Çeyiz hazırlıklarım... :)

teşekkür ederim canım :) Kanyon' un içinde karınca desing mağazasından aldım. tanesi 24,00 tl. biraz pahalı ama olsun, kocişimizle bize değer :) internet mağazalarından da satın alabilirsin canım :)

Tmm cnm netten incelerim.
Kanyona yolum ters :34:
Evt arada üçe beşe bakmadan beğendiklerini almak gerek.
Aklında kalcana evinde olsun :9:

Evet kızlar kahvaltı takımı almış bulundum :) battım ben, bittim ben :) bernardodan aldığım ilk ürün, klasik ürünlerinden biri o nedenle şimdilik 6 kişilik aldım ilerleyen zamanlarda 12 kişiliğe tamamlamayı planlıyorum. Parçaları tek tek alarak takımı ihtiyaçlarım doğrultusunda oluşturdum.

Kahvaltı tabaklarım, 6 adet
634957622172247424.jpg

Sürahim,
635181439311520904.jpg

Meşrubat bardaklarım, 6 adet
635181438821836044.jpg

Çay bardaklarım, 6 adet
635181438254619048.jpg

Şekerliğim,
634598917843281250.jpg

Tepsim,
634598914686240234.jpg

Servis tabağım,
634598915637539062.jpg

Katlı kurabiyeliğim,
634598912901914062.jpg

Kek setim,
634598893482336719.jpg

Reçelliklerim, 4 adet
634957619474181018.jpg

Tek kelime ile harika hicrancığım.
Bu takım bnmde favorim.
Su bardakları ve çay bardaklarını bir ara bnde almayı düşündüm fakat yemek takımıma uymadıkları için vazgeçtim.
Çk asil gerçekten hepsi.
Boşşverrr batt bata bata çıkıyoruz hepimiz hahaah:1:

Tek kelime ile harika hicrancığım.
Bu takım bnmde favorim.
Su bardakları ve çay bardaklarını bir ara bnde almayı düşündüm fakat yemek takımıma uymadıkları için vazgeçtim.
Çk asil gerçekten hepsi.
Boşşverrr batt bata bata çıkıyoruz hepimiz hahaah:1:

Çok çok teşekkür ederim canım :) senin takımlarında soft renkler ağırlıkta ki ben bayılırım hepsi müthiş maşallah ama pek uymayabilir gerçekten. Boşu boşuna da para vermeye gerek yok cidden. Ben de herşeyimi sade ve soft renklerde almaya çalışıyorum, alacalı bulacalı renkler bana göre değil ama bu takımın ayrı bir havası var gerçekten. Bir de annem çok beğendi bir takımında çiçekli olsun dedi, onun etkisi çok oldu bende. Buradaki herkesin çeyizlerine bakıyorum da herkes harika şeyler alıyor, emek verilen herşey çok güzel, huzurla kullanalım hepimiz :) yakından takipteyim :16:

ben bu takımı ne zaman görsem çok mutlu oluyorum:9: güzel günlerde kullann:) hatta vakit geçsin gitsin ben de kullanayım artıkkkkk
bayağı bi parçasını almışsın canım hem kahvaltıda hem çay saatlerinde kullanırsın artık

ben bu takımı ne zaman görsem çok mutlu oluyorum:9: güzel günlerde kullann:) hatta vakit geçsin gitsin ben de kullanayım artıkkkkk
bayağı bi parçasını almışsın canım hem kahvaltıda hem çay saatlerinde kullanırsın artık

Aynen tatlım hem kahvaltı hemde pasta takımı defterini kapattım. Ben de çok çok beğendim takımı. Zaten seninle zevklerimiz benziyor, benzer eşyamız çok fazla :)

sağol tatlım inşallah:) bir de yatak örtülerini görmek isterdim şu sıra onları tamamlıyorum da fikir olurdu :15: ya da var da ben mi atladım acaba ? bu arada havlularının bir kısmıda chakra nın ürünleri galiba kumaşlarının bambudan olduğunu bılıyorum sağlıklı olduğu ıcın bende chakranın havlularını düşünüyorum sende o yüzdenmı chakrayı tercıh ettın acaba ?

sağol tatlım inşallah:) bir de yatak örtülerini görmek isterdim şu sıra onları tamamlıyorum da fikir olurdu :15: ya da var da ben mi atladım acaba ? bu arada havlularının bir kısmıda chakra nın ürünleri galiba kumaşlarının bambudan olduğunu bılıyorum sağlıklı olduğu ıcın bende chakranın havlularını düşünüyorum sende o yüzdenmı chakrayı tercıh ettın acaba ?

canım, benim 2 adet günlük kullanmak için aldığım yatak örtüm var. ikisini de madame coco dan almıştım ama ilerleyen zamanlar da ben de daha ağır bir yatak örtüsü almayı planlıyorum. havlularımın hemen hemen hepsi Chakra. ben chakra markasına aşığım ama indirimlerde almayı tercih ediyorum çünkü ciddi anlamda pahalılar. hem görselleri çok güzel, hem dokuları yumuşacık hem de modellerinin klasik havlulardan çok farklı olduklarını düşünüyorum.

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 82
  • $2.webp
    $2.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 76
Back
X