Kız ama benimkisi parasızlığından alamadımafoldumben
Dün gece de dayanamadı yanıma geldi işte söylemicektim ama dayanamadım dedi, sana hediye almayı çok istedim ama olmadı dedi işte devamını da getirdi bir sürü bi şeyler söyledi sarıldık ve ağladık o derece bi konuşmaydı yani, alacağı maddi bir hediyeden bin kat güzel geldi, niyetini biliyorum çünkü....mafoldumben
Bende dün gece uyanıp pc sine duvar kağıdı yaptım.
Çıkmaya başladığımız ilk hafta da çekilen bir fotoğrafımızın üzerinde oynama yaptım...
Tarihten ok çıkarıp konuşma baloncuğu yaptım. Seni bu tarihteki heyecanla aşka hatta daha daha daha fazlasıyla seviyorum diye onu da duvar kağıdı yaptım sabah görünce çok sevinmiş, benim de hediyem o oldu :kedi:
ne güzellllKız ama benimkisi parasızlığından alamadımafoldumben
Dün gece de dayanamadı yanıma geldi işte söylemicektim ama dayanamadım dedi, sana hediye almayı çok istedim ama olmadı dedi işte devamını da getirdi bir sürü bi şeyler söyledi sarıldık ve ağladık o derece bi konuşmaydı yani, alacağı maddi bir hediyeden bin kat güzel geldi, niyetini biliyorum çünkü....mafoldumben
Çıkmaya başladığımız ilk hafta da çekilen bir fotoğrafımızın üzerinde oynama yaptım...
Tarihten ok çıkarıp konuşma baloncuğu yaptım. Seni bu tarihteki heyecanla aşka hatta daha daha daha fazlasıyla seviyorum diye onu da duvar kağıdı yaptım sabah görünce çok sevinmiş, benim de hediyem o oldu :kedi:
:gitme:valla gecikmelide olmazsa bende yorum yapamıcam
bulur bi daha hediyeyi
:gitme:he bu arada benimki de almadı bana yılbaşı hediyesi mafoldumben
:gitme: benim ki bana ne yılbaşı hediyesi aldı.nede doğumgünü.2 ocak doğumgünümdü.ama o gün bizimki evde arkadaşlarına futbol partisi verid.pcde oyun oynadılar.akşam hatırlayacak.hediyemi akşam verecek demekki dedim içimden.akşamda halı sahaya maça gitti.:gitme: gece 12 oldu geldi eve.eeBanada almadı...
Ama dün gece duygusal bir konuşma çekti, hiç umrumda değil artık, almış kadar oldu mafoldumben
kızlar benimkide bana hediye almadı iimi yaklava:
ben ona hırkayla parfüm aldım evde duruyo görüşemediğimiz için henüz veremedim.öğrenci vs diye kendimi yatıştırmaya çalışyırum ama olsun biriktirip üç bek kuruş ufakda olsa bişi alabilirdi Çok üzgünüm çoook
kızlar aslında demıcektım ama artık kesınlestıı aıleler bılıyo mayısta ıstemeye gelıolar benıııı
aa ben size şeyi sölemedim
araba boncuklarını taktım
baştan uzun muzun dedi
aman dedim beğenmediysen takma
soradan ayarladım ben işte kısalttım
çok cici durdu
gece su içmeye kalktık
busalona girdi dedim ne o kuşamı baktın yoksaklava:
yok be surahi ordaymış dedi
bende kuşa baktı ssandım
cocugun olsa bukadar koşmazsın dıyom
:roflol: :roflol: :roflol:
BENİM İÇİN 2010'UN İLK KK GÜNÜNDEN HERKESE SELAMLARRRR opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
haklısın yazdıklarında
ama bence 2 topik de yanlış
ama böyle şeyler yazmak daha büyük yanlış
kim yazmışsa ayıp olmuş
kızlar bu arada Derin hâlâ doğmadı akannehir
dun plogarage den kocişe alışverş yaptık
ona tabi bide kuş aldı kendıne ya
dedım benmde bişey almam lazım amma cok alışveırn ettın
guzel bi erkek montu aldık cok begendım
kuzenm yani densem şule varya o orda mudur yardımcısı
ındırımıyle aldık
benimkinin dayısının sivasta bellona bayiliği var
biz gidip burdan istanbuldan bakıcaz beğendimiz modeli dayısına söylicek dayısıda siparişini verecek bize yönlendirecek
zaten orayada eşyalar buradan gidiyormuş
yani biz dayısından almış gibi olacaz.
