[COLOR="Red"]Diğer topikten nostaljiler getirdim size
napıyım kimsenin yazacağı yok hayatımın topikteki ilk zamanları kimse ona yorum yapmıyomuş topikteki ilk kızgınlığı galiba kaydirigubbakcemile3
ve bunun üzerine kızlar hayatımdan özür diliyorlar kaydirigubbakcemile3
[/COLOR]
HAYATIM;
bktbb;
BurcuÖzge:
ahh canııımm.. nekadarda özlermiş zamanında.
:asigim::asigim:
HAYATIM ;
boshayallersmileboshayallersmile
Ne günlermiş beee
BurcuÖzge;
inşallah inşallah :asigim::asigim:
sizin yazılarınız çok hoşuma gidiyor yaa farkındaysanız alıntılarım hep sizden
planlara bakk nerden nereye şuan evlisin ve aşkına kavuştun ve bebişi bekliyoruuuuuzz delikafadulden
sinay21;
boshayallersmile
EudoraBeta;
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
esmy;
ben bunu yazdırayım tam bize göre
uuuuuhhhh ama ben bayıldımm
tam tarzım valla
görünce bunuda paylaşayım dedim
yakışmış ama senin gelinliğin kadar değillll :asigim:
modelde güzelmiş ama parasıda çokmuş yaa :s
Mandilin ;
sırnaşık şeysırnaşık şey ne güzel çeyizi varmış hehe
Sultan;
Sultan;
ayyy cok cicilermiş sultaaaan:))) giyiyormusun bakiiim:))
ve esmanın evleneceği zamanlar ..
:asigim:
Esma;
Esma;
Esma:
napıyım kimsenin yazacağı yok hayatımın topikteki ilk zamanları kimse ona yorum yapmıyomuş topikteki ilk kızgınlığı galiba kaydirigubbakcemile3
ve bunun üzerine kızlar hayatımdan özür diliyorlar kaydirigubbakcemile3
[/COLOR]
HAYATIM;
niye kimse beni görmüyor, niye kimse aa güzelmiş aa çirkinmiş demiyor aldıklarımı ilk size gösterdim bi de, hayalet miyim ben yaaa
bktbb;
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar alt alta bi sürü alıntı nasıl yapyonuz yaw bi deyin banada
BurcuÖzge:
kızlar allah kavuştursun demedinz bana bu arada
80 gün görmeyeceğim sevdiceğimi
yarın moralim düzelsin size bana sevgililer gününde aldığı albümü ekliyim çok şekerrr
çok seviyorum hemde çokkk tam kalbime geldi çokkk
ahh canııımm.. nekadarda özlermiş zamanında.
:asigim::asigim:
HAYATIM ;
Bişey sölicem size. Evlenmeme 3 ay kaldı. Vakit yaklaştıkça kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. Sürekli bi ağlama halindeyim. Demin balayı için yer bakarken yine ağlamaya başladım. Bişey alıyorum ağlıyorum, kına gecesiyle ilgili plan yapıyorum ağlıyorum. Dün gece rüyamda üstümde gelinlik ama bi türlü ayakkabı bulamıyorum. En sonunda beyaz converse giyiyorum ama uzunlarından. Annem onlar olmaz diyor. Siyah boyasız pis bi ayakkabı giyiyorum. Sonra ayakkabı yüksek olunca gelinliğin eteği kısa kalıyor düdük gibi. Anneme kızıyorum (gelinliğimi annem dikecek benim) niye bu kadar kısa yaptın diye. Sonra bi bakıorum, bacaklarım berbat durumda (anlayın işte) ama nası iğrenç anlatamam. Sonra bi bakıyorum saat akşam 6 olmuş. Ablam geliyo, aa sen daha saçını yaptırmadın mı diyo. Ben de, bugün mü evleniyorum ne çabuk geldi ya diye panik yapıyorum.kuaföre gidemiyorum. Davetiyeler dağıtılmamış, düğüne gidiyorum mekan bomboş offff sonra uyandım. Şimdi bunları yazarken de ağlıyorum. Ya size de oluyo mu böyle saçmalıklar. Çok karmaşık bi ruh halini içindeyim. kimseye de anlatamıyorum
boshayallersmileboshayallersmile
Ne günlermiş beee
BurcuÖzge;
ayy bizde 2 sene gezlemey 3. sene kısmetse allahın izniyle bebiş yapmayı planladık
ama yinede allah herşeyin hayırlısını versin....
aşkım kız bebişleri çok seviyor....
