Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaa müebbeetçim
benim adetimde sorun yok
bi geçen ay böle hem geç geldi
hem az geldi
bi soraki ay düzeldi normaldi
ama bu ayda kasıklarım ağrıo
gerçi 10 gün sora fln adette olucam ama
bilemedim

canım çok sevindim tahlillerinin temiz çıkmasınazemuszemuszemuszemus
hadi gözümüzaydınopuyorumnanaktan

kızlar kaçtım ben
hepinize iyi akşamlarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bayanssulusmilebayanssulusmile

hadi lennnn
hiç oynaşmadınız snaki hahahahahha

ulen at benim çok istediim bişi

sen de sanki pisuklet gibiymiş gibi konuşuyon

teşekkür ederim kızlar çok sağolun. iyi ki varsınız hepiniz opuyorumnanaktan. tahlillerin temiz çıkmasına bende çok sevindim.inşallah yasmin ile kistte temizlenir.pıtırcığım benim adetim evlendikten sonra kısa sürüyordu ama günü geçmiyordu hiç,bu sefer 15 gün gecikti.ve sağ kasıkta sancım oluyordu. sonuçta böyle çıktı işte hayırlısı ne diyelim

çoook geçmiş olsun canım.bende de pcos vardı.halada var galiba.ama hiç sancım olmamıştı benim.
canım adetli olman gerekmiyo yani dimi tahliller için filan.benim 1 buçuk ay gecikti.işten izin lamam çok zor olduğu için adet olup olmam gerekiomu onu bilip ona göre gideceğim bende.vakit kaybı olmasın.

yok canım adetli olman gerekmiyor ki zaten bende adet geçikmesi vardı o da kistten ötürüymüş.adeti bekleme bence vakit kaybetmeden git canım

Müebbet kötü bişey çıkmamasına sevindim canım, çok geçmiş olsun tekrar

Hayatım sen de yarına kadar zor uyursun heyecandan sağ salim gelsin derin inş.

Herkese iyi akşamlar

Birazdan annecim babacım gelcek

herkese iyi akşamlar

hayatim kendine iyi bak
derinede iyi bak :))))
kokla bizim için
kendini üzme durduk yere ablana moral ver bol bol

kendinize iyi bakın kısçeler

Hayatim ikiside iyi olcak yarın inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
O küçücük mucizeyi kucağına alınca bütün herşeyi unutcaksın..opuyorumnanaktan
Allahım yarın sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallahh... :Saruboceqerinle aynı gun olcak doğum gunumuz 7 ocak zemuszemusopuyorumnanaktan

sultancım çok teşekkür ederim bitanem amin inşallah :Saruboceq:

herkese iyi akşamlar

hayatim kendine iyi bak
derinede iyi bak :))))
kokla bizim için
kendini üzme durduk yere ablana moral ver bol bol

kendinize iyi bakın kısçeler

sağol düğündaşım tamam koklıcam hepiniz için Şeniz

gidenlere iyiakşamlarr
bu akşam yaprak dökümüü

sıkıldım o diziden de yaprakları döküle döküle bitmedi bir türlüü

hmm anladm
benim sadece kasıkımda ağrı oluo bi kaç gündür işte

Sinay Edaaa olum yardınz beni gülerken millet zenginlik kavgası yapar bunlarda garibnlıkta sidik yarıştırıo

Hayatım...Prenses hayırlısıyla gelsin. Annesinden ayrılmak istemedi ama koynunda yatınca kokusunu duyunca keşke aceleetseydim diyecek... Teyzemi bu kadar üzmeseydim diyecek. Hele o hediyelleri görünce çok pişman olacak geçiktiğine...
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın ablacığını inşallah. dualarımız bu gece ve yarın sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…