sen ben erva sultan hahah bılıyomuz herkes
canım 3 ayımız bitti.6 yıldırda çıkıyoruz.dün benimki özür idledi benden.çok utandım unuttuğum için dedi.ama o kadar.sonrada ben kendimi ifade edemiyorum.tek sorun bu galiba diyo.nasıl yani diye sordum.ifade edemiyorum ya işte dedi.bi garip işte.çok mu şey istiyorum senden diyorum.oda yo hayır ufak şeylerle mutlu oluyorsun diyo.ama o ufak şeyleri de yapmıyo.bakalım ne kadar gidecek böyle.
yaptığın duvar kağıdını ekelsene merak ettim.fikir olarak çok güzel.
güzeli kocişine yaptığın pc süprizini diyorsan okuyunca aynen şöyle dedim içimden
işte budur dedim....
para olmaksızında jestler yapılıp karşı tarafı utlu etmenin yolları bu şekilde bulunur afferin kız pufi dedim kaydirigubbakcemile3
ay canım bende br sha ki ayda böyle olursa kesin bir doktora görünücem yahu
bu böyle gitmezzz
benim birdeçok düzenliydi bende kokuyorum aynen kist mist çıkar diye hayırlısııı
evet canım ailem eşimm ne akdar şanslıyım diye ne kadar seviliyorummm
allahım başımdan eksik etmesin hiç birini :Saruboceq:
canım 3 ayımız bitti.6 yıldırda çıkıyoruz.dün benimki özür idledi benden.çok utandım unuttuğum için dedi.ama o kadar.sonrada ben kendimi ifade edemiyorum.tek sorun bu galiba diyo.nasıl yani diye sordum.ifade edemiyorum ya işte dedi.bi garip işte.çok mu şey istiyorum senden diyorum.oda yo hayır ufak şeylerle mutlu oluyorsun diyo.ama o ufak şeyleri de yapmıyo.bakalım ne kadar gidecek böyle.
oyy çok şıkmış bea ..
güzel sofralar kur canım inş bunlarla..
nazarlardan korusun Allahım..
:kedi::kedi::kedi:
sağol sulfatım..
bu modelii hiç görmemiştim balım şahaneymiş doğrusuuu:1rolleyes:
güle güle kullan çiçekimmmŞeniz
bende çok sevdim canım saolopuyorumnanaktan
saol canım benim
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemusalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::dance::dance:a.s.a.s.:1hug::1hug:
hayırlısı olsun canım benim çooooook sevindimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi günlerde kullan canım çok şık Şeniz
teşekkür ederim kızlar daha bekarlıktan beri nasıl denir kızkene istiyordum bunlardan ama diğer çeyizlerden fırsat olmamıştı kocamda söz vermişti evlenince alcam die unutmamışsinay suplaların çok şık güle güle kullan kaydirigubbakcemile2
ama yaa böle yaparsanız bir daha ben bişi koyamam ki burayaKız ama benimkisi parasızlığından alamadımafoldumben
Dün gece de dayanamadı yanıma geldi işte söylemicektim ama dayanamadım dedi, sana hediye almayı çok istedim ama olmadı dedi işte devamını da getirdi bir sürü bi şeyler söyledi sarıldık ve ağladık o derece bi konuşmaydı yani, alacağı maddi bir hediyeden bin kat güzel geldi, niyetini biliyorum çünkü....mafoldumben
Bende dün gece uyanıp pc sine duvar kağıdı yaptım.
Çıkmaya başladığımız ilk hafta da çekilen bir fotoğrafımızın üzerinde oynama yaptım...
Tarihten ok çıkarıp konuşma baloncuğu yaptım. Seni bu tarihteki heyecanla aşka hatta daha daha daha fazlasıyla seviyorum diye onu da duvar kağıdı yaptım sabah görünce çok sevinmiş, benim de hediyem o oldu :kedi:
sinay çok güzel canım modeli deseni ben beğendim.
sana da geçmiş olsun krem sürde izi kalmasın:teselli:
[
mrb canlarımm ben geldim
ama biraz kötü geldim kendımı çok guclu sanırdım ayakta durcagımı sanırdım ama yanıldım dun aksam hastaneye kaldırdılar benı 2 haftadan berı yemek nedır bılmıyorum sadce bogazımdan su geçiyoo aglama krizlerınden uyku nedır bılmıyorumm.. ama neden niçin bu kadar kendımı uzuyorum inanki onuda bılmıyorum tek acı weren şey ıkı genç bırbırılerını çok sewerken ayrılmasıı mücadele weremesi canımı acıtıyo
mrb canlarımm ben geldim
ama biraz kötü geldim kendımı çok guclu sanırdım ayakta durcagımı sanırdım ama yanıldım dun aksam hastaneye kaldırdılar benı 2 haftadan berı yemek nedır bılmıyorum sadce bogazımdan su geçiyoo aglama krizlerınden uyku nedır bılmıyorumm.. ama neden niçin bu kadar kendımı uzuyorum inanki onuda bılmıyorum tek acı weren şey ıkı genç bırbırılerını çok sewerken ayrılmasıı mücadele weremesi canımı acıtıyo
mrb canlarımm ben geldim
benimki de düzenli idi geçmişte kaldiiakannehir
açık olcak ama acuk sorcam napiyim:kedi:
arada akıntın olur ya yumurtlama akıntısı
ben ondan anlıyorum tee ortalarda
bi hafta geç gelio akıntı
niye gelmedi diye stres yapıyorum
ama eskisi gibi yoğunda gelmio
o da deli edio beni artık yumurtalarda mı sorun var diyorum
o konuda durum ne sen de burcu ya:sinifsinif:
3 ay mı daha çok yenisiniz.
ama ilişki olarak eskisiniz.
ifade edemiyyorum ne demekmiş.
özür dile bari
haifi bişi gibi görüo
eskiden böle değildi sanırım eskiye döner inşallah:teselli:
hehe iiki kimseye sölememiş nihalsen ben erva sultan hahah bılıyomuz herkes
mrb canlarımm ben geldim
oooo EHEHEEbende biliyodumm :roflol:
diyecek birşeyim yok saglıgına cok dikkat et kelımler gelmıyor cunkumafoldumbenmrb canlarımm ben geldim
alıntı etmeyin de
sulfat ya bizde de takılmaz
mrb canlarımm ben geldim
peki geçtiğiniz 6 yıl boyunca nasıldı?
fibulacım yaa seviyordur hiç sevmez olur mu .. al karsına konuş ilişkiyi bazen masaya yatırmak gerekir
eksiklikleri konuşmak gerekir çünkü insan içinde tuttukça dahada birikiyor ve bu sefer hiç olmayacak nedenlerden patlıyor
sen haklısın kesinlikle haklısın ama hiç sevmez olur mu canım..
sevgisinden yana ben şüphe duymadım açıkçası ama bazı erkekler böyle vurdumduymaz ve ilgisiz tavırlar içine girebiliyor bazı zamanlarda
bu bi süreç gibi ilişkilerde bu süreçten zaman zaman geçiyor ben böyle düşünüyorum..
en güzeli söyle bana değer verdiğini sevdiğini hissetmek istiyorum görmediğim zaman üzülüyorum soğuyorum de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?