- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
-
çok çok zevkli seçimler.tebrik ederim.
son zamanlar yeni evlenecekler için çok güzel ev aletler mutfak gereçleri çıktı.
bütün çeyizliklere bakıyorum içim gidiyor özellikle mutfak için gerekli olan malzemeleri görünce.insan sırf bunları alsın diye evlenesi geliyor.
mutluluklar diliyorum.güle güle kullanın hepsini.
Yine harika seçimler
Almalısın canım müthişler
teşekkür ederim canım benim, bir kısmını yakın zamanda alacağım fakat bir kısmı beklemek zorunda :) malum bütçe sıkıntısı :) anlarsın :)
Bütçe sıkıntımız olmasa zaten bizi tutana aşk olsunNişanlımızla mı mutfakla mı evleniyoruz belli olmazdı
Vallahi ben şart koştum zaten, mutfakta her türlü konforumu sağlamak zorunda, beyaz eşyanın da en iyisini isterim. benim sevgilim inanılmaz yemek yemeğe düşkün bir adam, acıktığında çılgına dönüyor resmen o hali beni korkutuyor, mutfaktan çıkmıyım mest oluyor, o nedenle sesini çıkartmıyor isteklerime :)
Benim nişanlımda öyledir sağolsunYemek yemeyi ve aynı zamanda yapmayıda çok sever. El lezzetide güzeldir
Böyle olmaları bizimde işimize geliyor galiba istediğini al yap bişey diyen yok nasıl olsa
Allah başımdan eksik etmesinde ben başka birşey istemem
yok benim ki sadece yemeyi sever o da sağolsun :) ama yardımcıdır, destek olur, mutfakla ilgili hiçbir şeyi geri çevirmemesi güzel. geçen gün beyaz eşyaları beğendik, biraz fazla çıktı fiyatı gıkını çıkartmadıbir de tv isterim yemek yaparken ses olur dedim, tamam alırız dedi :) benim işime geliyor cidden bu durum :)
Hepsi çok güzel bayılarak baktım silikon bulaşıklıgını nerden aldın?O'na bayıldım hem tezgah üzerinde de yer kaplamaz
Ooooo süperE böyle olmaları da gerek yani. Onlar şimdi bizim çilemizi derdimizi çekiyolar bizde evlendikten sonra onlara karşı anlayışlı olacağız. Herşey karşılıklı değil ama bazen öyle olabiliyor
kadın olarak sorumluluğumuz erkeklere göre çok daha fazla, hele de çalışıyorsak. karşılık vermelerinden çok destek olmaları gerekir diye düşünüyorum, nazımızı çekmeli, sözümüzü dinlemeliler sonuçta :) en azından evde konforumuzu sağlamalılar diye düşünüyorum canım :)
Hepsi çok güzel bayılarak baktım silikon bulaşıklıgını nerden aldın?O'na bayıldım hem tezgah üzerinde de yer kaplamaz
canım onu Esse den almıştım canım. markası joseph joseph. ama esse artık o markayı satmıyor canım. birde özelliği var su süzülüp akıyor, şu şekilde :)
Bende araştırdım canım en başından beri hangi markadan aldığını falan buldumDediğin gibi esse satmıyor artık.
tweetygirl joseph joseph ürünlerini cookplus sitesinden bulabilirsin. Hemen hemen her markanın ürünlerini satıyor ve indirimleri oluyor. Ama bu bulaşıklık malesef yokTakip etmen gerekli
Ben bu konuda fazlasıyla şanslı olduğumu söyleyebilirimHer konuda nazımı çeker, beni mutlu etmek için elinden geleni yapar. Hepte söylerim "bazen düşünüyorum da ben bile kendimi çekemezmişim sen nasıl dayanıyorsun bana diye "
Eş adaylarımızda sanırım bunun için varlar. Bizi tamamlamak için birbirimizi tamamlamamız için
mutlaka satan firmalar var, Evmanya satıyor, STOKK satıyor, paşabahçede de bir kaç parça ürünü gördüm ama çok çok çok pahalılar. esse bir indirim yapıyor %50+%50 sudan ucuza alnıyor. bu fiyatlarda almak mümkün değil. mesela JOSEPH JOSEPH ' in kendi sitesinde 52 euro, yani tam 150 lira, Türkiye' de olsa 250 tl falan olur :) ben esse den 50 tl ye aldım, düşünün
aynen canım sana katılıyorum.. amannn daha fazla dillendirmeyelim nazan değmesin
Evet canım ürünleri epey pahalı ancak indirimle alınabilir. :26: Takip şart
Kesinlikle
Topiğini de kısa süreliğine sohbete çevirdik ama kusura bakmasınlar sayın Kadınlar Kulubü yetkilileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?