Bende bu akşam yapıcam
ama taze bezelye sanıyorsanız yanılıyorsunuzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3
yanınada pilav yaparım...
yaa bende neye özeniyom biliyormusunuz hadi evde oturma felan onlar timam da yemek hiç dinlenmeden yeniliyor ya aceeebaa diyorum beklese daha güzel bir tadı olacak mı :roflol:
nisan sızın keşkek sulu kız
eda karusune hem canakta kısa ltayı hemkeşkeği ekledım bide görseydi
sen balıkesir merkezdeydin herhalde
dimi canım??opuyorumnanaktan
arsi tubis
lahanaya verdim adresiiii onun profil mesajlarından bakabilirsiniz....
keşke başka bişi isteseymişim sizden haha çeneler durdmuş hayret kaydirigubbakcemile2
haklısın canım ya ..
bne annemden alıştığım gibi eşim geç gelse bile sabahtan yapmazsam böle içim darım darım daralıyor kaydirigubbakcemile3
birde hemen pişen yemeği yemeyi sevmiyorum..
akşam ısıtınca daha bir toparlıyor kendini..
birde her yemeğe et su ya da tavuk su tablet at ..
biz çok seviyoruz tadına tad katıyor yemeğin..:lepi:
ay aynen ya
hayırlısıyla gelsin şu deirn de
hayatim de bi rahat nefes alsın
biz de ya
şş fotoları beendin di mi :kedi:
şş ben de fena sayılmam di mieyvahedigeldismile
hmm tarhana demek
bende istiyom bendearsi tubis
lahanaya verdim adresiiii onun profil mesajlarından bakabilirsiniz....
ayhh kızlarrrrrr şinci öğlen eve gittim ya
benim de bu hafta pek keyfim yoktu, yani çokda güleryüzlü değildim, işte belli de ettim yani yanıma yaklaştırmadım felan...
işte tam evden çıkıyorum dediki; biliyorum benden sıkıldın kim olsa sıkılır mutlu edemiyorum seni biliyorum evliliğin ilk aylarında bu kadar sıkıntıyı kim çekmek ister başka şeyler düşünmek varken neden para düşünülür ama inan geçecek çok az kaldı lütfen biraz daha sabır benimde gücüm kalmadı ama dayanmak zorundayım seni çok seviyorum ben seni böyle görmek herşeyden çok koyuyor asıl buna dayanamıyorum felan vs.vs şeyler söyledi...
bende zaten apar topar çıkıyorum kafam allak bullak oldu toparlayıp da bişey de diyemedim sadece saçmalama aşkım dedim çıktım...
anam sonra yolda beni bi ağlama tuttu birde yürüyorum haa, kendimi çok suçlu hissettim :gitme:
biraz daha anlayışlı olmam gerenk sanıyorum...
hahahahha:roflol: :roflol:
eda bak bakalım şimdi tanıyacakmısın
[/url][/IMG]
pufffayhh kızlarrrrrr şinci öğlen eve gittim ya
benim de bu hafta pek keyfim yoktu, yani çokda güleryüzlü değildim, işte belli de ettim yani yanıma yaklaştırmadım felan...
işte tam evden çıkıyorum dediki; biliyorum benden sıkıldın kim olsa sıkılır mutlu edemiyorum seni biliyorum evliliğin ilk aylarında bu kadar sıkıntıyı kim çekmek ister başka şeyler düşünmek varken neden para düşünülür ama inan geçecek çok az kaldı lütfen biraz daha sabır benimde gücüm kalmadı ama dayanmak zorundayım seni çok seviyorum ben seni böyle görmek herşeyden çok koyuyor asıl buna dayanamıyorum felan vs.vs şeyler söyledi...
bende zaten apar topar çıkıyorum kafam allak bullak oldu toparlayıp da bişey de diyemedim sadece saçmalama aşkım dedim çıktım...
anam sonra yolda beni bi ağlama tuttu birde yürüyorum haa, kendimi çok suçlu hissettim :gitme:
nisanyağmuru battaniyeyi ekledim albüme bakabiirsin canım
hahahahha
allah razı olsun
ben keşkekin tipini hiç beenmedim allah affetsin
ayhh kızlarrrrrr şinci öğlen eve gittim ya
evet dimi
benim eşim et balık tavuk hiçbirşey yemiyor vejeteryan sayılır sadece 3 yıldır felan köfteye alışmış...
bunların suyu ile pişen hiçbirşeyi de yemiyor...
ama annesi gizli gizli tablet atmış sürekli onu anlamıyo artık alışmış...
bende gizli gizli atıyorum beraber yaparsak da halimi bir görsen açıyorum cebime koyuyorum ondan bişey isteyip arkasını döndüğünde atıyorum içine, yapay belki ama yapacak bişey yok, zaten yeni öğreniyorum biraz lezzetli bari olsun kaydirigubbakcemile3
görse tadını anlasa hayatta yemez, inşallah yakalanmamkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?