Kolayy değil tabi canımm tüm yük senin üzerinde eşinede çok koyuyordurr buuu :sinifsinif:İnşallah canım sağolasın.
Amin canım inşallah çok bunaldım :gitme:
aay deniz sorry ya grafikermiş seninki
pardın
arsi beenmem miiiiiiii
ama benim açma seramonisi maalesef diğer kızlarınki gibi olmadı
ay arsicim ya çok teşekkür ederim
bi daha bi daha
Kolayy değil tabi canımm tüm yük senin üzerinde eşinede çok koyuyordurr buuu :sinifsinif:
Ama Allahtan ben işsizim eşim çalışıyorr garibim çok zorlanıyor ama napalımm idare ediyoruzz sıkıyoruzz kemerlerii gezmeye gitmiyoruz lüzumsuz şeyler almıyoruz çok lazım olacak şeyleri alıp geçiştiriyoruzz napalımm inşallahh sıkıntılı günlerimizde biter inşallahh :Saruboceq:
nerde nerdebizdeeee laelaelaelaelae
kundera canım dualarımız seninle
esmy canım, kac cesit yapacaksın kac kişi olacak bakalım?
Ooo hadi hayırlısı olsunn ayaklarınızın altında paralansınn opuyorumnanaktanesmanınkii
bunlarda bnmkı
Amin canım evet çok çok zor.
öle yaparım cnm pis deıl ama tozlanmıstır
arsi be sen deli misin
ben alırım o paspası
hop seti tamamlarız
ama önce limango dediğiniz siteye üye olmam gerekiyor :s
allh iyiliğini vermesin nihal beraber başladık benimki eskitti bile atkıyı:):):)
kundera canım dualarımız seninle
esmy canım, kac cesit yapacaksın kac kişi olacak bakalım?
kızlar ben yahşi batının fragmanlarını hiç begenmedim;Ü yani hiç komik bişey yoktu sanki fisfisfis
Amin canım evet çok çok zor.
Birde aniden oldu bizimkisi hiç beklemediğimiz anda düğün arifesinde..
Çok hazırlıksız yakalandık, borcumuz çok...
Hadi onu geçtim piskolojik olarak ne kadar belli etmesekde kötü durumdayız ikimizde bilinç altı yapıyoruz güçlü taklidi yapıyoruz ama sabrımız tükeniyor gibi...
Bizde öyle yapıyoruz canım yoksa işin içinden zaten çıkamayız, imkansız...mafoldumben
Şimdi bi kıpırdanma var bakalım inşallah olur Allahım hayırlısıysa nasip etsin inşallah...:Saruboceq:
senin kedi nohutu pişirmiş yiodunolmuş benim kedime mafoldumben.naaptınıs:gitme:merak ettim.kafamçokkarıştı
canım manım demişin ya ondan dedim:lepi:
hee evet kolay kabul etmem ama edesim geldi dua kapın açıkmış demek sırnaşık şey töbe töbeee
öle mi dersin kafamçokkarıştı
karı yazılımı :roflol: :roflol: ben F klavye kullanıyorum ve hep K ve M harflerine yanlış basıyom kaydirigubbakcemile3
nasıl samimi anlamadım :1ninca:
anam görmek istiomay bizim sitede bamyacılar topiği varmış daha yeni gördüm
bizde açak mı nohutçular diyee
o bamyacılarında bamyasının yemek olduğu söyleyenemz :roflol:
anammmm ne ka güzelllBu arada bugünden bişeycik anlamadım. Öyle telaşlı bi gün geçirdim ki kendim bile inanamadım akannehir
Çok garip şeyler oldu kaydirigubbakcemile3
Şimdi ben 11 ocakta kpss kursuna başlıcaktım biliyosunuz. Neyse kocam bugün kayıt yapmaya gitti ben de o anda kargoya gitmiştim hayatımın hediyesi için.
