Çeyiz hazırlıklarım... :)

Saol canım Allah kimseye yaşatmasın sevdiklerinin acısını. Büyük parça derkn mutfaktaki büyük parçaları diyorum yemek takımı, tencereler, çatal-kaşık-bıçak takımları gibi başka ne var ki ıvır zıvır olmayan gerekli?

Ooo süper onlar da başlı başına bir yük, tamamlaman iyi olmuş :) aynen dediğin gibi sonu yok tatlım, bitmiyor zaten :) merak etmeyin haber vereceğim mutlaka :)

Tamam tatlım hatta yakın zamanda tencere seti almayı düşünüyorum ve çatal bıçak setimi. Bu konuda araştırma yaptım fakat yinede kk güzel üyelerinin fikirlerini almak istiyorum. Şuan düşüncem Korkmaz markası.

Hemen bir konu açayım orada devam edelim en iyisi

Birde genelde hangi siteleri kullanıyorsun onları burdan yazamıyorsan bana özel olarak msj atabilir misin?

Ürünlerin çok güzel ve kaliteli görünüyor. Esse den almışsın bazılarını baktım. Ama diğer sitelerini de bilmek isterim

Son düzenleme:

Amin canım... Yemek takımları, su takımı, küçük ev aletleri :) bunun gibi şeyler... Diğerleri ıvır zıvır zaten :) biran önce başlada topiğini takip edelim

Canım ben hemen hemen her markadan birşeyler aldım ama en değişik şeyleri Ve güzel parçaları Esse de ve Bernardo da buluyorum. Bak korkmaz da gerçekten iyidir memnun kalacağını düşünüyorum ben de seramik tava setimi korkmaz natura serisi aldım.
Esse dönem dönem farklı markalar satıyor, kesinlikle takip etmeni tavsiye ederim. WMF markası ile esse de tanıştım, bir araştırdım ki Almaya da üretimi yapılan bu işte dünya birincisi bir markaymış, yanında Hisar, jumbo falan yalan yani :)
Çelik tencere setimi esse nin %50 + % 50 kampanyasından 149.00 tl ye aldım, 4 parça, vallahi mis gibi, harika görünüyorlar :)

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım. Bende Esse ve Bernardoyu takip edeyim o zaman. Zaten hepsinin kampanya bültenlerine üye oldum Kampanya olduğunda mail ile bilgilendiriyorlar.

Çelik tencere setini hakikaten çok çok iyi almışsın İnşallah güzel güzel yemekler yaparsın mutlulukla yersiniz

İnşallah canım ya, hepimiz güzel günlerde kullanalım aldıklarımızı. Esse benim favorim canım :)

Kızlarrrrrrrrrrrrr,,,, benim bir kaç parça arzu nesnem var. Bunları almak istiyorum, alınacaklar listesine eklendiler bile fakat yakın zamanda alamayacağım gibi görünüyor.Parça fiyatları indirimli halleri bile biraz pahalı. azıcık taksitlerimi hafiflettiğimde almayı düşünüyorum. :) ne dersiniz kızlar ?

Temizlik seti,

Yiyecek koruyucu,

Peçete halkaları,

Bardak altıkları,

Kahve yanı su bardakları,

Fırın kabı,

Kelebekli dekor tepsi ve çerezlikler,

pembiş kaseler,

ayaklı kaseler,

hepsi inanılmaz zevkli esyalar seni de alıp çeyiz alışverişine çıkmak lazım :) kızlar bu hazırlıklara şimdiden başlamak gerekli mi ya düşündükçe gözüm korkuyor gerçekten çok fazla küçük ayrıntı var.

çok çok zevkli seçimler.tebrik ederim.

son zamanlar yeni evlenecekler için çok güzel ev aletler mutfak gereçleri çıktı.
bütün çeyizliklere bakıyorum içim gidiyor özellikle mutfak için gerekli olan malzemeleri görünce.insan sırf bunları alsın diye evlenesi geliyor.

mutluluklar diliyorum.güle güle kullanın hepsini.

Ayy canım benim çok çok teşekkür ederim çok mutlu oldum inan :) ben tam olarak 2 yılda bitirmiş olacağım. sen hesap et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…