Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kuşlarrrrrrrrrrrrrrrrr

başım çatlıo gece uyku yok sabaha karşı uyuyorum yatakatanda sürünerek kalkıorum

dün hep burdaydım ama yoğunluktan yazamadım gn. müd.müz geri iş başı yaptıda epey trafik karışıktı buralarda boshayallersmilebayanssulusmileolumunekankayizsmile ne güsel şeler eklemişlerrrrrrrrrr bayıldımmm

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr
tesadüfen tıkladım acıldı allah allah patronları günahınımı aldım yoksa
bugün neden giriş yaptı acaba ben g,irmiyo diye denemiyodum
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Erkekler sohbet ediyorsa siz neden bekliyorsunuz bu patronlar bi tuhaf yaaa...bilmiyorumkismile

Benim eski iş yerinde de oluyordu böyle toplantılar yemekler bilmem ne, ama beklemiyorduk biz allahtan .

Albüm yaptım kimse görmedi bayanssulusmile
demedınmı yada beng ormeıdm baktım sımdıcok guzel
Erkekler sohbet ediyorsa siz neden bekliyorsunuz bu patronlar bi tuhaf yaaa...bilmiyorumkismile

Benim eski iş yerinde de oluyordu böyle toplantılar yemekler bilmem ne, ama beklemiyorduk biz allahtan .

bi bilsem hoş çık desede diğerleri için hava hoş ama ben busferde arba yok otbuslerde 1 satae felan gitcem

Bende bizimkisiyle küsüştüm...alsanaalsanasmile
:dilcikar:

Hayatim nasıl acebaaa genelde aynı zamanlarda küsüyoruz da olumunekankayizsmile

Albüm yaptım kimse görmedi bayanssulusmile

baktım ama hızlıca o yüzden yorum yapamadım şimdi burdan yapım :1hug: sallıncaktaki keyfine diyecek yok, savaş resimleri için tşk ederiz

[B]sonbaharmudo da baktığın masa örtüsü takımı cok güzel hemen girdin internet sitesinden bakayım diye ama ne yazıkki bulamadım bence cok güzel al kaçırma[B]burcununda var ondan yanlış hatırlamıyorsam benim kahvaltı takımın turuncu, bulsam bende almak cok isityorummmm a.s[/B][/B]
boshayallersmile yeni figürler gelmiş

günaydın kıslar hepinize olumunekankayizsmile

inşallah kızlar gözlerim yanıo ağrıo çok fena

dün bütçe toplantısı yaptık evde ilk defa acilen ev bulup almamız gerekio tv almıştık taksiti başladı bu ay ve hem o hem kira bizi kasıo biras oyyoy Rabbim hayırlısıyla yuvamıza kavuştursun bizi dualarınıza ihtiyacım var kızlar...

deniz resimler çok hoş :kedi:

saol canım

demedınmı yada beng ormeıdm baktım sımdıcok guzel

söylememiştim kaydirigubbakcemile3
panorama 1453 canım burası doğru

harika bi atmosfer kesinlikle gidin
ağlıcaktım ya
bi yandan mehter marşı sürekli çalıyo
at sesleri
Allah Allah diye bağırmalar
yaralı sesleri ay nası yaşıyosun o anları anlatamamm
yarım bi küre şeklinde düşünün kızlar
tamamı resim ama gerçek gibi olmuş tavanı gökyüzü fln süperdi

kız evlendin evleneli 3. evin olacak...

En kısa zamanda bulursunuz inşallah hamile hamile uğraşmazsın bir daha...

Yani hamilelik ilerledikçe senin için daha zor olacak.

:umursamaz:

anam bizim kociş çok sever böyle şeyleri...

3 ay önce istanbuldaydık, hiç haberimiz yoktu eğer bilseydik giderdik kesin nerde olursa olsun.
Topkapıyı felan önceden bildiğimiz için gitmedik anca boş boş alışveriş merkezi gezdikkafamçokkarıştı

ay balım sen gel ben götürürüm seniii bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…