çok teşekkür ederim kuzu ya
henüz acamadım çatlıyorum ama :)
çok teşekkür ederim kuzu ya
henüz acamadım çatlıyorum ama :)
bize hep öyle olurdu
ben arardım o tek numarayı bizde de vardı
yok nöbette dışarda bile dedikleri oluyordu
hey Allahım dışarı çıksa kesin o fise gelirdi gelen yok kafayı yerdim
sonra oarardı
ya nöbeti işi vs. çok olurdu arayamazdı (bu dönemlerde teftişleri çok olur)
telefon arızalı olurdu
kantinde kart biterdi
sıra çok olurdu bekleyemezdi
bikeresinde de ilk yıl başıydıı o
arıyorum arıyorum yok diyorlar
o aramıyor kafayıyicem
bekliyorum haftasonı gelsin gidicem
bigün yine aradım dediler revirde
o an kafamdan aşa kaynar sular döküldü
ne işi var die
meğersem üşütmüş kuzucum ondan arayamıyormuş
ayıp etmiş :umursamaz:
Bende herkez bİze gelsın ıstedım ama kasama kadar calsııp ınsanlara ne ıkram edecegımkİ
pıtır anlatırım bı ara
Fibula bak canım şimdii dün eltim söyledi akşama size geliriz diyee bende bişe diyemedim buyrun gelin dedimm ee kayınvalidem kayınpederde durmaz gelirler heraldee emri vaki gibi oldu ama bende bişe diyemedim napimmlmaz: Sonracıma bende annemleri aradım anne bize gelsenizee dedimm oda bakalım babanla konuşalım geliriz dedii sonraa dedimm hadi abimleride arayımm onlardaa gelsinn madem eşimin herbişeyi bizde benimkilerde olsunn hep beraber 2010 girelimm demi yaa :lepi:
Koçişş bu kadar çok kişiyi nasıl ağırlıcan dedi bende ağırlarımm benn ne varkii dedimm kaydirigubbakcemile3 :dilcikar: Azcık alttan alıcann baktın olmuyo sende biraz kendinden katıcann canımm :teselli:
ama hep çalışıyorum.onunla evlendik evleneli hiiç farklı bişi yapmıyoduk.evden dışarı birlikte sadece aile ziyaretlerine gittik.tek izin günümde 1 ocaktı.ve plan yapmıştık.ailenle birlikte gidelim dedim.sanırım ben çoook şey istiyorum.evlilk sadece kocanla evde oturmak demek galiba.ben bunu bilmiyodum.öğrenmiş oldum.mafoldumben
Herkes bizim giibi düşünceli değildi canım bende elim boş gitmem hiç aama saolsunlar boş gelen çok :sinifsinif:herkes gelirken bişiler getirse sana iş kalmaz ama düşünseler bunu..
benim ablam her geldiğinde iki çeşitle gelir ben yaptığım halde..
bende eli boş gitmem her gittiğim eve..
aslında bu adet haline gelse ev sahibinede zor olmaz..
Akşama herkes evde mi olcak kızlar
1 aydır kocama yılbaşında napcaz diyorum ayarlarız deyip durdu dün gece diyo eee yarın napalım nereye gidelim.
Ayy son gün nereye gitcez her yer doludur şimdi mi aklına geldi dedim :dilcikar:
Az önce de arıyor aşkım hadi söyle ama ne istiyosan onu yapalım çıkalım dersen çıkalım yoksa evde başbaşa olalım. Dedim bu saatten sonra çıkılmaz artık :umursamaz:
ama davet etmedımki etsembelki getirirler ama ya getırmezlerseherkes gelirken bişiler getirse sana iş kalmaz ama düşünseler bunu..
benim ablam her geldiğinde iki çeşitle gelir ben yaptığım halde..
bende eli boş gitmem her gittiğim eve..
aslında bu adet haline gelse ev sahibinede zor olmaz..
Hemşomm sizde gelin bizee nasılsa kalabalığızz sizdee gelin hep beraber yeni yıla girelimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmmm
hediyem geldiiiiiiiii
çok sevindiimmm :)))
ama resim ekleyemiyorum maalesefkardeşimin bilgisayarda kart okuyucu yok (
neyse anlatıyım şimdilik idare edin olur mu ? :)
yazmalım bana çookkk şık siyah rugan bi cüzdan almış :)) yeni yıla yeni cüzdanla giriyorum, içinede milli piyangoları koydum dolar taşar inşallah :)) aman aman önce sağlık huzur sonra para :)
yazmalım çokkk teşekkür ederim çok beğendim gerçektenn Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?