kız olursa adı Duru erkek olursa da Arda olacak.... inşallahhhh
inşallah inşallah :asigim::asigim:
sizin yazılarınız çok hoşuma gidiyor yaa farkındaysanız alıntılarım hep sizden
planlara bakk nerden nereye şuan evlisin ve aşkına kavuştun ve bebişi bekliyoruuuuuzz delikafadulden
sinay21;
offf ya ben çıbıldak gezmek istiyodum ama sevmiyorum öle cepken bolero ya cilve milve sökmüyo valla böcüğüm konu çok hassasmış namusmuş he he güler misin? ağlar mısın?napcem ben bu herifle bilmem evet esmy en azından fotoğraflarımda ölümsüzleştircem hayallerimi
boshayallersmile
EudoraBeta;
Aynen sana katılıyorum canım.Borcum olacak bide kolumda bilezik ne saçma..Hep şu millet ne derse olayına çok kıl oluyorumm zaten Düğünden sonra takılarım falan ne varsa hepsini bozdurucam borçlarımızı kapatıcaz.Millette ne derse desinn Yaa benim üç beş kuruş borcum bile olsa ben uyuyamıyorum takıntı oldu bu bende Zaten o sarı bilezikleri hiç sevmem.1,5 yıldır nişanlıyım taş çatlasın 3 kere taktım oda annemin zoruylaa takarkende hep yaa gömleğimin kollarının içine koydum sakladımm Hepsinden kurtulmak istiyorum Manyakmıyım ne
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
esmy;
boshayallersmilebenım nıkah olacak hanı sızın bulusma gunu saat 17.00 beşiktaş macka evlendirme dairesi beklerım
sinay21;
benim bi arkadaşımı da öyle sık boğaz ettiler evlenene kadar ne zaman düğün? ne zaman düğün? die bıkmıştı artık davetiyesine de yazdırmış ''hep soruyordunuz bize düğün ne zaman die karar verdik evleniyoruz bekliyoruz düğünümüze '' gibi bişi yazdırmışlardı çok esprisi olmuştu
ben bunu yazdırayım tam bize göre
BurcuÖzge;
işte kızlar hayatımda ilk giydiğim gelinlik...
hemen söyliyim benim gelinliğimle uzaktan yakından çaprazdan hiç bir yerden yakılığı yok. benimkinde hiç dantel yok. ama insan kesinlikle üstünde görmeden dantel düşünmüyorum falanda dememeliymiş. çünkü yakışabiliyormuş. bu 38 beden kadın sana 40 ını getirtiriz dedi. arkası ipli fransız hatunları gibi öyle bir sıkıyorki ipini nefesiniz kesiliyor ve böyle 38 bedene girebiliyorsunuz şaka gibi... ama çok fiyatlı ve benim isteklerimden çok uzak. sadece hatıra olsun diye fotosunu çektik. hayatımda giydiğim ilk ve son tarlatanlı gelinlik
uuuuuhhhh ama ben bayıldımm
tam tarzım valla
görünce bunuda paylaşayım dedim
yakışmış ama senin gelinliğin kadar değillll :asigim:
modelde güzelmiş ama parasıda çokmuş yaa :s
Mandilin ;
Dün nişanlım bana çeyizini saydı, gülmekten çatlıcaktım
Durun yazayım bikaç tane
Matkap
Şarjlı tornavida seti
Pencere alarmları,
Kumandalı, zaman ayarlı prizler
Lehim makınası
Dukkan açılabilecek kadar envayi çeşit vida, kablo, hırdavat
Dahasıda vardı ama unuttum kızlar
sırnaşık şeysırnaşık şey ne güzel çeyizi varmış hehe
Sultan;
evet canım matematikçi ama ben hep matematik özürlü oldum. Kızkardeşim de tarihçi tarihi de hiç sevmem Benden türkçeci olurdu ancak Benim nişanlım şuan ev arkadaşıyla kalıyor ama bu ay bitince evimize geçicek. Boş yere kira ödüyor en azından eşyalar filan da gelir evin bekçisi olsun Yok sen söyledikten sonra gitmem fuara, onun yerine başka yerlere bakarız
Sultan;
Bu terliğim de hediye, düşününce şimdi arkadaşlarım hep çeyizime çalışmış
ayyy cok cicilermiş sultaaaan:))) giyiyormusun bakiiim:))
ve esmanın evleneceği zamanlar ..
:asigim:
Esma;
gunaydın sekerler eccu ayakakbılm kınalgını gule gule gıy guzel olmuş
bunlarda bnm nikah şekerlierm ve buzdolabım süprizzzzz
Esma;
kızlar buaksam sorna yokum/20/04/2009 donusum
ben yokken gelın olacak adaylar hayırlısıyla atlatırsınız umarım eccu esra sizlerınde ALLAH yardımcınız olsun
BANADA dua edin rahat rahat gecsın hersey opuyorum
sız ceyızıler bulustgunuzda ben evlenıyor olcam benıde anarsınızz
Esma:
CNM SAGOLASIN YAZICAGIM HAYIRLSIYLA GELSIN GECSINDE Bı
PZTESI EVLI OLACAGIM AMA SANKI COK VAR UZAK BISEY GIBIGELIYOR NE KALDI SURDA YAA
Son düzenleme: