Çeyiz hazırlıklarım... :)

evet canım bekleyeyim haklısın, ha baktım uymadı hazır satılıyo nasılsa, alırım sonra da...
evet hicrancım çeyiz serme oluyor, yani yapmayanlar da var tabiki ama bizde serme adeti vardır...ben de isterim aslında annemin el emeklerini sermek :)

Yeni cicilerim,
Çeyiz dışında aldığım bir kaç parça üründe var, biraz alakasız oldu ama fiyatları çok uygun olduğundan belki beğenir ya da ihtiyacınız olan birşey olabileceğini düşündüğümden onları da ekledim.

Saklama kavanozlarım, uzun süredir aklımdaydılar, %50 indirime girince 2 renk aldım 32 tl den 16 tl ye düşmüş

Mutfak makasım, 50 tl den 24,50 ye düşmüş

Salata kurutucum, bu ürün normalde çok çok pahalı ve hiç bu fiyata düştüğünü görmemiştim, harika bir ürün, tavsiye ederim kızla
70 tl den 35 tl ye düşmüş

Sebze fırçam, 14,00 tl den 3,50 ye düşmüş

Sofra sunumu için kullanmayı planladığım tepsim, 60 tl den 29,90a düşmüş

Kesme tahtam, 50 tl den 12,45e düşmüş

Mumluklarım fakat ben bunları makyaj fırçalarımı koymak için kullanacağım, 19,95den 9,95e düşmüşler

Magnetlerim, buzdolabım siyah olacağından sadece pembe renkli magnet aldım, her zaman siyah-pembe uyumuna bayılmışımdır,
Bu klipsli olan, alışveriş listemi bununla tutturacağım :) Magnetlerin her biri 3,50 den 1,75e düşmüş

kıldan, tüyden nefret eden sevgilime, kulak-burun kılı temizleyici aldım, bohçasına ekleyeceğim :) 45,00tl den 19.90a düşmüş

Günlük kullanmak için 2 adet iç çamaşırı aldım, 13 liradan 3,50 ye düşmüş

Tayt aldım, 50 tl den 15 tl ye düşmüş.

Çanta aldım, 95 tl den 28 tl ye düşmüş

Bir de çok yakın arkadaşımın bebişinin 1, yaş gününe ayakkabı aldım, 90 tl den 31 tl ye düşmüş

canım herşeyin çok harika maşallah Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.. mandalların ve toplu iğnelerin çok harika orjınailmiş baylıyorum bu tarz ürünlere rica etsem nerden aldığını söylebilir misin?

canım çok ekonomik alışveriş yapmışsın ggerçekten salata kurutucun basınca kendi kendine dönenlerden mi esse den mi aldın acaaba

Çok değişik parçaların var ve çeyizlerinin hepsi çok güzel.
Alışverişlerini nerden yapıyorsun?

canım hepsini iyi günlerde kullan çok cici şeyler almışsın genee :) bu arada o salata kurutucusunu bende takip ediyordum bir zamanlar ama baktım belli fiyattan aşağı düşmüyor pes etmiştim ki bugün topiginde görür görmez hemen gidip aldım son 1 tane kalmıştı hemdeee :))

Canım benim çok teşekkür ederim :) tchibo dan aldım onları, takip et istersen arada geliyor çünkü :)

Yaaaa nasıl sevindim bilemezsin, kısmetinmiş demekki, güle güle kullan canım :) harika bir ürün kendileri, pratik

canım en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün valla ne güzel ben bu kadar yapamadım.. girersem çıkamam işin içinden diye güle gle aşkla kullanmanı diliyorum çok özenmişsin ugrasmıssın tebrikler

Aynen canım aynen biraz daha bekle. Çeyiz serme olursa annein yaptığı yatak örtüsü daha güzel olur sanki :) bakarsın duruma göre, şöyle güzel birşey görürsem bende haber veririm sana

Çok teşekkür ederim canım, günlük hayatımda da detaylar benim için çok önemlidir, çeyiz hazırlığımda da sağolsun bırakmadı beni bu özelliğim ama çok yoruyor beni :) sen en iyisini yapmışsın canım

detaylara bende önem veririm aslında ama senin gibi yapamazdım yorulmakmı ayakta durduguna bile şaşırabilirim şuan :) iyisimi bilmiyorum bakta eksiklerimi söyle bana hiç değilse tamamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…