Çeyiz hazırlıklarım... :)

Canım maşaAllah herşeyin çok güzelmiş güzel günlerde kullanman dileğiyleee

Kızlar internetten siparişini verdiğim havlularım geldi, bazıları çok güzel ve yumuşak. bazılarıysa kazık gibi :) neden öyle bilemedim :) ama genel anlamda beğendim beklediğimden daha güzel çıktılar

Nedense güvenemiyorum ben internetten bu tarz alışveriş yapmaya. Ne kadar emin olsanda markadan yinede oluyo arada böyle. Elimde ellemeden gözümle görmeden içime sinmiyor

Güle güle kullan hicrancım havluların hakikaten çok güzel çok ciciler. Ferah bir banyon olacak belli

Ay canım vallahi ben herşeyimi internetten aldım ya, ne biliyim ben güveniyorum, :) mağazadan eve taşımak zor geliyor. Teşekkür ederim canım, oh oh ferah ferah olsun

Ay canım vallahi ben herşeyimi internetten aldım ya, ne biliyim ben güveniyorum, :) mağazadan eve taşımak zor geliyor. Teşekkür ederim canım, oh oh ferah ferah olsun

Yorumunu okuyunca üniversiteden yakın bir arkadaşımın annesinin dedikleri aklıma geldi

Hep arkadaşıma derdi yapacağın şey için erinme çocuğun olmaz sonra diye Korkutmak için iyi yöntem bulmuş

Çiçek bahçesi gibi olacağı kesin

hahahahhahahhaha iyi söylemiş, çocuk yapmak için bile üşenebilirim ben, azıcık tembelliği seviyorum canım.
Çok çok teşekkür ederim tatlım benim, seninkiler de mükemmel oluyor, Allah utandırmasın :)

Bende arada tembellik yaparım o zamanda aklıma gelir hala daha gülerim

Sağol tatlım benim aminnn inşallah herşey çok güzel olur

hayırlı olsun çeyizlerin canım herşeyin çok şık çok kaliteli elektroniğe geçebilirsem şayet benimde tümünde tercihim braun olucak

hayırlı olsun çeyizlerin canım herşeyin çok şık çok kaliteli elektroniğe geçebilirsem şayet benimde tümünde tercihim braun olucak

Çok çok teşekkür ediyorum canım, Braun un kalitesine çok güveniyorum, şuan evimizde de kullanıyoruz zaten, tavsiye ederim canım

1 hafta önce onlarca havlu alan ben değilmişim gibi gece gece yine Chakra dan yüklü bir alışveriş yaptım, minicik bir pişmanlık hissetsemde hepsini çok beğenerek aldım. Bu ürünlerin yarısı eski sezon fakat %60 indirim ile havlu ve bornozlar çok cazip fiyatlara inmiş ki Chakra hiçbir zaman bu oranlarda indirime girmez. Eksiğiniz varsa ürünlere bir göz atın derim, el havluları 5 lira civarındaydı, Chakra havluları için komik rakamlar. Artık havlu almamam dileğiyle....

1 adet yüz, 2 adet el havlusu,

Hamam takımlarım,

Bornoz takımlarım,

Ponza taşım,

El ve tırnak fırçam,

Banyo pedim,

Banyo lifim,

Banyo eldivenim,

Bal kokulu sabunlu lifim,

Dikiş kutum,

havlu havlu havlu, yok kardeşim biz doyamayız havludan hepsinde seçici davranmışsın çok hoşlar maşallah ama benden sana tavsiye biraz da evlilikten sonraya sakla hevesini, çünkü gün be gün yenisi çıkıyor, onlara da bakakalıyoruz, naçizane fikrim birazcık almamaya bak çek kendini, evlilkten sonra da alışveriş yapalım demi

canımmmm benim çok çok teşekkür ederim. ya çok haklısın tatlım bende almak istemiyorum artık ciddi anlamda abarttım şu çeyiz işini ama eksikte bitmiyor çok detay var, ne yapıcam bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…