kızlar size bi haberim var. adetim 14 gün geçikti. hafta içi gebelik testi alıp yaptım negatif çıktı. akşamda acile gidip kan tahlili ile gebelik testi istedim oda yapıldı orda da negatif çıktı. bebek düşünmüyoruz şuan ama adetim 2 hafta oldu halen tık yok. neyin nesidir bu anlamadım. yok mu içinizde bu durumu yaşayıp normale dönen ? yarın kadın doğuma gideceğim
günaydınnn herkeseee
betaa avatar süpermişşş
Günaydın kadın milletinin insanları
Uykumm kaçtıı kahvaltı ettimBetam bende diyorum bu saatte bu kızın ne işi var, uyusana kız.
Ben bi zorlandım kalkarken sıcacık yataktan :1no2:
sabah sıcacık yataktan çıkmak ayrı bi dert valla.
mirmirmirmir
ılac hap bişey kullanıyonmukızlar size bi haberim var. adetim 14 gün geçikti. hafta içi gebelik testi alıp yaptım negatif çıktı. akşamda acile gidip kan tahlili ile gebelik testi istedim oda yapıldı orda da negatif çıktı. bebek düşünmüyoruz şuan ama adetim 2 hafta oldu halen tık yok. neyin nesidir bu anlamadım. yok mu içinizde bu durumu yaşayıp normale dönen ? yarın kadın doğuma gideceğim
hmm niye bilmıyomda senın evde olmandan kaynaklabılırmıyok ya bıze kesın nazar degıyo bılıyorum ben kavga ettıkk teller kapalııı uyuz oluyorum ona
hadi hayırlı olsuuuun kazasız belasız inşallh...
ne aldıınız bakim kaydirigubbakcemile2
densem senin öz kuzenin miiiiiiiii
hani uzaktan akraba değilmiydi?
ben yanlışmı anlıyorum sen mi yanlış anlattın analamadım esmam ya
mandilin yok ben yıne yanlış devrik kurdum cumleyı olay ıcınde bahsetııgm kuzenımı densem tanıyordu oyuzden onun adınınıda yazdım
densem komsumuz cıktı akraba degıl
bide ev ıcın demıssın ya kirada para birikmez biz suan 800 kira verıyoz cok suku 1200 felan koyabılıyoruz kenara tabi ev alsak o parayla kredi oderız ama
krdiii ev almak ıcın %25 peşinat gerkıyor ya suan kirada onu bırıktırmemeız lazım o olsa direk ev alırız
o peşinat ıcın ayrıada kredı cekemeyız zaten evın taksıtlerı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?