- Konu Sahibi hicranaksoy
-
tencere setini kullanırsın canım ya çelik sonuçta ne olacak ki :) yemek takımına birşey diyemem ama içine sinmesi önemli :) bence de iyi yapmışsın, üzülebilirlerdi, düşünmüş almış kadıncağaz. büyük parça derken ? beyaz eşyalar gibi mi ?
Bu arada başın sağolsun canım benim, zor olmalı bu durum, zor bir süreç ama sonu güzel olur inşallah, kocişinle bir ömür boyu mutlu olursun inşallah
Evet bende takip ediyorum da şimdilik elektrikli aletleri ve nevresim takımlarını tamamladım. Küçük ıvır zıvırlara bi türlü başlayamadım çünkü biliyorum bi başlasam sonu gelmeyecek :) Bende çok hevesliyim senin gibi. Yinede öyle güzel bir indirim yakalarsan haberini bekliyorum mutlaka :)
ben de tipik Terazi burcuyum canım :) ben de sadece mutfağa çalışıyorum zaten :) konforuma da düşkünüm, herşeyim olsun istiyorum.
çeyizle ilgili sormak istediklerin varsa çekinmeden sorabilirsin seve seve yardımcı olurum canım :)
Saol canım Allah kimseye yaşatmasın sevdiklerinin acısını. Büyük parça derkn mutfaktaki büyük parçaları diyorum yemek takımı, tencereler, çatal-kaşık-bıçak takımları gibi başka ne var ki ıvır zıvır olmayan gerekli?
Hepsi cok guzel iyi gunlerde kullan Canimm o sarimsak eziciyi nerden aldin :)
Tamam tatlım hatta yakın zamanda tencere seti almayı düşünüyorum ve çatal bıçak setimi. Bu konuda araştırma yaptım fakat yinede kk güzel üyelerinin fikirlerini almak istiyorum. Şuan düşüncem Korkmaz markası.
Hemen bir konu açayım orada devam edelim en iyisi
Birde genelde hangi siteleri kullanıyorsun onları burdan yazamıyorsan bana özel olarak msj atabilir misin?
Ürünlerin çok güzel ve kaliteli görünüyor. Esse den almışsın bazılarını baktım. Ama diğer sitelerini de bilmek isterim
Amin canım... Yemek takımları, su takımı, küçük ev aletleri :) bunun gibi şeyler... Diğerleri ıvır zıvır zaten :) biran önce başlada topiğini takip edelim
Canım ben hemen hemen her markadan birşeyler aldım ama en değişik şeyleri Ve güzel parçaları Esse de ve Bernardo da buluyorum. Bak korkmaz da gerçekten iyidir memnun kalacağını düşünüyorum ben de seramik tava setimi korkmaz natura serisi aldım.
Esse dönem dönem farklı markalar satıyor, kesinlikle takip etmeni tavsiye ederim. WMF markası ile esse de tanıştım, bir araştırdım ki Almaya da üretimi yapılan bu işte dünya birincisi bir markaymış, yanında Hisar, jumbo falan yalan yani :)
Çelik tencere setimi esse nin %50 + % 50 kampanyasından 149.00 tl ye aldım, 4 parça, vallahi mis gibi, harika görünüyorlar :)
ayy çok heyecanlanlı yaa Biran önce sizlerle paylaşmak istiyorum alacaklarımı :)
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım. Bende Esse ve Bernardoyu takip edeyim o zaman. Zaten hepsinin kampanya bültenlerine üye oldumKampanya olduğunda mail ile bilgilendiriyorlar.
Çelik tencere setini hakikaten çok çok iyi almışsınİnşallah güzel güzel yemekler yaparsın mutlulukla yersiniz
İnşallah canım ya, hepimiz güzel günlerde kullanalım aldıklarımızı. Esse benim favorim canım :)
hicran süpürge kürek ikiline bayıldım :)
Canım henüz almadım, almak istediklerimi liste yaptım. bende bayıldım valla :)
bu hangi marka yhaa :) çok tatlı. bu arada üstte yorumlarıı gördüm.40 tllik ürünü 9.90 tl ye almışsınşok oldum...aferin sana :)
hepsi inanılmaz zevkli esyalar seni de alıp çeyiz alışverişine çıkmak lazım :) kızlar bu hazırlıklara şimdiden başlamak gerekli mi ya düşündükçe gözüm korkuyor gerçekten çok fazla küçük ayrıntı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?