canım çok fena sıkkındün aksam arkadan birine vurdum arabayla, serviste 950 TL masraf çıkarmışlar,
offf yaa durduk yere 3 yıldır araba kullanıyorum, bu ilk kazam durup durup ağlıyorum
kendime yediremedim sanırım nasıl böyle bişi yaparım diye
bi de her ay borç ödüyoruz ayda 100 TL ek masraf çıkınca o bile bizi nasıl sarsıyor,
nasıl ödüycez bu kadar parayı bilmiyorum ?mafoldumben
ilahi tobişşş kaydirigubbakcemile3aa alınıyomu nerden kız hiç haberim yok akannehir
hayatımm kocişinin hediyesi cok güzel :) anlammlı mıymış:)))) çiçek herseye bedel yaa ben cok severim :))
burcu maşallah kardesine de ne kaa özenmiş yapmışş:)) hediyelerin cok güzelll:))
pıtırrr eminim cok güzeldir fotoların .. sil tabi
betaaa galiba benim sevgilim de yılbası sorunluu((
canım çok fena sıkkındün aksam arkadan birine vurdum arabayla, serviste 950 TL masraf çıkarmışlar,
offf yaa durduk yere 3 yıldır araba kullanıyorum, bu ilk kazam durup durup ağlıyorum
bi de her ay borç ödüyoruz ayda 100 TL ek masraf çıkınca o bile bizi nasıl sarsıyor,
gülçin üzülme be canım
cana gelicene mala gelsin
Glcnn çok büyük geçmiş olsun aman cana gelmesinn
canım benim çok geçmiş olsun
çok üzüldüm Allah beterinde saklasın öyle düşünme daha kötü bişeyde olabilirdi sana bişey olmadı ya önemli olan o:teselli::teselli:
canım geçmiş olsun :teselli:
sana bir şey olmamaış en azından işi iy itarafından bak
cana geleceğine mala gelsin. tamam mal canın yongsı ama artık ypacak bir şey olmadığna göre göz yaşı döküp daha fazla üzme kendini :teselli:
he bu arada benimki de almadı bana yılbaşı hediyesi mafoldumben
ayrıca haftasonu bu parfümü çok beğendim yılbaşı indirimi vardı bitmiş?_
internetten ucuz alabileceğim bir site biliyor musunuz? 100 ml 130 TL
Kaskon yokmuydu canımcımmafoldumben
Tobiii senidemi gelin etcess kızzz
kızlar bugun karsıya gecerken ve donerken ıkı kere otobuste burnum kanadı ılkınde az dı yırttım 2.sı cok fena kanadı ne selpak vardı ne bısey atkımı cıkardım agzım burnum kanlar ıcınde kaldı gören beni dayak yemıs sanardı kesın burnumda catlak vardı 5 sene once yaktırdım sımdı yıne acıldı sanırım of yıne yaktırmam lazım cok sıkıldım ben bu burnumdan yaaa
eccuşum önce çooook özür diliyorum eklemekte bu kadar geç kaldığım için. Ama ancak fırsat bulabildim.
eccu bana heeeep istediğim ama bir türlü alamadığım almaya sıra gelmeyen bişi almış, görünce çoook sevindim. Hemen bakındım yapışırmak için ama sonra kocişle yapıştırmaya kıyamadı. Ev kira olduğu için burda kalacak dedik.. İnşallh evimiz olduğunda kendi evimize yapıştıracağız baktıkça heeep eccuş aklıma gelecek. Burdanda teşekkür ediyorum canım çooooooook mutlu ettin beni. opuyorumnanaktan
bunlarda minik kelebekleer
günaydııııınnn günaydıııınnn günaydııııınnnnnnn
yeniyılın ilk haftası herkese hayırlı uğurlu kazançlı olsuuuunnn
güne karla uyanmak ne kaaaa guseeeeel
harika bi görüntü var yaaaa
sositososito
günaydın ıyı haftalar ıyı seneler hatta kızlar
bızımaılemız artık 3 kişi olacak oldu yani
opuyorumnanaktan
işte ailemizin yenü üyesi
ALİCANNNNNN YÜCEL
buda yakından hali
babası gıbı saçları dikti
ya kızlar benim evin her yeri topak topak tüy
zaten toplamda 1 haftadır kullanıyoruz evi
cuma günü her yeri süpürdüm
toz aldım
abi pazar günü yine her yer topak anlamadım gitti
evet yazmalım çok güzel bir haftasonuydu...
eve dönerken her defasında seni orda bırakıp döndğüm için çok kötü oluyorum...
yllar hiç bitmek bilmedi.
şimdiki aklım olsa seni o kadar uzağa veriri miydim ben...
ama şükür ki harika bir evliliğin ve eşin var.
bu biraz su serpiyor acıma...
ve işte betamın aldığı hediyeler
canım bikez daha teşekkür ediyorum ellerine sağlık Şeniz
çok öpüyorum seni Şeniz
hediye paketimi eklemiştim daha önceden
buda annemin elceğizleriyle ördüğü yatak örtüm
eve ilk defa gelenler gezmek ister diye örtü serelim dedik
normalde sermiyorum çünkü kociş benden sonra kalktığı için yatak toplama işi çok nadir :)
saat 12 de açılmayı bekleyen hediyelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?