canım cok sağolayyy tam hastalık havası canım bi iyi bi kötüü havalarr
çok geçmiş olsun annenee
ya evım asure fabrıkasına dondu
bunuda ayse soruyordu gecenl eünitemin dolu hali cokmu doldurmusum sizde
eccu nerde?
buda gormeyenler ıcın duvar rengımle uyamayan stıockırlerım cunku duvar rengım cok kötü am aben boyamadım tabikide
dun kociş yoktu ya korktum bende resım cektım oyalandım
ben çok hastayım
antibiyotikler ağrı kesicilerle ayaktayım
kızlar sağlığınıza dikkat edin valla gitti mi anlıyonuz kıymetini
içim titrio izinde alamıom yarın zaten tatilim die
evde olmak bile bi nimet
Havuçlu cezerye:
4 büyüüüük boy havuç
1,5 su bardağı şeker
2 su bardağı şeker
2 paket pötibör bisküvisi
1 paket vanilya
3 corba kasıgı margarin
2 çay bardağı ceviz yada fındık.
havuclar rendelenir, su ve şeker ile birlikte kısık ateşte pişirilir ( havuclar once yumusayacak kızlar, sonra yavaş yavaş macun kıvamına gelmeye başlayacak, ben bazen uzerine gerekirse biraz su dokup kaynatmaya devam ediyorum, havuclar iyice yumusasın diye)
ocaktan indirince margarini ekleyip iyice karıstırıyoruz, bıraz ılıyınca potibor bıskuvılerini ezip içine katıyoruz ve cevizleride katıp karıştırıyoruz (ben biskuviyi kafama gore koyuyorum kızlar kıvamına bakıp, ayarlıyorum, katı bi hamur gibi yapıyorum)
soguduktan sonra yassı sekil verip istege gore hindistan cevizine yada fındıga cevize bulayıp afiyetle yiyoruz
gulay canım onunda tarifini veririm ama olcuyle yapmıyorum ben kafama gore yapıyorum birazdan yazarım canım onuda
Havuçlu cezerye:
4 büyüüüük boy havuç
1,5 su bardağı şeker
2 su bardağı şeker
2 paket pötibör bisküvisi
1 paket vanilya
3 corba kasıgı margarin
2 çay bardağı ceviz yada fındık.
havuclar rendelenir, su ve şeker ile birlikte kısık ateşte pişirilir ( havuclar once yumusayacak kızlar, sonra yavaş yavaş macun kıvamına gelmeye başlayacak, ben bazen uzerine gerekirse biraz su dokup kaynatmaya devam ediyorum, havuclar iyice yumusasın diye)
ocaktan indirince margarini ekleyip iyice karıstırıyoruz, bıraz ılıyınca potibor bıskuvılerini ezip içine katıyoruz ve cevizleride katıp karıştırıyoruz (ben biskuviyi kafama gore koyuyorum kızlar kıvamına bakıp, ayarlıyorum, katı bi hamur gibi yapıyorum)
soguduktan sonra yassı sekil verip istege gore hindistan cevizine yada fındıga cevize bulayıp afiyetle yiyoruz
Düğündaşımm sendee gel banaa :teselli:sinay geçmiş olsun cnm bende çok hastayım boğazlarım berbat elimi kaldıracak halim yok
bide maklube eklemişsinya betam hani ay onu tek basına yapman çok ama çok zor yaa
neyse yapmıcakmıssın zaten biz abla evinde yapardıkta öğğhhh 5 kişi :1ninca:
AAa tubikimmm sendemii hastasınn akannehir Sende hadi çık gel banaa :teselli:günaydın herkese
çok hastayım
kızlar ben bu sabah 2009 yılını nohut yiyerek kapadım :lepi:
kızlar ben bu sabah 2009 yılını nohut yiyerek kapadım :lepi:
günaydın herkese
çok hastayım
aa herkes hastaaa geçmiş olsun düğündaşım senin neyin varrr
AAa tubikimmm sendemii hastasınn akannehir Sende hadi çık gel banaa :teselli:
Haha bende gece yedimm :kedi:
:roflol: hangi cinsinden :roflol:
gülay
bebeshop.Cuma.Ordu.Manisa.TR gir bak çok ucuz şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?