kızlar dr den geldik. tahliller temiz çıktı. farlutal diye bi ilaç verdi adetim içinmiş. kist içinde yasmini verdi. farlutal bitince adet olacakmışım adet başlayıncada yasmine başlayacakmışım. eve geldim farlutaldan aldım 2 saat sonra adet oldum. dr yi aradım söyledim o da farlutala devam etme yasmine geç dedi. 1 ay sonra gidicem ve kontrol edicek.kist büyümüş mü küçülmüş mü diye. durum böyle arkadaşlar. adeti geciken canlarım vakit kaybetmeden drye gidin...
kızlar dr den geldik. tahliller temiz çıktı. farlutal diye bi ilaç verdi adetim içinmiş. kist içinde yasmini verdi. farlutal bitince adet olacakmışım adet başlayıncada yasmine başlayacakmışım. eve geldim farlutaldan aldım 2 saat sonra adet oldum. dr yi aradım söyledim o da farlutala devam etme yasmine geç dedi. 1 ay sonra gidicem ve kontrol edicek.kist büyümüş mü küçülmüş mü diye. durum böyle arkadaşlar. adeti geciken canlarım vakit kaybetmeden drye gidin...
hadi lennnnoynaşmak mı hahha ben körpecik kızdım anlamazdım o işten
biz saf ve masumca sevdik birbirimizii hahhaha:roflol:
biz sinemaya giderdik cebimizdeki son kuruşumuzla
o da gençtürksel indirimiyle ben beleşe girerdim
mısırımı evde patlatıp çantamda gizli gizli sokcam derken maymuna döndüm
bi lüksüm at oldu onuda başıma mı kalkıyon
nankörr puuu sanaaaaa-tatlicadiarzu-
ayyyyyy öelcem şimdi:roflol::roflol::roflol::roflol:
teşekkür ederim kızlar çok sağolun. iyi ki varsınız hepiniz opuyorumnanaktan. tahlillerin temiz çıkmasına bende çok sevindim.inşallah yasmin ile kistte temizlenir.pıtırcığım benim adetim evlendikten sonra kısa sürüyordu ama günü geçmiyordu hiç,bu sefer 15 gün gecikti.ve sağ kasıkta sancım oluyordu. sonuçta böyle çıktı işte hayırlısı ne diyelim
Müebbet kötü bişey çıkmamasına sevindim canım, çok geçmiş olsun tekrar
Hayatım sen de yarına kadar zor uyursun heyecandan sağ salim gelsin derin inş.
Herkese iyi akşamlar
Birazdan annecim babacım gelcek
herkese iyi akşamlar
hayatim kendine iyi bak
derinede iyi bak :))))
kokla bizim için
kendini üzme durduk yere ablana moral ver bol bol
kendinize iyi bakın kısçeler
teşekkür ederim kızlar çok sağolun. iyi ki varsınız hepiniz opuyorumnanaktan. tahlillerin temiz çıkmasına bende çok sevindim.inşallah yasmin ile kistte temizlenir.pıtırcığım benim adetim evlendikten sonra kısa sürüyordu ama günü geçmiyordu hiç,bu sefer 15 gün gecikti.ve sağ kasıkta sancım oluyordu. sonuçta böyle çıktı işte hayırlısı ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?