Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bizede ünideyken ablalarımız yaaprdı bayılırdık:)
Aynen bizimde trabzonlu arkadaşımız yapardıı opuyorumnanaktan
piyango bileti alan var mıı
ben çeyrek aldım param anca ona yetti
ama içinde ikimizin doğum yıllarının son 2 hanesi var bence bu sene bize çıkacak
Bennn :lepi:
2 tane aldım bi koçişee bi banaa zemuszemus
Desene düğündaşımm büyük ikramiyeyi paylaşıcaazzz kaydirigubbakcemile5

ohannesssssss ay ekranı yalıcaktım nerdese bu ne yaaaaa
ismini ilk defa duyuyorum makluba
google'a yazdım değişik modellerde çıktı hep

Yok böyle bi tad toplu halde yenilesii güzel bi yemekk cokacimcoook
Aile arasındada süper oluyorr opuyorumnanaktan

ayyy alıntılarım karıstı birbirine ..:) alıntısız yazayım ....

esmacım teşekkür ederim canım tekrar.sen mesaj attıgında tam gitmişlerdi.

pınarcım sağol cnm ilk mesajını aldıgımda yeni gelmişlerdi.

tobicim teşekkürler.o takımı ben de çok beğeniyorum yatasta bakmıstım aklımda olan bi model.

ilknurum gülsünüm teşekkür ederim.dün sanki istemeye geliyorlar gibi heyecanlıydım.:)

hayatim , densem , nisan yağmuru unuttugum yoktur inşallah başka sizlere de çok teşekkür ederim kızlar...

Pınarım hoşgeldinn Şeniz

AFiyett bal şekerr olsunn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gülayy iyi mademm sen genede poposun kaşı kaydirigubbakcemile3

kaşıyım dimi yaw ben bi dondurmaya dayanamıorum bide çiğ köfteye başka bi isteğim olmuyo pek:)

ayy bak bugün bu geçti aklımdan tarifii verde akşam bende yapiim elmam şekerim

piyango bileti alan var mıı
ben çeyrek aldım param anca ona yetti
ama içinde ikimizin doğum yıllarının son 2 hanesi var bence bu sene bize çıkacak

bende bi melekimin şansına bi kendi şansıma çektim hayırlısı inşallah

geçmiş olsun sinaycım bol bol portakal ve zencefilli bal ye dikkat et kendine

evet kuşum c vitamini yüklen

hayatimm Şeniz

Sinayy gel bacım ben sana kömür sobasını yakimm..
Bi sıcak çorba yapimm adaçayı yapimm bişeciğinn kalmazz :teselli:

Sinay geçmiş olsun.Bende bügün gelmiycektim acıl işim çıktı geldim ögleden sonra gidecem inşalah.Gidecem de kıyafet alacam da kuafore gıdecem de sonra programa da bakalım zaman yetecek mi

Havuçlu cezerye:
4 büyüüüük boy havuç
1,5 su bardağı şeker
2 su bardağı su
2 paket pötibör bisküvisi
1 paket vanilya
3 corba kasıgı margarin
2 çay bardağı ceviz yada fındık.
havuclar rendelenir, su ve şeker ile birlikte kısık ateşte pişirilir ( havuclar once yumusayacak kızlar, sonra yavaş yavaş macun kıvamına gelmeye başlayacak, ben bazen uzerine gerekirse biraz su dokup kaynatmaya devam ediyorum, havuclar iyice yumusasın diye)
ocaktan indirince margarini ekleyip iyice karıstırıyoruz, bıraz ılıyınca potibor bıskuvılerini ezip içine katıyoruz ve cevizleride katıp karıştırıyoruz (ben biskuviyi kafama gore koyuyorum kızlar kıvamına bakıp, ayarlıyorum, katı bi hamur gibi yapıyorum)
soguduktan sonra yassı sekil verip istege gore hindistan cevizine yada fındıga cevize bulayıp afiyetle yiyoruz

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun :teselli: dikkat et aman

aybuer canım begenmene sevindim

pınarıııııııım gelmişş hoşgelmiş sositososito

kızlar merabalar..pek yazamıyorum ben uzaktan takip diyorum..böcük evlendi sanırım allahım mutlu mesut etsin inş.darısı tüm bekarlara..hepicinizede mutlu huzurlu sağlıklı gönlünüze göre bi yıl diliyorum rabbimden.
aslında ben burcuya bişe sormak için girdim bana yok sanırım şuan...okuyumca bana cvp yazaran çok sevinrim burcucum...puzzle sipariş vermiştinya sen..hangi siteden verdin acaba..bide eline ulaştımı die merak ettim...şimdiden tşk ediyorum...

yazıyorum hemen cnm sagolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…