Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar
Çoğumuz 2009 da tanıştık burada ve bir çogumuzun hayatında evlilik gibi koklu değişiklikler oldu bu yıl. Hayatımızın donum noktalarının yaşandığı bu donemleri birlikte yaşadık paylaştık; değişik, anlaşılması da ulaşılması da farklı bir bağ kurduk burada. 2009 yılını kimimiz hüzünle, kimimiz heyecanla, kimimiz mutlulukla, kimimiz de pişmalıkla hatırlayacağız belki.
Benim için 2009 yılı hem yorucu, hem yoğun, hem de bir okadar eğitici geçti; heyecanda vardı, uzak kalma korkusu da; mutluluk da oldu içinde çok büyük mutsuzluklar da; en güzelini de yaşadım en acısını da; ama her şey geride kaldı. Elimde sadece şuan var, hepimizin oldugu gibi.
2010 yılı hepimize once sağlık versin; mutluluk kapımızı çalmasın sadece, heran bizimle birlikte yuvalarımızda olsun; her turlu gucluge karşı sabrımız olsun, sabredemeyeceğimiz taşıyamayacağımız guclukler hiç yanımıza yakınımıza uğramasın. Herşey herkesin gonlune gore olsun 2010da; hiç pişmanlık yaşamayacağımız, yaşadıgımız heranın kıymetini bilebildiğimiz bir yıl olsun.
Hepimizin istediği gibi bir yıl olsun en onemlisi.
2009 boyunca burada devam eden paylaşımlarımızın 2010da da en iyi şekilde devam etmesi dileğiyle
HERKESE ıYı YILLAR

sultancıgım bende gıtcem yarın filme ama c.tesi iş olamsı keyfımı kacırdı gıtmem belkide

Esma güle güle kullan şekerim
yalnız biraz yakından çekseydin neyse
bu arada benimde masamın üstünde klima var hahahha

2010 da paylaşımlarımızın artarak çoğalmasını diliyerek hepinize mutlu, huzurlu, aşk dolu, bol paralı,

sağlıklı sevdiklerinizle birlikte nice güzel seneler diliyorum.

Hepinizi tanımaktan büyük keyif duyuyorum, herşey gönlünüzce olsun.

Mutlu seneler opuyorumnanaktan

hep bi tarafımız eksik kalıo işte kocamla olmaktan çok mutluyum ama ailemde olsa süper olurdu:)

esmoşumm güle güle kullannn Şeniz

Esma kız hediyeleri niye yakından çekmedin :sinifsinif:

Güle güle kullan hepsini çok güzeller

Esma güle güle kullan şekerim
yalnız biraz yakından çekseydin neyse
bu arada benimde masamın üstünde klima var hahahha

Esma kız hediyeleri niye yakından çekmedin :sinifsinif:

Güle güle kullan hepsini çok güzeller

uzakmı albume ekledım hediyelerimi ordan daha yakınadn bakabılırsınızzzzz

kızlar yakından cekerım evde ozaman
ama albümüede koydum
kızlar bende herkeze ıyı yıllar dıyorum
benm 2009 yılınınnasıl gectıgıni anlayamadım
buaarlar esya derdındeydım
evım tutuldu dugun dü uzuntuydu derken
evlendık yaz geldı ramazan oldu kış geldı sene bitti hiç bişey anlamadım opuyorum hepnizi kocaman

aman akşam tam yeni yıla girerken iki rekat namaz kılacaktım
o da hayal oldu adet oldum offf

teşekkürler sinaycım. benimkisinin yeride iyi.edirnede. allaha şükür doğuda değil ama merak ediyor insan işte

bende ıslak seviyorum.salçası bol malzemesii bol olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…