Aradı beni kargodayken 11 ocaktaki sabah grubu talep görmemiş. Dün başlayan akşam grbu var. Bugün de o grubun ikinci günü ve matematik dersi var napalım dedi :bbo:
Dedim ben kendimi hiç kursa hazırlamamıştım pat diye ne diyim şimdi 2.5 saat sonra kurs var ben daha sokaklardayım eşofmanla. Neyse kursa gel dedi kargoya yakındı. Gittim kayıt yaptık. Buraya kadar herşey tamam. Kocam demez mi eee sen salı akşamları kurstayken ben evde napcam sıkılırım. kafamçokkarıştı
Buna daha önce iş teklif etmişlerdi zaten adam orda yineledi. Salı günkü derse siz girin o zaman dedi. Bi anda akşam 18.30 da kendimi matematik dersinde, eşimi de öğretmenim olarak gördüm kaydirigubbakcemile3 Çok tuhaftı yaaa kocamın öğrencisi oldum bundan sonrası için
heheheheheheheCanımm benim aynen film gibi oldu valla :1hug:
Ayyy zaten reglimin ilk günü sersem gibiydim. Öyle hayran hayran kocama baktım.
Eşşek bi de diyo sulfat bu soruyu sen çözmek istermisin akannehir Ben ne bilirim hemen ilk günden yok dedim ben çözmem
Derse girdik herkes kendini tanıtıyor yaa ben adımı soyadımı söyledim, memnun oldum dedi. Ben de dedim gülerek kaydirigubbakcemile3 Bütün sınıf da bize bakıyor ne oluyor diye :roflol: Sulfat benim eşim dedi herkes :1shok::1shok::1shok: Hatta ben burda çalışmaya 2 saat önce onu kayıt yaptırırken karar verdim dedi
saol canımmmm teşekkürlerANAM ANAM ANAM ÖLDÜM BıTTıM SAAT 1:30 OLMUŞ BEN HALA SıZıN DÜŞÜK ÇENENıZ YÜZÜNDEN UYUYAMIYOM , HıÇMı DÜŞÜNMÜYONUZ BıZı ,, GÜNDÜZ YOĞUNLUKTAN BAKINAMIYOM AHANDA BU SAATE KALDIM EVLı OLSAM KOCAM BOŞARDI HEEE SıZıN YÜZÜNÜZDEN :umursamaz: AMA MERAKIMDANDA UYUYAMAZDIM YANı 2 GÜNDÜR NELER OLMUŞ NELER
edoşuum valla albümdekileri gördüm yorum bilem yapamadım canım ama çokçokçok güzel olmuşsun ama ben zaten senin prova resimlerindende demiştim fistuk olcan diye kuzucum ....olmuşsun hemide çifte kavrulmuş olmuşsun :sm_cool:
bugünkü resimlerini göremedim ama müsait zamanda msn den 1,2 foto şey edersin demi bana a.s.
gel gelelim hediyelerini alanlara valla gece gece hepsine baktım üşenmedim bütün sayfaları okudum ahanda böle oldu gözlerim :1shok: toplucana hediyelerine seçenlerin eline koluna ayağına gönlüne sağlık çok güzel seçmişsiniz veee hediye sahipleri güle güle kullanın cicilerinizi,, gerçi ben kıskandım o zaman yeniydim topicte katılamadım ama seneye kısmetse
sinoş gözün aydın kuzum hem tv hem araba oooo allah daha çok versin inş. hayellarin bir bir olsun ...
hayatıım gönlünü ferah tut canım derin de ablanda sağlıkla sıhhatle geçircek bu zamanları inş. , hem baksana edoş 10,10 :roflol: derin daha 9 aylık oooo 1 aylık zamanı varmış .... şaka biyana allah'ın izniyle bişeycik olmaz cicişini alırsın kucağına ablacığını öpersin cici anne diye inş. en sağlıklı şekilde :teselli:
nihalcim odadaki resimleri gördüm kuzum , bak ne kadar seviliyosun kıymetini bil vede atkıyıda gördüm ellerine sağlık güzel güzel ısınsın aşkiton hadi bakalım elini çabuk tutta daha fazla üşümesin sevdiceğin , eminim hiçbişey onu o atkı kadar ısıtmıcaktır yerimseniben
pitırcık hayırlı olsun tilifonun bol bol güzel ve hayırlı haberler alırsın inş. yeni telefonunla,,, kötü bişey için kullanmayasın inş.
