Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar size bi haberim var. adetim 14 gün geçikti. hafta içi gebelik testi alıp yaptım negatif çıktı. akşamda acile gidip kan tahlili ile gebelik testi istedim oda yapıldı orda da negatif çıktı. bebek düşünmüyoruz şuan ama adetim 2 hafta oldu halen tık yok. neyin nesidir bu anlamadım. yok mu içinizde bu durumu yaşayıp normale dönen ? yarın kadın doğuma gideceğim

canım bu gün benim 9 cu gün oldu gecikeli
sinir etti beni
ağrıyor,her yerim şiş göğüslerime el deymiyor.şişkinim gerginim ama tık yokkk:sm_confused:

günaydınnn herkeseee

mandilin hediyeler süper o arabadan bende alsam benimki
beni unutu arabayla yatar

ve böcüüüm hep mutlu ol inşallahh

halasını özleyen kızlarda en kısa zamanda halasına kavussunnn

betaa avatar süpermişşş

günaydınnn herkeseee
betaa avatar süpermişşş

Günaydınn düğündaşımm Şeniz
Tşk ederimm çok şirinn dimi avatarım :kedi:
Böyle cici bi kızım olsun bende yüzünü böyle boyucamm kaydirigubbakcemile3

Öhööm öhömmm sabah koçişi işe yolladıktan sonra uyku tutmadı giirip geçmişi bakim dedimm ne çok şey yazmışsınızz oku oku bitmedii :umursamaz:
3 kere alıntılarımı yaptım yorumlarımı yazdım ama hata verdii kıl oldummm bıraktımm şimdide her bişeyi unuttumm mafoldumben

en yakınen hatırladıklarımm...
Burçiş hediyeler 10 numeroo cucunun hediyesi felan şehanee :lepi:
Komşuluktan bahsetmişsiniz dün komşularım geldi kahve içmeye ama baya bi oturdular 1 saatte ikramlık hazırladım çayda içip gittilerr...
Biz birbirimize yetiyo binada ama etrafımızdakileride tanımak lazım mahelledeki çoğu bayanla tanıştımm bugünn :lepi:
Kimse bizden şikayet etmiyor aksine ben tepede olduğum halde aşşağıdaki çocuk yaramazlıkları bize geliyoo lmaz: ben uyarmasamda eşim uyarıyor hatta uyarma şeklide gürültülü oluyoo kaydirigubbakcemile3

Fibu koçişinin sana karşı davranışını kınamak istiyorum :enbuyukkk: Şayet bana yapsa eşim kafasına kaka kaka delik deşik ederdimm bi dahada eve çiceksiz gelmezdi heralde kaydirigubbakcemile3
Çok şükür benimki düşünceli vesselamm :asigim: Ama sen bu durumdan hoşnutsuzluğunu belli etmediğin sürece o asla bunu anlayamaz diyim sana yerimseniben
Protesto et yemek yapma temizlik yapma çamaşırlarını yıkamaa :enbuyukkk:

Nihoşş dayanamamışın kuzum güzel haberi vermişinn hakkında herşeyinn hayırlısı canımm Şeniz

Adetten bahsetmişsiniz benim 10 gün önceden gelecek galiba :sinifsinif:
Daha adetime var ama hafif hafif akıntılarım gelmeye başladı sapıttı galibaa gününü lmaz:

Müebbetsevdamm tamm bebişş haberiii duyucamm dedimm ama negatif lafını duyuncaa pofff oldumm :sinifsinif: Walla sanırım strese bağlıı bu adet olayıı :umursamaz:

Başka başkaa CADIARZU
Heh sinayın dediği askılıklardan bende baba evinde kaldıı :sinifsinif: Bildiğiniz üzere benimkiler tabiki Kelebenkliydii :asigim: Söküp getirmekte ayıp olurduu kaydirigubbakcemile3
Koçtaşa gidince edinicem yine onlardan çok şık güzel duruyoo opuyorumnanaktan
Bu arada sinoşş suplalar :lepi:

Başıyazmalımm patiklerine bayıldımm akannehir
Keşkem açıklamalı örnek verseydinn
hangi ipten kaç numaara tığla ördün bacım bi el atıversenn yerimseniben
Eda deyişiyle hadi be hacı hadi bee kaydirigubbakcemile3 :hulya:

Vel hasıll aklımda kalanlar bunlarr :sinifsinif:
Unuttuklarım varsa affolaa :1ninca:

Betam bende diyorum bu saatte bu kızın ne işi var, uyusana kız.

Ben bi zorlandım kalkarken sıcacık yataktan :1no2:

Hayatim de resim eklemiş göremedik mafoldumben

Möcük den de haber var çok sevindim. kaydirigubbakcemile5

Betam bende diyorum bu saatte bu kızın ne işi var, uyusana kız.

Ben bi zorlandım kalkarken sıcacık yataktan :1no2:
Uykumm kaçtıı kahvaltı ettim içiyodum..
Koçişimm bugün İstanbula gidiyorr teee cuma akşamı dönecekk :gitme:
Bende işlerimi bitiripp bi duş alıp doğruuu anamaaa

sabah sıcacık yataktan çıkmak ayrı bi dert valla.
mirmirmirmir

Hakket en kötüsü oo çalışmamayı sırf bu yüzdenn sefiyorumm opuyorumnanaktan

Şimdi geçmişten okudum da bende komşularımı tanımıyorum, bizim bina 5 katlı çift daire yani 10 daire var...Hepsini tanımaya kalkarsam ohohoooo kalsın yani...akannehir

Bayramda alt kalttaki bir çift geldi tanışmak babında, 10 yaşında felan çocukları var yine görüşürüz dedik ama daha karşılaşmadık bile...

Aşure getirdi üst katımdaki de geçen hafta oyle ayak üstü tanıştım.

Ben evde yokken de iki kişi getirmiş bana da selam söylemişler... sositososito

Dün de karşı komşudan lehmaaacün geldi çocukla göndermiş, tabak bende boş gönderemem ne koycam içine bilmiyorum kek felan yapayım bari...

Valla komşu önemli ama ne bilim çok da sevmem yani içli dışlı olmayı, ben asosyalim biraz o konularda kaydirigubbakcemile3

BAşıyazmalı kızce bende sölkemeyi unuttum patiğine bayıldım rengi modeli harika ellerine sağlık.

ılac hap bişey kullanıyonmu
yok ya bıze kesın nazar degıyo bılıyorum ben kavga ettıkk teller kapalııı uyuz oluyorum ona
hmm niye bilmıyomda senın evde olmandan kaynaklabılırmı
genelede sen degıl butun ınsanların dogasında var evde yapcak bişey yokkken dah acok kafalarına takarlar ya ondan dedım
neyse ulastınmı verdıgım telden?

Hayatim de iyi yapmış valla, ne o oyle saygısızca, güzel söylese neyse...

Cahilsin ne demek yaa, asıl konuşmaktan bi haber olduğu için o cahil hıııh:dilcikar:

Geçenler de de başıyazmalının başına geldi ya, insanlar ya konuşmayı bilmiyorlar yada yoplu yaşamayı...

Bende dikkat etmeye çalışıyorum yani gürültümüz oluyor muhakkak ama anlayışlı olmak lazım...

Alt komşu geldiğinde kibarca söyledi oğlum gitar çalıyor sesi muhakkak geliyordur eğer rahatsız edecek şekilde olursa lütfen söyleyin diye bizde yooo dedik kısacası konuşma tarzı çok önemli :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…