Çeyiz hazırlıklarım... :)

Tamam şekercim çok teşekkür etdimm

Günlük Türk kahve fincanlarımın yanına, likör ve su bardaklarımı da almış bulunuyorum. 6' şar adet :)

Cupcake maşalarım, küçük ve büyük boy. Pembe ve yeşil rengi

Termosum,

Dekor kalıplarım,

Eklentiler

• $image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Güle Güle kullan canım yeni cicilerini

Bugün English Home havlularında %50 indirim kampanyası başlamış, ben de payıma düşen havluları alıveridm :) Ve bu vesile ile havlu eksiklerimi bitirmiş oldum

1 adet yüz, 2 adet el havlusu,

1 adey yüz havlusu

1 adet yüz havlusu,

1 adet yüz havlusu,

1 adet yüz havlusu,

1 adet yüz havlusu,

3 adet küçük el havlusu,

3 adet ayak havlusu,

maşALLAH pek güzeller
limonluk mu ne o çok güzel geldi gözüme. süreahi gibi olan
bide banyo için aldığın süslerde pek güzel..
aslındada hepsi güzel kaliteli ne değişik şeyler. sevdiğinle mutlu günlerde kullanırsın inşALLAH

havluların pek güzelmiş english home havlularını seviyorum benimde almam lazım. aşkla kullan

çok çok teşekkür ederim canım ay hangisi acaba canım ? limonata setimdeki sürahi mi acaba ?
banyo kavonozlarım değil mi canım?, ben de çok beğenerek almıştım. AMİN , inşallah hepimiz mutlu günlerde kullanırız canım

havluların pek güzelmiş english home havlularını seviyorum benimde almam lazım. aşkla kullan

ben hiç english home da kendime alacak birşeyler bulamadım, bir türlü beğenemiyorum ürünlerini, ilk alışverişim bu. havlular gayet güzel fiyatlıydı ben de alıverdim, günlük kullanırım diye :) inşallah güzel çıkarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…