Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

vayy vayyyyy hayatımınn hediyeleriide peekk seksiymiş hani yılbaşının anlam ve önemine yakışır cinstennn

burçiiişkoo harikalar canımm, pijamylerin kupan ve süsüüünnn çok güzller

Burcu ben hemen tanıdım burda hatta hep beraber yapalım düğmeler alıp demiştik kaydirigubbakcemile5

Çok becerikli maşallah çok güzel olmuş, paketine de ayrıca bayıldım. Pijamanı da tüm cicilerini de iyi günlerde kullan

hepsi içok güzel burcu güle güle kullan
nası yapmıqş onu yavv

oy anam oyyy oyy oyy
hayatım kırmızılar ne kaa gusel kııızzzz
ekşıncı eniştee
çiçeklerde öylee :asigim:

teşekkür ederim canım a.s.

hayatım kilodu çokk ciciymişşş sexüymüşşş kızzzzzzz

kalpli farkettin mi :asigim:

yaa ne ka güzel hediyeler burcu ve hayatim
bizimki bana hediye almamş
vaktim olmadı dedi
sipariş verdim ama dedi
artık bilmiom dorumu kandırdımı

sağol canım
hmm yorum yapmıcam hediye olayına

Vayy vayyyy vayyy hayati enişteye bak sen :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Daha ne alsın zaten valla çok seksi süper bişeymiş

Çiçek de çok güzel

giydim ama fazla kalmadı :jeyyar:

betaa canım senin koltuklar yatak oluyomu?
salonundakiler.
Yok canım 3'lü koltuğun altı baza birde 2'li koltuğun altı baza..
Ama yastıkları kaldırınca baya geniş oluyor koltuklar bir kişi rahatlıkla yatabilirr...

betacımm teşekkürler fıstıkımmmm

pıtır ben foto moto görmedim profilinde enrde kız foto
opuyorumnanaktan
Arsimam canımm Şeniz
Önlükte pek yakışmışş :kedi:
Hediyeleri beğenmene sevindim benim önlüğümü çok beğenmiştinn bende gidip aldım yeşilli bişe aradım ama bulamadım bayan hep ya kalpli yada çilekli kelebekli dikmişti bende dedim çilekli olsun arsimam beğenir...opuyorumnanaktan
Yılbaşında gönderdim bana kızmazsın diyee illa parasını ödücem diye tutturuncaa kaydirigubbakcemile3 Benden sana ufak bi hediyee :kedi:
Beni hatırlarsın yemek yaparkenn yerimseniben
Beğenmene çok sevindim tekrar kelebeğimde efet biraz yer gibi bakmışş aslında daha güzelde çizebilirdimm kaydirigubbakcemile3
Anneciğininde ellerine kollarınaa sağlıkk ne güzel örmüşş maşallahhh

Saol burçişimm Şeniz

betaaa
şans bilenkliğine bende bayıldımmm
benimde tam buna benzer kolyem var öle ipi bide bilenkliği olsa ne ka süper olur
kaydirigubbakcemile3 Mesaj alındıı pippppppp kaydirigubbakcemile3

kızlar hayati'nin yılbaşı hediyeleri
fazla parası olmadığı için böyle almış 22 sinde ikramiye alınca alcakmış yine

Ayy koçişinn ne güzel bi jest yapmışş opuyorumnanaktan
Benimkinin yılbaşı anlayışıı yokturr :sinifsinif:
İyi günlerde kullan canımm kaydirigubbakcemile5

burcuuu o kk kupası ne gusel yaaa
kocacıkının aldığı takımda çok ciciiii
kalpli süs çok değişik olmuş
gülegüle kullan canımbenım

sağol caımmm
Şeniz
vayy vayyyyy hayatımınn hediyeleriide peekk seksiymiş hani yılbaşının anlam ve önemine yakışır cinstennn

