Çeyiz hazırlıklarım... :)

Canim yine harika seyler almissin gule gule kullan :16: yalniz bu yemek takimi 200 tl dedi 1 ocakta sordum ]

Yeni cicişler :16:

$image.webp

Hepsine ayrı ayrı bayıldım mutlulukla kullanırsın inşallah:16:
Biraz gözüm korktu ama ben nasıl alıcam bütün bunlarııı al al bitmez kii:26::26::26:

İnşallah canım :) bitmiyor zaten, çeyiz hazırlığının sonu yok, herşey eksik :) ama yavaş yavaş oluyor herşey, ben 16 aydır çeyiz hazırlıyorum, az kaldı sayılır :) inşallah sen daha güzellerine sahip olursun canım :16:

çok tatlıymış güzel günlerde kullan çiçek böcek görünce gözüm dönüyor:)

Al benden de o kadar tatlım :) çeyizin büyük parçaları bitince işin en zevkli kısmı ıvır zıvırlar kalıyor :) mutfakta iyi oluyor bunlar :) fırın yemeklerine bayılam biri olarak çok işime yarayacak :)

Tüm çeyizine en ufağından en büyüğüne kadar resmen bayıldımmmmm :16: :27:

Çok şeker çok zevkle tam anlamıyla Aşkla alınmış hepsi. Hepsi birbirinden güzel. :46:

Devamını bekliyoruz :16:

Ayyyyy çok mutlu oldum canım benim çok çok teşekkür ederim :)
Benim çeyiz jühazırlıkları yavaş yavaş bitmek üzere, ben de sizleri takip etmekle yetinicem artık :)

Ayyyyy çok mutlu oldum canım benim çok çok teşekkür ederim :)
Benim çeyiz jühazırlıkları yavaş yavaş bitmek üzere, ben de sizleri takip etmekle yetinicem artık :)

Bende yakında başlarım artık. Yeni nişanlandım sayılır 2 ay oldu :) Ama yavaştan alıyorum biraz vaktim olduğu için. Biraz daha çeyizim olduktan sonra bende topiğimi açacağım :16:

Back
X