bellonadan beğendiğim model bu açık ve spor bişey istiyorum salona işte buda açık renk zaten
bu topikten birinin evinde vardı vardı ama kimindi unuttum yaaa
arkadaki yemek odası takımı nasıl ?[/COLOR][/B]
ya kızlar benim evin her yeri topak topak tüy
zaten toplamda 1 haftadır kullanıyoruz evi
cuma günü her yeri süpürdüm
toz aldım
abi pazar günü yine her yer topak anlamadım gitti
esma benimkiyle konuştuk temmuz diye ama diyoki temmuz çok sıcak oluyo benim mesailerim oluyo hemde
yapış yapış oluruz sıcaktan dedi :kedi::kedi::kedi:
temmuzu ben çok çok istiyorum ama yaz olduğu için
diyoki ağustos olmaz ramazan eylül en güzeli hemde ramazan zamanı gelip gitmeler cok oldugundan davetiyeleride o ara dağıtmış oluruz diyor
hemde balayı yazın cok yüksek oluyo diyo kaydirigubbakcemile3
ben yine temmuzda ısrarcıyım ama bilmiyorum ramazan telaşına geliyor o hengamede gözümü korkutuyor.
Kızlarrr Günaydınnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Hepinizi çok özledim.... :1hug:
Anlatacakta çok şey var. Lakin annemleri dün akşm uğurladık biraz burukum :gitme:
ama allah başka türlü ayrılık vermesn mükemmel bir 10 gün geçirdikkk opuyorumnanaktan
hele cucu geldikten sonra dahada güzelleşti yıl başımız harkaydıı cucu bana enfes hediyeler düşünmüş ve almıştı....
Farkındaysanız kırmızı oldum. benden habersiz Kazenle iletişime geçmiş iş birliği yapmışlar. beni ppro üye yamış. Ama burcuya hediyeyi verene kadar kırmızıya çevirme demiş. Ne zamanki ben Kazene yazdım hediyemi cucunun verdiğini o zaman tebrik edip kırmızı yaptı beni....:kedi: çok duygulandım çünkü kk ya verdiğim değeri biliyor benden gizli böyle bir şey yapması ağladım resmen. birde KK kupası almış bana canım kardeşimmm Şeniz
veeee birazdan asıl hediyesinide ekliycem fotosunu oda harika bir şey görünce tanıyacaksınız zatennn a.s
yıl başı resimleride ekliycem
mandilişim maşallah dün gece iyi çalışmışsın tüm geçmişi bitirmiş yorumlamış hatta kişilik anelizleri bile yapmışsın... harkasın vallahi.
dün bizim içinde ayrılık günüydü bende 3 aydır görmüyordum biliyorsun aynı durumdaydk seninle. çokk çok özlemiştim. onlar gidene kadar tobüse el saladımm güldüm şebeklik yaptım. otobüs hareket etti kendimi sıkmaktan boğazım ağrıyordu bir zırlaya zırlaya geldim ki eve kocam zor sakinleştirdi valalhi :kedi: anacığım muavin bağrıyor yolcu kalmasın hala dudaklarıma yanaklarıma denk gelen her yerme öpücükler konduruyordu mafoldumben
çok seviyorum onlarıı.....
diğer topikle ilgili etiket olayına gelince.
hayatımda hiç bir konuyu hiç bir etiket yazmadım.
ama o kadar büyütülecek bir şey olduğunuda sanmıyorum
bizim etiketlerde biri benim için kurşun asker tutucu burcu demiş
ee ne olmuş geyik işte ne var bu kadar büyütecek...
gelsinler hep birlikte kaynaşalım.
biz gelen kimseye gelmeyin demedik ki :sm_confused:
en iyi yorum yapan
en asabi
en komik
en dobra, delikanlı
kategorilerinde aday gösterilmişim
kızlar bizim evle ilgili önümüzde 3 secenek var
a-bızım oldgumzu yerden ev almak ama bunun ıcın 35 bın lıra peşinat olması lazım en az ama yok nisana ka dr borcfelan alıp bulsakmı ?
b- suankı paramızın yettıgı yani peşinata yettiği yerden ev almak ornek aliebeyköy
c-kıraya cıkıp 2sene yada 1sene daha parakoyup a sıkkındaki peşinatı biriktirmek
kızlar bu arada hayati benim buraya takıldığımı bilmiyordu.
lani bi ara yarım ağız sölemiştim çeyiz falan bakıyorum diye
sonra burcu'yla konuştuğumu sölemiştim bayramda
artık sultan'ın hediyelerinden sonra tamamen anlatmak şart oldu.
anlattım ve hiç beklediğim tepkiyi vermedim.
ne güzel bi dostluk olmuş aranızda dedi, beni de şaşırttı.