burçiiişkoo harikalar canımm, pijamylerin kupan ve süsüüünnn çok güzller

teşekkür ederimm tatlımmm Şeniz

evett çok beceriklidir
el becerisi çoktur bu konuda ondan farklıyız
bende fikir çoktur icraat yapacak göt yoktur kaydirigubbakcemile3
hep müthiş ikili drlerdi bize. ben fikir aşamasını tasarlardım o icaata dökerdi.
paketin güzel olmasıda bilir benim cici paketleri sevdiğimi ondan süslemiş işte...kaydirigubbakcemile3
oda mutfağı çok sevmez ben severim. 5 paröağın beşi birbirine benzemiyori şte a.s

kalpleri farketmez olurmuyummm ondan eğendim belkide bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

canlarım ben geldim opuyorumnanaktan

burcuş hediyelerin çok güzel güle güle kullan

arsi önlüğün çorabın mektup çok şık hayatım.anneni tebrik ediyorum ben şimdi başlasam kızım evlenene kadar anca yetiştiririm sanırım oda kesin dğil yani sırnaşık şey

esmy ailenizin yeni üyesi çok sevimli.hediyelerini güle güle kullan sende canım hepsi çok güzeller

atladığım bişi varmı bilemiyorum okuyana kadar aklımda kalanlar:bbo:

parpalm hediyesi geldi kızlar..ekleyemedim özür :1no2:
bir çerceve,şal ve minnoş bi biblom var..renkli renkli yapıştırmalarada güzel dilekler tabiki hemen çeyizime koydum heidyeleri opuyorumnanaktan

bu arada size son dk gelişmesini söylüyorum kızlaaaaaaarrrr

biliyosunuzki nişanlıım okuyo ve 1 senesi daha var.patronum dediki
bi tanıdık var arayalım rektörü seninkine devam zorunluluğunu kaldırsınlar sadece sınavdan sınava gitsin.zaten 4 ders falan.
tabiki bu daha öle bi konuşma olurmu yapılabilirmi bilemiyorum ama çok heycanladım.eger öyle olursa bu mayısda tatile girince hemen iş aramalarında bulup şansızmızda bizden yana olursa ekim sonu gibi evlenebilcezzzzzzzzzzzz alkisalkisalkis

düşünmesi bile yetti bana valla delikafadulden

ayyy sylediklerin kulağa çok güzelll geliyorrrrrdelikafadulden
inşallah olur canımmmmmmmmmmŞeniz

ya bu arada burcu benim neden kk kupam kartım yok mafoldumben

al annem sendeee :teselli:

çok pahalı bir eşy değilll...
ama kupa çok şker hep onda çay içiyorum artıkkkk baktıkça siz geliyorsunuz aklıma birde cucumun yaptığı süprizzzopuyorumnanaktan

al annem sendeee :teselli:

çok pahalı bir eşy değilll...
ama kupa çok şker hep onda çay içiyorum artıkkkk baktıkça siz geliyorsunuz aklıma birde cucumun yaptığı süprizzzopuyorumnanaktan

aa alınıyomu nerden kız hiç haberim yok akannehir

hayatımm kocişinin hediyesi cok güzel :) anlammlı mıymış:)))) çiçek herseye bedel yaa ben cok severim :))
burcu maşallah kardesine de ne kaa özenmiş yapmışş:)) hediyelerin cok güzelll:))
pıtırrr eminim cok güzeldir fotoların .. sil tabi
betaaa galiba benim sevgilim de yılbası sorunluu((

hmm netsek kii
göremedin mii

canım çok fena sıkkın dün aksam arkadan birine vurdum arabayla, serviste 950 TL masraf çıkarmışlar,
offf yaa durduk yere 3 yıldır araba kullanıyorum, bu ilk kazam durup durup ağlıyorum
kendime yediremedim sanırım nasıl böyle bişi yaparım diye
bi de her ay borç ödüyoruz ayda 100 TL ek masraf çıkınca o bile bizi nasıl sarsıyor,
nasıl ödüycez bu kadar parayı bilmiyorum ?mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…