Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kundera komşuluk bazen iyi oluyorr hasta falan olursun mazallah bişeye ihtiyacınn olur o bakımdann bence tanımak lazım..
Sen dediğin gibi kek neyim yap ver Komşuluk iyidir ama dediğin gibi bende pek içli dışlı olmak istemesemde en azından bi kahve içmeye gidiyorumm yerimseniben

Esmoş; 800 tl kira ödemek bana akıl karı gelmiyor boşa millete para ödüyorsunuz...
Nasıl olsa imkanınız var az da olsa ümidiniz var yani.

Ben o miktarda bir evde otursam ödemem, az çok bi kredi çeker kira öder gibi kredime öderim üstüne de ev sahibi olurum, çok üzülüyorum ben valla ev sahiplerine yıllarca ödeniyor boştan yere....

Öyle canım tabiki...

Annemlerin mahallede de çok iyidir komşuluklar ama ya benim zamanım yok yada ne bileyim daha yeni olduğum için böyle düşünüyorum kimseyle de konuşmadım ya...

Zaten apartman da da aman aman bi komşuluk yok gördüğüm kadarıyla o da etkiliyor herhalde beni o yüzden bi çabam yok.akışına bıraktımkaydirigubbakcemile3

Bugün kismelerin sesi çıkmıyor bende az biraz iş yapam, o kadar çok ki zaten :gitme:

günaydın kızlar..

benim için yürekten bi aminn dermisiniz rica etsem :kedi:

yavrişim sen ayarla buluşalım ama c.tesi olsun yolurrrr Şeniz

canım eski bina ondanda sorunlu oluo sanırım , uğur mumcu tarafında yeni dublexler var görmüşsündür yeni olsa uzun bi süre gider ama illaki çıkar yine sorunlar gece şırşır su akıo bizim camdan gece bi sıçrıorum o sese kaydirigubbakcemile3

günaydınlar bu aradaaa opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar
dün akşam eşimin ekim ayında evlenen arkadaşı eşiyle geldi
bende işten gelmiştim koştur koştur yemek hazırlığı yapıyorum
dediler size sinema ısmarlamaya geldik
seansıda 20:00 eee dedim biz daha yemek yemedik
fast food atıştırın seansa yetişelim
herşeyi öylece bıraktık çıktık
yahşi batı filmiymiş
ayyy ben o filme gitmek istemiyordum dedim tabi içimden
film tam bi berbattı güldüğüm sayılı yerleri vardı
hiç beğenmedim zaten çoğu yerinde içim geçmiş sinemada sıcacık olunca
eşim uyandırdı kaydirigubbakcemile3
neyse gidecek varsa tavsiye etmiyorum
fazlaca küfürle filmi götürmeye çalışmışlar ama ıı ııhhh lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…