Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ben yavaş yavaş toparlanıorum
kuaföre gidicem daha
hepinizi öpüorum
çok güzel bi akşam geçirirsiniz inşallah sevdiklerinizle
çok mutlu olursunuz
mutlu yıllar

Aglıycam ya hem busata kadar burdayız
hem 6da cıkcaz bıde araba yok otbuslerle cok snır oldum tÖvbeeeeeeeeeeeeeee

hımmm
o zaman kısır mı yapsam acaba

ya bi salata yapmak istiyorum da makarna salatasının yanına bi karar veremedim...

portakal ağacındaki ksıırı tavsiye ederim.. bide ben kısırı biraz daha ıslak seviyorum o yüzden 1 bardak fazla koyuyorum suyu her yiyen bayılıyo :)

kızklar bu arada baberko ne oldu, görmedim onun bişiler yazdığını uzun zamandır? ne zamandı onun düğünü?

kızlar ben yavaş yavaş toparlanıorum
kuaföre gidicem daha
hepinizi öpüorum
çok güzel bi akşam geçirirsiniz inşallah sevdiklerinizle
çok mutlu olursunuz
mutlu yıllar

ben ailemleyim.. bir yılbaşını daha aşkımdan uzakta kutlıcam ne yazıkki.. her sene inşallah seneye beraber kutlarız diyoruz ama olmuyo bi türlü kıymetini bil aşkının bak yanyanasınız ne güzel :)

pufi buzlukta köz kırmızı biberin varmı canım
varsa onu sarımsak zeytinyağı ve sirkeyle soslayıp yanına koyabilirsin

valla annem bu hafta bişeyler getirdi bi biber lafı geçti ama büyük ihtimal odur.
Sağol canım yaaa.

bakam hemen...

Baberko işten ayrıldı ya gelemiyor pek daha var düğününe

bizde papii her sene hersene ayrrrııı ııı ve aynnnnııııı

çok sıkıldıkk offffffffff yaniii

sende ailenin yanında olmasını kıymetini bil(bu yazı hitabını okuyan kızdım zanneder ama kızmadım valla billa) mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

BAŞBAŞ PITIROVıÇÇÇ

ıyi eğlenceler opuyorumnanaktan

Demin hastayım diyordun ama sevgilin işin içinde olunca turp gibisin turp kaydirigubbakcemile3

Bizde evdeyiz, belki birer saatr ailelere uğrarız ama onu da istemiyorum aslında:umursamaz:...

ıkimizinde içinden birşey gelmiyor...

Dün akşam diyorum ki bu akşamdan kalma tarhana çorbamızı sıcak sıcak içer oturur oturur yine otururuz diyorum güldük baya...

Allah sağlık versin de, napalımakannehir

pufiii sizden keyiflisi yokk valla

bak benle pufiyeee

benimkide annesine gidiooo bende annemdeyimm

öfff içim daaralıooo bazennn

anneciğiiiiiiiiiiiiiime kavuştum opuyorumnanaktan
bugun hiç bakamadım okuyacağım sonra.
hepinizi öpüyorum çoook çoooook
hepinizeeee mutlu seneler sevdikleriniz heeep yanınızda olsun.

pufim çıkın dışarı el ele dolaşın yaa :)

Gülay haklısında insan sevdiği yanında olmayınca eksik kalıyo ya.. doğru onla olsam, annemlerden uzak olsam gene üzülürdüm.. herşeyin hayırlısı naapalım..

pashim sorma valla artık bu son diyorum, annesini aradım seneye inşallah hep beraber kutlarız diyorum gülüyo kadın :)))))

ben kalabalık olunca seviyorum yılbaşlarını, eskiden bütün akrabalar bize gelirdi, o zaman eski evdeydik gelenimiz gidenimiz eksik olmazdı, bahçe olduğunaymış hepsi :)) şimdi uğrayan yok.. bi tane yengem tek başına oturcakmış evde, 4 oğlu var ama kimse çağırmamış kadını, evli bide hepsi, kıyamadım ben bize gelcek oda :) inşallah akşamada gelen olur tombala oynamayada eğlenceli geçeri.. yoksa anne baba ben kalınca daha bi eksikliği hissedikliyo aşkımın, daha bunalım geçiyo..

neyse hindi fırında, rus salatamız alman pastamız hazır, yapraklarda dizilmiş tencerede bekliyolar :))) birinin kalkıp masayı hazırlaması lazım :)) görüşürüz kızlarrr

Esmaa gözün aydınn :))

kızlar çıkmıyorum kaldım. :lepi:
devam ediyorum. :lepi:
son dk bişi olmazsa eğer kalıcıyım bende.CADIARZU
müdürüm sormuş, öğrenmiş.
kalıyo bizimle demişler :lepi: :lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…