opuyorumnanaktanAyyyyy ben de çok heyecanlandımmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
Ben baktım hepsi birbirinden cici ama çıkıcam şimdi yorumlarımı daha sonra yaparım
[
Hayırlı uğurlu olsun ayşecim
geri sayım başladı desene :1hug:
evet canım başladı artık :) teşekkür ederim...
burcu hediyelerin çok güzel iyi günlerde kullan .
sinay arsima çok geçmiş olsun...
gülsün ccici hediyeleri çok hoş görmüştüm daha önce :)
opuyorumnanaktan benim uyacak bi odam yok ama ben buldum yerinii opuyorumnanaktanHemşom çok güzel hepsi yaaa kelebekli herşey :1rolleyes:
Özellikle biblo çok hoş tam benim oturma odama göre kaydirigubbakcemile3 Ben onun kırmızı siyahlısını alcam bu hafta inş.
Kupa ve kelebekli diğer ciciler de süper. Güle güle kullan
opuyorumnanaktangüle güle kullan hediyelerini
opuyorumnanaktan
ne gelmiş bebiş
beta güle güle kullan
yazmalım var böle insanlar Allah yardımcın olsun
Sendee bigün aynısını yap bakalımm nasıl tepkii vericekk vel hasıll görgüsüz düşüncesizlerr :dilcikar: ahh ben olacaktım ordaa Çok üzgünüm çoookevte canım bizde yöneticiye ettik ama pek umurlarında olmamaış
inşAllah hallolur canım güzellikle..
Ayy kıyamam öylee düşünmee :teselli: İnşallahh bu akşam ellerinde güllerlee gelirr alırr gönlünüü opuyorumnanaktanbiz kocamla kavga ettik.bütün bi yıl böyle geçecek heralde.mafoldumbenmafoldumben
gülsünnnnnnnnnnnnnnnnnnn
seni yicemmmm
bi paket geldi ama odam çok kalabalık acamıyorummmm :)
kuzum çok teşekkür ederim
kulubeler dolu olabilir
kart bitmiş olabilir
çok gelmişti başıma
kafayı yemiştim neden aramıyor diye
ana niye kız
betacık biz binada ilk zaman tektik
şimdi doldu o zamanlar ne kadar iyi günlermiş sessiz sakin
şidmi aşadan çocuk sesi he sabah baası işe giderken zırlıyor
yukardakiler büyükler ama onlarında konuşma sesleri
kadın kocasına sesleniyor ben duyuyom efendim diyesim geliyor hahahaha
niye kızbiz kocamla kavga ettik.bütün bi yıl böyle geçecek heralde.mafoldumbenmafoldumben
benmkı gelemdı yoldahedayeleri göstermeyenler avr aramızda ......
gösterin be..
aaa ne deliliğimi gördün kızzcucel olmuş neresıyuh kız otobandan basında 10 dakka hehe
sinayım bende senle pıtır yapıyrum bide
sinay
sinay yılın en komikiği
ınancı yuksek (ay bunuyazınca yanlıs anlamayın ha ıcımden geldi dırek öle dusundum)
geveze
gorumce dusmanı
fantezı manyagı
pıtır
ay allam deli manyak
sabırsız
cocuk ruhlu
ufak seylerı sorun edebılen
elı becerıkli masallah
zevkli
yüzsüz diilim beepıtır
meraklı, şaka kaldırabilen, ne dersen de eyvallah dien noluyo bu yüzsüz müppPP, aşık, becerikli, güzel pastalar ve paketler yapabilen, kimi zaman küçük bi çocuk, kimi zaman büyümüş bi hanım, sevimli, sesini duysanız 40 yaşında, güzel yüzlü, sabırsız bi kızçemiz opuyorumnanaktan
yes çkıcam inşallahGUNAYDIN FISTIKLAR
ESMY canım o kelebeklerine bayıldım çok cici kelebek gördümmü dayanamıyorum opuyorumnanaktan
aşureye bayılrıım fazlayı buraya yolla
buarada gözümden kaçmadı nevresiminde kelebekli hangi marka o ya mafoldumben
kızlar buyun yılbaşı ve ben evdeyim sinir oluyorum ya (gerçi hangi sene dışarda olduysam)
sizler napıyosunuz
pıtırcık sevgülüsüyle dışarda sanırım :dilcikar:
beta
asıl cadı sensin heheh (nerem cadııı :dilcikar:)
cok becerıkli elınden her iş gelen (ahhh canımm saol)
elınden gelse herkezi hediyeye bogar (ahh ahh bi zengin olsam şato alıp parti vericem ne diyon hayatim bile rüyasını gördüü kaydirigubbakcemile3)
kocasını seven
eltılerını bazen seven bazen sevmeyen (aynen öyle çünkü değişkenler :sinifsinif:)
kayınpederıne hayran hahahahaha(hemide nasıl bayılıyom ona akannehir)
nedennnnnkızlar ben işten cıkıyorummm
kızlar gamze uyelgınıs ıldırmıs msnden kosntm selamı var herkeze
mafoldumben annenler geldiğinde yemek yeriz hep birlikte bi yerlere gideriz belki sinemaya gideriz dedim.1 ocakta annesigil gelecekti kahvaltıya.annemleri istemiyosun sen,aklın fikrin hep dışarlarda.hep evden başka yerlere gitmek istiyosun dedi.kavga başladı.off sıkıldım ya ben.tek tatil günüm oydu.bi yerlere gitmek istiyodum.ben evli olmayı beceremiyorum galiba.siz nasıl yapıyorsunuz.
Walla alt kat üst kat fark etmiyor illaki ses geliyoo altım dolu olunca ne mok yicem bilmiyom o eltiminde 2 tane yaramaz çocukları varr :sinifsinif:
betacık biz binada ilk zaman tektik
şimdi doldu o zamanlar ne kadar iyi günlermiş sessiz sakin
şidmi aşadan çocuk sesi he sabah baası işe giderken zırlıyor
yukardakiler büyükler ama onlarında konuşma sesleri
kadın kocasına sesleniyor ben duyuyom efendim diyesim geliyor hahahaha
ayy canım benimm saoll Şenizgülsünüm güle güle kullan cnm arkadasım
ayy artık engel olmuyomm canım hoplaa diyom bizim çocuğumuz yok heriff hoplasınn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3betam sen niye engel oluyorsun ki hoplasın adam hihoyyythihoyyyt
ohh ohh
:mymeka::mymeka:
opuyorumnanaktandüğündaşım hediyeler harika
aaaa geldimii süperr :lepi: yimee benii kocam yer yerinee kaydirigubbakcemile3
öylemi diyorsun arkadaşım yaaa. inşallah öyle bişey olmuştur. üffff haber alamadan beklemek ne zor yaaa. bir numara var. arıyoruz ama burda öyle biri yok diyolar. yalan söylüyolar.vermek istemiyolar
mafoldumben annenler geldiğinde yemek yeriz hep birlikte bi yerlere gideriz belki sinemaya gideriz dedim.1 ocakta annesigil gelecekti kahvaltıya.annemleri istemiyosun sen,aklın fikrin hep dışarlarda.hep evden başka yerlere gitmek istiyosun dedi.kavga başladı.off sıkıldım ya ben.tek tatil günüm oydu.bi yerlere gitmek istiyodum.ben evli olmayı beceremiyorum galiba.siz nasıl yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?