Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

valla pıtırım bi ülkeden girmiş yurdumuza.aşısıda yokmuş falan filan aman ya iice saçmalandı artık bboşveeeeeeeeeeeerrrr

kızlar
bu pro üyelik kart vs olan varmı aranızda fisfisfis
valla ben bu domuz gribinede pek inanmadım açıkçası
birileri zengin oldu sadece o kadar
ölenlerin hepsi ondan mı öldü
her ölüme domuz gribi dediler
şimdi adını bile duymuoruz tvlerde

kızma kızmaa
he evet örcem
renkte karar veremioz
yok ben hediye konusunu açınca gülüo
var onda bişiler ama çıkar kokusu

Anaaaammm

Ne güzel kız, inşallah olar yaaa inşallah...

Dua etcem kuzum sana merak etme...

Hayırlısı olsun, Allahım en kısa zamanda en güzel işi nasip etsin ayrıca bu iş Anadolu yakasında olsunnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Ayhh kızlar küçük yerde oturuyorum diye hayıflanıyorum bazen ama sizin kiraları yollarda çektiğiniz çileyi görünce de şükür diyorum...

Tabiki imkanlar yadsınamaz ama ....

800-1000 kira diyorsunuz ben 300ü vermeye zorlanıyorum demekki büyük şehirde yaşasak açlıktan ölürdükkaydirigubbakcemile3

ya kıslar benim kasıklarım ağrıo
bide benim akıntımda çok gelio bu aralar
korkuom bişi vardır die yaa

Ayaklarını sıcak tutman gerek.
Üşütmüşsün bence...

Bende hep yalınayak dolaşıyordum gördüm ......................(açık yazmayım dedimkaydirigubbakcemile3)

kızlar benim takvivim nereye gitmiş :1shok: nasıl yapıyduk hayrınıza biri diyiversin

yaa bilmiom recep ivediğe herkes kızıyo yok şöle yok böle die
herkesin zevki başka tabi tipleme belki gerçekten çok baydı ama
ben hala kahkahalarla gülüyorum
dün sinemeda fragmanını izledim
koptum yine kız gelio zile basıo yanlışlıkla recepte kapıya çıkıo
valla birinizi affetmicem alacam içeri die hahah:roflol:sinemada güldü
sonra dışarda yok sanayici filmi yok şu yok bu derler izlemeye gelince en önde giderler

Ayaklarını sıcak tutman gerek.
Üşütmüşsün bence...

Bende hep yalınayak dolaşıyordum gördüm ......................(açık yazmayım dedimkaydirigubbakcemile3)

ya aslında soba yanıo ayaklarımın dibinde ama
ne bilim yaa
böle bide sağ kasığım bazen birden kalkınca acıo
biri dedi kist fln olunca öle oluomş
korktum

ahh ahh ben istanbula gelin gidersem eger ki öyle görünüyo..en az vericeğim 600 senağlama aç kaldık aççç 300 versem göbek atarım valla

Dönisim opuyorumnanaktan

Fibuuu; anlatsana nettin kaydirigubbakcemile3

Kızlar birde Aime yi merak ettim ya tatili çoktan bitmiş olmalı neden gelmediyse dahaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

bu sevinçle meyve getirmeye gittim.halıya dökülmesin die narı mutfakta keserken başparmağımı kestim.gecenin bi vakti nöbetçi eczane aradık durduk.günümüz böylece bitti.eczacı pansuman yaptı.su değmeyecek deyince gece nohutsuz bitmiş oldu.lülülülülülü

Son düzenleme:

Aynen öyle işte...

Skeç filmi diyorlar tamam ama insanlar gülüyor işte, Cem yılmaz sahnede kalsın yani ona da gülüyoruz tamam da sinema da değil sahnede...

İvedik kadar gülünmüyor işte...

Kimse beğenmiyor para vermem diyor ama İvedik rekorlar kırdı nasıl işse...

İvediğin tek kötü yani o gülmesi varya onun yüzünden bizim evin içinde öyle gülen tanımadığım bir insan var :lepi:

kızlar benim takvivim nereye gitmiş :1shok: nasıl yapıyduk hayrınıza biri diyiversin
bnmkıde yok
maslkatamı calışcan
satıyer biraz tarfıklı bir yol ama sahıl kenarı ordakı uygune vler eskidir
sanayi mah. 4.levent sanyi diye bak

inş cnm olur ozaman

Fibuuuuuuuu; anlaması için 10 kez tekrarlaman gerekiyor demekki kaydirigubbakcemile3

Ben olsam bu kadar sabırlı olmazdım, bravo vallahi buyrunnnnnnnnn

Fibuuuuuuuu; anlaması için 10 kez tekrarlaman gerekiyor demekki kaydirigubbakcemile3

Ben olsam bu kadar sabırlı olmazdım, bravo vallahi buyrunnnnnnnnn
ben benmkıen hanı cıcek cıcek desem hayatta almaz ama
ahh ahh ben istanbula gelin gidersem eger ki öyle görünüyo..en az vericeğim 600 senağlama aç kaldık aççç 300 versem göbek atarım valla
semtıen gore degısıyor iş yerimin orda sobalı 350 tlye var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…