evett hamsiler çok minişşş
anlat bakim nasıl yaptın betuş
seninki tam çiko kahve olmuşturr opuyorumnanaktansüperrrrdiii kaydirigubbakcemile5
balım benimde sac rengim 2.resimdekinden ama açıldı baya
ilkide çok güzelll :lepi:
Şimcikkevett hamsiler çok minişşş
anlat bakim nasıl yaptın betuş
Temmuzda lisankızlar şimdi bişey sorucam
lisans kpss si ne zaman???
Biz nisanda yaptırmıştık erken rezervasyon vardıı zemuszemusBen de şimdi konumuzla alakasız bişey sorcam
Bu otellerin erken rezervasyonları ne zaman başlıyordu, şubat mı :uhm:
Biz balayında hem ağustosta giderek hem de bütün indirimleri kaçırarak çok pahalı gitmiştik de. Kocam şimdiden yaz tatili planlarını yapıyor indirimli olsun diye :roflol:
betanın dediği ne zaman
Evet sizin daha çok zamanınız var. Ben mecburen başlamak zorundaydım :bbo:
Bir de aöf vardı senin dimi? Valla kurstan yargının kitaplarını verdiler. Fatih çok beğendi, onlardan çalışcam işte. 8 tane de türkiye geneli deneme sınavı olcak. Bakalım artık yaza kadar tam gaz ders ohaoldumsmile
Dershane sahibinin ve kocamın deyimiyle 5 ay çok çalışıp uykudan gezmeden fedakarlık ederek gelecek 50 yılımı kurtarmış olcakmışımEmekliliği de katıyolar işin içine kaydirigubbakcemile3
1kaşık salçayı hamsilerle beraber bi kapta harmanlaman lazım azıcıkta yağ döküyosun sonra dizersin fırın tepsisine
Şimcikk
Önce o minik hamsileri büyük bi sabırla temizliyorsun kafalarını koparık bağırsaklarını çıkarıpp :sinifsinif:
Sonra bolcana yıkayıp süzüyorsunn sonra tuzluyorsun..
yayvan geniş bi tencereye döküyosun hamsileri
üzerine ben soğan halkaları,limon dilimleri ve maydanoz demetleride koydum işte mevsiminde domates dilimleride güzel oluyor..yerimseniben
Üzerinede çok az tuz ve 2 çay bardağı ılık su döküp pişiriyorsunn
Sonrada afiyetlee yiyiyorsunuzz cokacimcoook
Bu arada annemde hamsi aldı bugün yarınn yapacakk :lepi:
sulfat bu hafta cuma ben de başlıorum kursa, işolur diee bu tarihe kadar attım ama yok piyasalar durgunn
yarın da 2. kez cilt bakımına gidicem sabah on da
cildim kışın çok sivilceleniooo yaa
bide bakıorum yani sabah akşam yıkar tonik süneririm arkasaından krem
öfff niee böyle analamıorum yaaa
sulfat bu hafta cuma ben de başlıorum kursa, işolur diee bu tarihe kadar attım ama yok piyasalar durgunn
hmmm böle katı katı kalıyor salça hafif yanık bir tatla
ama süper yanii
teşekkürler kaydirigubbakcemile5
:)afiyet olsun
Evet benim aöfde var o yüzden önce aöfden kurtulmam lazımm :umursamaz:
O zaman 5 ayımı sabah akşam demeden ders çalışmam lazım desene bu sene ben hep ders çalışıcamm offf pöfffffff eyvahedigeldismile
Yargının kitaplarını bende inceledim herkes tavsiye ediyor bakalım netten uygun fiyata bulup alıcam bendee bilmiyorumkismile
İnşallahh bu sene bi yerleri tuttururuz hemşom yaa ben çok sıkıldımm artıkk boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 daha nasıl anlatayımkii öylee napimm kaydirigubbakcemile3
hmmm böle katı katı kalıyor salça hafif yanık bir tatla
ama süper yanii
teşekkürler kaydirigubbakcemile5
hahahah sırnaşık şeysırnaşık şey
bağırsaklarını çıkarıp yazmışınya cok komikti kız
uyyy yerim ben onlarıı çok tatlılar hamsiler yaa minnacık canları var bayılıyom kaydirigubbakcemile3
demek sen böyle yapıyosun deneyeyim betuşş sağol tatlışım opuyorumnanaktan
sizede afiyet olsunn buyrunnnnnnnnn
ıvettt Pembiş Kelebenkimm diyoo :asigim:betuş senin kocaiş de sana kelebenkimmi diyoo
benimkide öyle diyor :kedi:
Anaa paşhii hiç bi balıkçı hamsi temizlemez kızz onlarla kim uğraşcakk :sinifsinif:ben balık ayıklamam benimkide ayıklayamaz ama kahvaltıda bile balık yiyeybiliriz beta, nasıl olcak bilmem, balıkçı biraz mesai harcıycak sanırım bizim için
Hemşo kazanmamız şart olduu yaşımızdaa geçiyorr şansımız dahada azalacak sonraa kafamçokkarıştıınş. canım yaaa inş. :Saruboceq:
Her geçen gün herşey daha da zorlaşıyor bu yıl başarırsak süpeeer olcak
ayy benimde oluyor yaa
ben tonik olarak gülsuyu kullanıyorum kaydirigubbakcemile3
saf alkol olmayan içinde canım çok beğeniyorum ama yaa.. yumuşacık oluyor
pütürler için bende yer araştırıyorum uyuzuma gidiyo :umursamaz:
krem olarak ne kullanıyorsun? birde cildin karmamı
Paşimm geçmişi okurkenn gördümm şubatta nişanlanıyormuşsun balımm tebrikk ederimm Şeniz
Bu arada bendede bu aralar özellikle kaş taraflarımda koca koca sivilceler çıkıyorr öff yaaa bilmiyorumkismile
Hayırlısı olsun canım, kursla daha iyi oluyor tabii
en azından zorunlu olarak çalışıyorsun yerimseniben
Sen iş aradın mı peki, ben hiç iş bakmadım yaa 1-2 tane kendiliğinden ortaya çıkanlar dışında.
Düğünden önce yaptırmıştım ben de cilt bakımı valla daha çok sivilcelenmişti. Zaten düğüne yakın çenemde filan çıktı stresten sanırım. Ama yüzümü epey boyadıklarından bişey kalmadı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?