- Konu Sahibi hicranaksoy
Haklısın canım ya aynen benimde öyle ama farklı bi şehire götüreceğim için bazen de kalsın ordan alırım diyorum...ama yinede sen listeni paylaşırsan mutlu olurum :)
cnm essede var 15 tl.internet sitesinde mevcut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım ya aynen benimde öyle ama farklı bi şehire götüreceğim için bazen de kalsın ordan alırım diyorum...ama yinede sen listeni paylaşırsan mutlu olurum :)
inşallah canım çok teşekkür ederim gerçekten. Canım WMF ten aldığım çatal-kaşık-bıçak takımımı hiç kullanmadım o nedenle yorum yapamayacağım ama WMF, jumbodan, hisar dan çok daha kaliteli, Alman kökenli bir marka.bu yönden gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Yeni evlenen bir arkadaşım hem günlük hem de misafir çatal-bıçak takımını hisardan aldı ve geçen gün bıçaklarını gördüm çok şaşırdım hepsi paslanmış. ki ben hisar markasını severim ve çeliğinin çok iyi olduğunu bilirim ama ciddi ciddi paslanmış.
bence fiyat olarak sana uygun geldiyse kaçırma derim :) ben WMF takımımı ilk eve getirdiğimde annem ve teyzem bu takımı nasıl günlüğe kullanacaksın, çok yazık olur diye hayıflandılar. takıma bayıldılar :)
Cevabın için çok çook teşekkür ederim canım. İçim rahatladı. Aylardır bakıp duruyorum hangi marka alıyım diye. Misafir için jumbo alıcam o kesin. insan bir kere alıyor tamam maddi yönüde önemli fakat kaliteli ve kullanışlı olması benim için en önemlisi. Hafta sonu gidip alıyım![]()
Yine çook güzel şeyler almışsın hicran bayılıyorum eşyalarına![]()
canım aldıkların çok güzel güle güle kullan hepsini![]()
Konu sahibinden özür dilerim, genel mesaj yeri sanmışım gece gece, yanlış yere yazmışım![]()
Aldıklarını çok beğendim. Havluların şahane bir havlu delisi olarak bayıldımMarkaları nedir? Birde beyaz nevresim takımını nereden aldın çok şık
Canım çok çok teşekkür ederim. Markaları Chakra :) ben de kendilerine bayılıyorum bir de dokunsan yumuşacıklar. her sezon indirimlerini
takip edip bir kaç parça alıveriyorum :) beyaz nevresim takımım ISSIMO HOME dan :) etrafımda hiç kullanan yok inşallah güzel çıkar :)
İssimoyu gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bende aldım çevreme aldırdım çok güzel. Benimde sayfamda koyu renkli olan issimo :)
kadın doğru söylemiş. çok kaliteli. delüx satenleri yumuşacık biraz pahalı ama dediğin gibi
hiç önemli değil tatlım çok güzel görünüyorlar. güle güle kullan :) markası nedir ?
güle güle kullan canım hepsini![]()