Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

geçmişten geleceğe ,geçmişten geleceğe :roflol:

kızlar bakın servis sehpası
hiç yer kaplamayacak.
çok hoşuma gitti

[/url][/IMG]

ayy altı aydır bana da lazım bu ya..

gelenler ellerinde tutuyor çayları kaydirigubbakcemile3

ohh be herkese böle patron versin Allah..:lepi:

ben de sıradayım evet eklicem inşşş eyy büyük Allahımmm :Saruboceq:

kısçeler hangisi güzel

benceeeeeee dördüncü güzel bayanssulusmile

bende çok seviyorum memleketimi:asigim:
küçük ama sevimli bi yer
bizde gidip geliyoruz ama uzak olduğu için çok sık olmuyo malesefboshayallersmile
desene biz toprağız seninle Şeniz

galiba öyle cnm
sen balıkesirdemisin
neresinden

benmaıfır olsdguu gun cınkop aldım iki kg 40 tl pahalıya balık

nisan sızın keşkek sulu kız
eda karusune hem canakta kısa ltayı hemkeşkeği ekledım bide görseydi

vallahi bende hayatımı meraktayımm haber gelmedi hala
kitap okuyım bari azcık
haber gelirse hemen döücem sizee

çok yazmayınız nütfen ya

kocacıkıma bezelye yime attırıp geliyom herkes tutsun çenesini alsanaalsanasmile

Bende bu akşam yapıcam
ama taze bezelye sanıyorsanız yanılıyorsunuzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

yanınada pilav yaparım...

yaa bende neye özeniyom biliyormusunuz hadi evde oturma felan onlar timam da yemek hiç dinlenmeden yeniliyor ya aceeebaa diyorum beklese daha güzel bir tadı olacak mı :roflol:

ayhh kızlarrrrrr şinci öğlen eve gittim ya

benim de bu hafta pek keyfim yoktu, yani çokda güleryüzlü değildim, işte belli de ettim yani yanıma yaklaştırmadım felan...

işte tam evden çıkıyorum dediki; biliyorum benden sıkıldın kim olsa sıkılır mutlu edemiyorum seni biliyorum evliliğin ilk aylarında bu kadar sıkıntıyı kim çekmek ister başka şeyler düşünmek varken neden para düşünülür ama inan geçecek çok az kaldı lütfen biraz daha sabır benimde gücüm kalmadı ama dayanmak zorundayım seni çok seviyorum ben seni böyle görmek herşeyden çok koyuyor asıl buna dayanamıyorum felan vs.vs şeyler söyledi...

bende zaten apar topar çıkıyorum kafam allak bullak oldu toparlayıp da bişey de diyemedim sadece saçmalama aşkım dedim çıktım...

anam sonra yolda beni bi ağlama tuttu birde yürüyorum haa, kendimi çok suçlu hissettim :gitme:

biraz daha anlayışlı olmam gerenk sanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…