Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kız kızlaaarr yarın fırında hamsi yapıcam nişanlım iş çıkışı bize gelecek
ama kaynanam çok değişik yapıyor salça ekliyor çok az mesela ama tadı mükemmel oluyor
sizde salça ekliyomusunuz ?
ben öyle yapmayı düşünüyorum ama acaba salçayı alıp balıklaramı sürüyo yoksa
salçalı sumu yapıyoki CADIARZU

Hoşgeldinn hemşomm kaydirigubbakcemile5
Annecinlermii geldii opuyorumnanaktan

Ben nerdeyimm annemlerdee çatlaa patlaaa kaydirigubbakcemile3 Hep senmi annenin evindenn yazıcannn aklinialirimsmile

Ne mamişler yaptın bakimm :jeyyar:

Erva aynı smiley benim için de geçerli kpss için çok çalışması gereken ben

mirmirmirmir
fisfisfis

sultanım aynen valla onu yaparken aklıma sende geldin şimdi yazacaktım
işte bunlarda seni çağrıştırıyoo :lepi:

Bak senden önce ne yazmışım yukarda kaydirigubbakcemile3

Annem babam ve kardeşim geldi canım aslında ben gidicektim bugün, babam dünden beri kızım da kızım diye tutturmuş. Annem demiş onlar kursta olmaz bugün. İşte kurs olmayınca bugün geldiler.

Kardeşim ağlayan kek istedi, ağlayan kek yaptım. Patatesli börek yaptım.

Yine kardeşimin isteği üzerine peynirli milföyler hazırladım. Annemler de baklava ve çiğ köfte getirmişlerdi. cokacimcoook

İvetttt annemlerdeyimm :icecream:
Ben günde 1 saat Aöf derslerime çalışıyorum oda soru çözerek kaydirigubbakcemile3
Ocaktan sonraya bıraktım kpss yi çünküm ben eylüldeki kpssye giricem lisanstan girmek istemiyorumm sorular zorlaşıyor hemde branşımdan girme şansım olmuyor :umursamaz:
Eylüle kadar çok var diye aöf derslerime ağırlık vericem bu aralar bilmiyorumkismile
Ve ben daha kpss kitabı almadım eyvahedigeldismile

Ben hamsi buğlama yaptım bi kere oda çok güzel olduu :lepi:
Hepsini sildik süpürdük cokacimcoook
Fırında hiç duymadım :sinifsinif: aama kızım hamsiler minnacık zaten onları teker teker salçaya nasıl daldırıcann bence salçalı su yapıp üstüne döküyordurr CADIARZU

mirmirmirmir
fisfisfis

sultanım aynen valla onu yaparken aklıma sende geldin şimdi yazacaktım
işte bunlarda seni çağrıştırıyoo :lepi:

He valla yaza kadar ben de aynı bunlar gibi olcam kaydirigubbakcemile5

buda sen buket çok çalışmam lazım tez hazırlamam lazım dertli smiley

sırnaşık şey

süperrrrdiii kaydirigubbakcemile5

balım benimde sac rengim 2.resimdekinden ama açıldı baya
ilkide çok güzelll :lepi:

evett hamsiler çok minişşş
anlat bakim nasıl yaptın betuş

Evet sizin daha çok zamanınız var. Ben mecburen başlamak zorundaydım :bbo:

Bir de aöf vardı senin dimi? Valla kurstan yargının kitaplarını verdiler. Fatih çok beğendi, onlardan çalışcam işte. 8 tane de türkiye geneli deneme sınavı olcak. Bakalım artık yaza kadar tam gaz ders ohaoldumsmile

Dershane sahibinin ve kocamın deyimiyle 5 ay çok çalışıp uykudan gezmeden fedakarlık ederek gelecek 50 yılımı kurtarmış olcakmışım Emekliliği de katıyolar işin içine kaydirigubbakcemile3

betuşşş kocacıka süprüsmüüüüü :lepi:
İvettt :lepi: azcık o yokken bakımlı olayımm kaydirigubbakcemile3
Bide değişiklik yapmak istiyorum bu aralar kaşlarımıda kalınlaştırıyorum geri...kuaför kaşlarımı sıçanın kuyruğuna çevirdii ohaoldumsmile
Ondan kaşlarımı uzatıyorum kendimi çok çirkin hissetmeye başladım beyazlarımda aynaya bakınca bana sırıtıyorlarr ondan boyatma zamanı geldi biraz renk değişikliğide yapıcam bakalım cesaret edipp :kedi:

Okudumm okudumm kaydirigubbakcemile3
Ohh afiyett bal şeker olsunn Şeniz

Bizde bugün annemin yan komşuya gittik amanın bu nasıl bi ziyafettirr kızcağız benle yaşıt 2 kızı var 6 çeşit yapmışş gerçi o 2 çeşit yapmış diğerlerini eltisi görümcesi yapmış süper şeylerdii yedimm hepsinden rejim mejimm gitti bugünn :sinifsinif:

Anam millette ne görümceler eltiler var öyle güzel anlaşıyorlarkii çok özendim kıskandımm :sinifsinif:

Ben de şimdi konumuzla alakasız bişey sorcam

Bu otellerin erken rezervasyonları ne zaman başlıyordu, şubat mı :uhm:

Biz balayında hem ağustosta giderek hem de bütün indirimleri kaçırarak çok pahalı gitmiştik de. Kocam şimdiden yaz tatili planlarını yapıyor indirimli olsun diye :roflol:

Betanın dediği önlisans ve lise mezunlarına yönelik eylül ayında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…