Çeyiz hazırlıklarım... :)

Çok şekerler bunlar bayıldımÇiçekli kaseleri nereden aldığını öğrenebilirmiyim canım çok beğendim Aşkla kullan cicilerini

hepside cok hossssss :129::129::129::129:
güle güle saglıcakla kullan cnmm

Canım bu marka indirim sitelerinde çok çıkıyor ama en uygunu Evim.net te buldum.istersen biraz bekle benim ürünlerim gelsin, iyi mi kötü mü söylerim sana ona göre alırsın tatlım

Sağol canım benim inşallah memnun kalırsın baktım çok güzel ürünleri var şuan istesemde kesemi zorlamış olurum bir sen eline al bak bakalım ona göre bende harekete geçerim artık

Sağol canım benim inşallah memnun kalırsın baktım çok güzel ürünleri var şuan istesemde kesemi zorlamış olurum bir sen eline al bak bakalım ona göre bende harekete geçerim artık

Hep var zaten canım, ilerleyen günlerde alırsın acele etme, benim ürünler gelince mutlaka sana haber vericem canım

boyner'den aldığın magnetler eline geçti mi canım ? ebatını merak ediyorum ben.. ona göre biraz fazla sipariş vericem de hediye için :)

Son düzenleme:
boyner'den aldığın magnetler eline geçti mi canım ? ebatını merak ediyorum ben.. ona göre biraz fazla sipariş vericem de hediye için :)

Yaaa canım henüz gelmedi, tam 1 hafta oldu bugün arayıp soracağım ne durumda diye, gelince haber vericem sana tatlım

Yine english home, dan ferforje havluluk aldım, tabi ben bunu mutfağımda kullanacağım :116::116::116::116:
Havlum, kağıt havlum ve peçetelerimi koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…