Çeyiz hazırlıklarım... :)

inşallah canım çok teşekkür ederim gerçekten. Canım WMF ten aldığım çatal-kaşık-bıçak takımımı hiç kullanmadım o nedenle yorum yapamayacağım ama WMF, jumbodan, hisar dan çok daha kaliteli, Alman kökenli bir marka.bu yönden gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Yeni evlenen bir arkadaşım hem günlük hem de misafir çatal-bıçak takımını hisardan aldı ve geçen gün bıçaklarını gördüm çok şaşırdım hepsi paslanmış. ki ben hisar markasını severim ve çeliğinin çok iyi olduğunu bilirim ama ciddi ciddi paslanmış.
bence fiyat olarak sana uygun geldiyse kaçırma derim :) ben WMF takımımı ilk eve getirdiğimde annem ve teyzem bu takımı nasıl günlüğe kullanacaksın, çok yazık olur diye hayıflandılar. takıma bayıldılar :)

Cevabın için çok çook teşekkür ederim canım. İçim rahatladı. Aylardır bakıp duruyorum hangi marka alıyım diye. Misafir için jumbo alıcam o kesin. insan bir kere alıyor tamam maddi yönüde önemli fakat kaliteli ve kullanışlı olması benim için en önemlisi. Hafta sonu gidip alıyım ;)

Cevabın için çok çook teşekkür ederim canım. İçim rahatladı. Aylardır bakıp duruyorum hangi marka alıyım diye. Misafir için jumbo alıcam o kesin. insan bir kere alıyor tamam maddi yönüde önemli fakat kaliteli ve kullanışlı olması benim için en önemlisi. Hafta sonu gidip alıyım ;)

ben de henüz misafir takımımı almadım ben de jumbo alacağım kısmetse... WMF bizim çok hoşumuza gitti, inşallah siz de beğenirsiniz, kullanınca da memnun kalırız :)

Bugün aldıklarım :

Sizce nasıllar??

Bu markaları ilk defa aldım .

$FB,32779,25,mink-cift-kisilik-premium-battaniye-632-siyah-cift-kisilik-mink.webp
$gül kurusu banyo seti.webp $mor menekşe mozaik havlu seti bej.webp

Aldıklarını çok beğendim. Havluların şahane bir havlu delisi olarak bayıldım :52: Markaları nedir? Birde beyaz nevresim takımını nereden aldın çok şık

Aldıklarını çok beğendim. Havluların şahane bir havlu delisi olarak bayıldım :52: Markaları nedir? Birde beyaz nevresim takımını nereden aldın çok şık

Canım çok çok teşekkür ederim. Markaları Chakra :) ben de kendilerine bayılıyorum bir de dokunsan yumuşacıklar. her sezon indirimlerini
takip edip bir kaç parça alıveriyorum :) beyaz nevresim takımım ISSIMO HOME dan :) etrafımda hiç kullanan yok inşallah güzel çıkar :)

Canım çok çok teşekkür ederim. Markaları Chakra :) ben de kendilerine bayılıyorum bir de dokunsan yumuşacıklar. her sezon indirimlerini
takip edip bir kaç parça alıveriyorum :) beyaz nevresim takımım ISSIMO HOME dan :) etrafımda hiç kullanan yok inşallah güzel çıkar :)

İssimoyu gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bende aldım çevreme aldırdım çok güzel. Benimde sayfamda koyu renkli olan issimo :)

İssimoyu gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bende aldım çevreme aldırdım çok güzel. Benimde sayfamda koyu renkli olan issimo :)

ohh içimi rahatlattın tatlım çünki ben 5 adet nevresim takımı ve 15' e yakın havlu çeşidi aldım o markadan :) yani aslında fiyatları da pahalı ama ne biliyim hiç kullanmadım, kullananı da görmedim ama satın aldığım yerdeki kadın sarev, taç gibi markalardan çok daha kaliteli olduğunu söyledi, onun yalancısıyım

Kızlar, an itibariyle esse'nin internet sitesinden alışveriş yaptım. JOSEPH JOSEPH markasını duyanınız vardır. kendileri ergonomik, tasarım mutfak aksesuarları satan bir firma, Türkiye'de de belli mağazalarda satılıyor. Paşabahçe, Stokk mağazalarında ve evmanya' da bulabilirsiniz. bu markanın birçok ürününe sahibim bir ara esse de satıldığından ve esse nin dengesiz fiyat politikasından ötürü kendilerine çok çok uygun fiyatlara sahip oldum fakat artık esse bu markayı satmıyor ve olan mağazalarda fiyatlar çok uçuk.

Esse nin internet mağazasını gezerken ben de var olan ama fiyatı 3 lira olunca dayanamadığım orta boy süzgecini alıverdim :) şuan ki fiyatı 40,00 lira :)
JJ__0106_Square%20Colander%20Large%20-%20Green.jpeg

Bu cam kesme tahtası ise 70,00 tl fakat 9.90' a aldım.
ll_2__0048_cheese.jpeg

ve hem tuz hem de pul biber için 2 adet kepçe aldım
8923_157711270.1200X1200.jpg

Back
X