:dilcikar:
grip oldum onun için hastanedeydim
nee hala doğmadımı anaaaaa delikafadulden
evet kısçelerim bildiğiniz gibi yıl başı gecesi hastanedeydim
test yaptılar normal gripmişim :Saruboceq: ama kansız olduğumu tesbit ettiler hastalığımdan bundan dolayı ortaya çıkmış
iğne vurdular ilaç verdiler eve geldik
biraz daha iyi hissettim kendimi
[[/URL]
kızlar hayati'nin yılbaşı hediyeleri
fazla parası olmadığı için böyle almış 22 sinde ikramiye alınca alcakmış yine
brde adet olamadım gene bu ayda gecikti hemde 8 gün.
ama kaza kurşunu imkanı yok olması bilemiyorum neden düzenim bozuldu böyle...
kızlar aslında demıcektım ama artık kesınlestıı aıleler bılıyo mayısta ıstemeye gelıolar benıııı
şimdi gelelim benim yeni yıl hediyelerime hahah
yeniyıl dediğime bakmayın bunu kocam geçen hafta verdi
12 kişilik supla takımım bunun metaliği çok hoşuma gitti
cuma günü kusenlerime bunlarla masa hazırladım
sanrıım ondan nazara geldim yüzümü yaktım hahaha
:gitme: benim ki bana ne yılbaşı hediyesi aldı.nede doğumgünü.2 ocak doğumgünümdü.ama o gün bizimki evde arkadaşlarına futbol partisi verid.pcde oyun oynadılar.akşam hatırlayacak.hediyemi akşam verecek demekki dedim içimden.akşamda halı sahaya maça gitti.:gitme: gece 12 oldu geldi eve.ee
hediyemi vermicekmisin dedim.hiç bişi demedi.çiçek aldın dimi dedim.o da uykum geldi bitanem.çok yorgunum hadi uyuyalım dedi.mafoldumbenmafoldumben doğum günüm böylece geçmiş oldu.bende arkamı döndüm uyudum.sabah dün gece niye küstünki bana.ne yaptım yine dedi.mafoldumben off ben napacam nası düzeltcem bu kocayı.
bence çok güsel bi hediye olmuş canım.
bazen parayla alınan bi hediyeden daha değerlidir bu tür şeyler:1hug:
ne güzellll
aman bea oda bana muhteşem 4 gün yaşattı
hiç gülmediğim kadar güldüm, hiç eğlenmediğim kadar eğlendim, her fırsatta sarıldı bana, varsın almasın ne diim
ben azcık kitap okuycam
hayatım neree kayboldu gene ablasımı doğurdu yoksaa
mail attım onada ceva vermedi çünkü
hee hediyelerden bahsetmişsiniz
walla benimki de bana almadı
zaten ben de ona almadım
malum bi süre biraz sıkcaz kemerleri
bu arada yani bişi dicem
şu düünlerde bilezik takarlar ya
insan bişi sanıyor
12 tane bileziğim 14 ayarmış
satınca 1000 lira ya ediyor ya etmiyor
abi bilezik takacağına bi çeyrek tak
en azından satarken zorlanmayalım ya
allah allah
çoksinirlendim bildiğiniz gibi değil
boşver beeKız ama benimkisi parasızlığından alamadımafoldumben
bu arada yani bişi dicem
insan bişi sanıyor
allah allah
zaten ben de ona almadım
bu arada yani bişi dicem
insan bişi sanıyor
allah allah
yok bea beğendi canım:gitme:
:gitme:
ne güzel .inşaşalh her hal ve şartta böyle mutlu olursunuz.
:gitme: benim ki bana ne yılbaşı hediyesi aldı.nede doğumgünü.2 ocak doğumgünümdü.ama o gün bizimki evde arkadaşlarına futbol partisi verid.pcde oyun oynadılar.akşam hatırlayacak.hediyemi akşam verecek demekki dedim içimden.akşamda halı sahaya maça gitti.:gitme: gece 12 oldu geldi eve.ee
hediyemi vermicekmisin dedim.hiç bişi demedi.çiçek aldın dimi dedim.o da uykum geldi bitanem.çok yorgunum hadi uyuyalım dedi.mafoldumbenmafoldumben doğum günüm böylece geçmiş oldu.bende arkamı döndüm uyudum.sabah dün gece niye küstünki bana.ne yaptım yine dedi.mafoldumben off ben napacam nası düzeltcem bu kocayı.
opuyorumnanaktan
insan hevesle bekliyo hediyeyi.bana bi tek çiçcek bile alsa yeterliydi.veya da gününnü benimle geçirseydi.:sinifsinif:
delikafadulden:sm_cool: tebrikler çook sevindim.
:mymeka: beğenmediysen alıyorum deseydin.vermeseydin.o kadar özendin.
bu arada sinay,arsima çok geçmiş olsun.
hayatım hediyelerin çok güzel.
burcu yine çok güzel anlar geçirmişsin.inşallah mutluluğun hep devam eder.kardeşinin el emeği hediyesi süper.
zaten ben de ona almadım
bu arada yani bişi dicem
insan bişi sanıyor
allah allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?