- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
-
11 mi :) çılgınsın yavrum ya
Canım renkleri çok güzelGüzel yemekler pişirmek nasip olsun inşallah
Tavalarla eskrim oynarsınız evde artık
Busete bayildim =)
canım tavaların rengi çok şeker güle güle kullan. ama 11 tane biraz fazla değil mi. bence ihtiyacın olmayana para verme ya biriktir yada ihtiyacın olanlara yoğunlaş nacizane fikrim:)
Tavacıkların çok şirin çok beğendim aşk dolu sevgi dolu yemekler yap içinde canım
Çok iyi fikir. Ben de bayılıyorum paşabahçenin silikon bardak kapaklarına.
Aynısı bende de var
Çok memnunum yazın buzlu, meyveli içecekler çok güzel oluyo.
Canım inanmayacaksın ama tanesi 9.90' a aldım, Migros' tan. çok çok kaliteli değiller ama hem renklerine vuruldum hem de elimin altında böyle tavalar olsun istiyordum... :) Haziran' ın 10 u na kadar kampanya devam ediyor olacak :)
canım ister inan ister inanma pendikteki kadiköydeki tüm migroslara girdim hiç bişey yok burdan bakıyorum herkes çok güzel şey alıyo ya yuh dedim birinde olmazsa diğerinde olmaz mı ya
ama çok tatlılar çokda uygunlar yahuu
Tatlım istersen buradan alıp göndereyim sana.? :)
saol bitanem bi tava için uğraşma boşuna
eğer deli gibi benim olmasını istediğim bişey olursa hemen hesap numaranı gönder derim atarım parayı sende alıp bana atarsın
bunuda çok beğendim uğraştırmayı istemiyorum ama
Bana hiç farketmez tatlım.... İsteyiğin bişiy olursa destek olurum seve seve :)
Çok teşekkür ederim tatlım. Ben de bunu il gün yatağıma sermek için aldım zaten, çok ağır birtakım ama ISSIMO HOME nasıl bir marka bilmiyorum. Çok kullananda yok sanırım
canım ne güzel şeyler alıyorsun sen yaa çok beğeniyorum duruyorsun duruyorsun bi bakıyorum topiğeeee ooo müthiş şeyler almışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?