burcuuum keyfin yerinde allah daim etsin kuzum , valla o arada derede yine süpriz peşindesin ya helal olsun sana valla
sulfatcım ay misaifrlerini geçiyom :) misafirliğini geçiyom , ama bence diğerinede nevresim alma başka bişey bul buket dediği gibi ay buda başka bişey bilmiyo demesinler , tanımıyoz gerçi arkadaşlarını ama olsun biz her ihtimali düşünerekten yorum yapalım veeeeeee valla sende türk filmini geçtin heee iyiki demişsiniz yoksa adınız çıkardı valla hatunu görüyomusun 2 dkda hocayı kafaladı diye delikafadulden .......... bide hayırlı olsun canım
AY KIZLAR UNUTTUKLARIM VARSA (esmoş,mandilin,gülay,kundera,çisil,densem,lahana,yazmalı,buket,oktar,erva,arsi,beta,songa,nisanyağmuru,bianca,fibula,dkb) ÖZÜR DıLıYORUM AFFEDıN VALLA O KADAR YOĞUNKı ıŞLER GÜNDÜZ BAKAMIYORUM MALUM SAAT ŞU ANDA 1,50 OLDU VE UYKUM VAR ÇOK FECı AMA MERAK ADAMI NE HALLERE SOKUYO ıŞTE GÖRÜYOSUNUZ HEPıNıZE KUCAK DOLUSU SEVGıLERıMı VE DUALARIMI ıLETıYORUM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ıNŞ...
VE VE VE VE VE GÜNAYDIIIIIIIN ŞıMDıDEN KUZUCUKLARIM a.s.a.s.a.s.
hadi olur inşallah canım hayırlısylaAyhh kızlar şimdi bi gelişme oldu
Lütfen Allah rızası için sizden dua istiyorum...
Biri bize ön ayak olacak da iş için o aradı bilgi felan aldı hadi kızlar lütfeeeeeeeeeeen kulun kula duası kabul olur lütfen
hahaha günün bombası sensin gülayyygünaydın kızlar
ggece bi su akma sesiyle sıçradım ümit su akıo bi yerden ışığı aç dedim kalktı baktı yok görünürde bişi meğersem benim küçük wc m gelmiş :) bi güldüm gece kendi kendimee :roflol:
hmmm acaba ne kiarsi beenmem miiiiiiii
ama benim açma seramonisi maalesef diğer kızlarınki gibi olmadı
benim herif alınca
bi heyecan hoppadanak açtı bütün paketleri
benim eller de mısır ununa bulanmış durumda o sırada
ay açtıkça ayyy diyorum
o kadar güzellerdi ki
notunu da benimki okudu
ilk başta çok tepkiliydi hani adres falan vermiş olmama
ama nottaki samimiyeti hani düzgünlüğü
nasıl diim kaliteyi
üf tamkelimesini bulamadım
seviyeyi mi desem
neyse işte
onu hissedince geri yumuşadı zaten
hemen kapıya falan çıktı
asacak yer yok falan diyo
ay dedim fotolarını çek nolur
çekti işte ama hepsini birarada çekmiş
şimdi onun bilgisayarında
masa başında deil
geldiği gibi göndertcem koycam fotoalrını
çok mutşu oldum çok
pıtır len
bak ben bu gacılar kadar ince düşünceli deilim
zaten bin telaşla geldim biliosun
oralardan falan da alamadım bii
zaten kimseye alamadım
neyse not bile yazamadan dün apar topar yolladım
ama arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmenizi sağlayacağını umduğum bir hediye
umarım hoşuna gider
öğlene elinde olur sanırım
ay arsicim ya çok teşekkür ederim
bi daha bi daha
bız 01/01 de
yahşi batıya gidiyz kızlarrrrrrr
gunaydın şekerler şekerler çook uzun bi aradan sonra geldim
yeni gelen arkadaşlar var tanışmadık ama hepiniz hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
yeni ciciler aldım görüşemediğimiz süre zarfında onları yavaş yavaş eklerim şekerler.zemuszemus
hayatım anniş oluyormuşsun tebrik ediyorum seni:ecrin_bebek:
sayfalar çok birikmiş okumadım ama bi kaç yeni yıl hediyesi gördüm hepsi birbirinden güzel
arsimam aynan kelebeklerin bir harika bayıldım
burcuşum çam ağacın sizin gibi sevimli ve renkli
esmy,mandilin,nihal ve adını şu an unutup sayamadığım arkidişler harika bir gün diliyorum sizeeeee :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?