkisi haftalık olacak br sene boyunca her hafta bir kaıt çekip okuyacak şekilde hazırlıycam a.s
örmeye baslayıp tamamlayamadıgımm ve artık 2pazara kadar tamamlayıp vermek ıstedıgımm ve ılk ördüğüm atkı
Bu arada kargodaydım dedim yaa hayatımın hediyesini gönderemedim çok canım sıkıldı aslında. Aptal bu kargoların hepsi kötükedihüso
Teknik bi aksaklık varmış da sisteme giremiyolardı. Sabah getirin dedi, sabahın körü uyancam o işi halledeyim diye. Tam yılbaşı günü elinde olcak hayatımın ama sıktılar canımı yine de
Herkese iyi geceler yarın sinayın hediyeleri ile karşınızda olcam
hayatıım gönlünü ferah tut canım derin de ablanda sağlıkla sıhhatle geçircek bu zamanları inş. , hem baksana edoş 10,10 :roflol: derin daha 9 aylık oooo 1 aylık zamanı varmış .... şaka biyana allah'ın izniyle bişeycik olmaz cicişini alırsın kucağına ablacığını öpersin cici anne diye inş. en sağlıklı şekilde :teselli:
Hayatim, o kediyi de daha yeni gördüm manyaksın kızım sen akannehir
günaydın kızlar
ggece bi su akma sesiyle sıçradım ümit su akıo bi yerden ışığı aç dedim kalktı baktı yok görünürde bişi meğersem benim küçük wc m gelmiş :) bi güldüm gece kendi kendimee :roflol:
kızlar ark dügününen ve kzenımın nikahına nasıl sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?