Çeyiz hazırlıklarım... :)

hepsi ayrı bi güzel çok zevkliymişsin gerçekten güzel günlerde kullan inşaAllah

boyner çok geç gönderiyor tek bir çaydanlığı 2 haftada göndermişlerdi bana da.. kulpu kırık gelmişti iade etmiştim hatta ((

En sonunda bugün aradım konuştum o günkü kampanyada çok fazla sipariş almışlar, yığılma olmuş. Yarın elinizde olacak dedi, bakalım artık, gerçi acelemde yok. Evde yer kalmadı vallahi her yer dolu

En sonunda bugün aradım konuştum o günkü kampanyada çok fazla sipariş almışlar, yığılma olmuş. Yarın elinizde olacak dedi, bakalım artık, gerçi acelemde yok. Evde yer kalmadı vallahi her yer dolu

gelsin kuzum gelsin de bak bakalım cicilerine begenecekmisin memnun kalacakmısın salata kurutucusundan fln :)

gelsin kuzum gelsin de bak bakalım cicilerine begenecekmisin memnun kalacakmısın salata kurutucusundan fln :)

Merak ediyorum çok ama kesin salata kurutucusundan çok memnun kalacağım, cidden çok harika bir ürün, esse de çok incelemiştim bir ara ama iddia ediyorum bir daha o ürün bu fiyata düşmez . Biz çok iyi fiyata aldık tatlım

aynen, koliler üst üste yığıldı evde :))

2 gün önce sana sorduğum gün beğendiğim magnetlerden birer tane sipariş etmiştim..hoşuma giderse devamını alırım gitsezse onları kullanırım diye.. haftasonu kargo da ücretsiz olunca 3 tane magnet aldım bugün kargoya verildi mesajı geldi.. ama 1 hafta önceki siparişimden tık yok.. hahahaa ilginçler vesselam :)

Son düzenleme:

aynen canım ya bende aylarca baktım da hiç görmemiştim bu fiyata sayende bende kaptım canımcım

Ya sorma tatlım gece uyurken devrilcekler aklım çıkacak uykuda vallahi :) sen bir hafta önce ne sipariş verdin..? Senin magnetler kesin benimkinden önce gelir nasıl oldukları konusumda yorumlarını bekliyorum canım

Ya sorma tatlım gece uyurken devrilcekler aklım çıkacak uykuda vallahi :) sen bir hafta önce ne sipariş verdin..? Senin magnetler kesin benimkinden önce gelir nasıl oldukları konusumda yorumlarını bekliyorum canım

geçenki antalya depreminde bi arkadaşın üstteki koliler devrilmiş ve kırılmış..( aman allah korusun

T-desing kesme tahtası ve 5 li saklama kabı sipariş vermiştim.. hatta face'de beğen kargo ücretsiz gelsin diye bi uyarı çıktı, ben de beğendim. o gün de haftasonuydu zaten kargo ücretsizdi.. hem kargo ücretsiz oldu hem de 5 tl.lik kargo tutarı indirimi yaptılar ahahaa :)))

benim magnetler yarın elimde olur, yorumumu paylaşırım sizle :)

Son düzenleme:

Ahahahaha ne şanslısın maşallah :) bak mutlaka bekliyorum yorumlarını unutma beni
Facebooktan eklemek istiyorum seni

inşallah tatlım.. şimdi 8 martı bekliyorum o tarihte çogu yer baya indirim yapıyordu bakalım şansımıza neler olur :)

Aynen tatlım, bende iş yerimdeki kızları aylardır tembihliyorum para atın kenara diye, ben daha çok gratis tarzı yerlerden kişisel ihtiyaçlarımızı alıcam, tüm ürünlerde yüzde. 50 oluyor çünkü

Ahahahaha ne şanslısın maşallah :) bak mutlaka bekliyorum yorumlarını unutma beni
Facebooktan eklemek istiyorum seni

ben face hesabımı dondurdum canım.. sevgili ile kıskançlık yüzünden fazla sorun çıkınca.. mudo'da boyner'de falan beğen kargo indirimi kazan uyarısı çıkınca babamınkinden beğeniyorum..

aaa bak bi de o var dimiii :) benim bi kaç eksigim var ya daha bıçak setimi almadım,çamaşır kurutucumu almadım onlara bakmam lazım bi de valiz almak istiyorum istiyorum da istiyorum ne olucak sonumuzzz :)

ben face hesabımı dondurdum canım.. sevgili ile kıskançlık yüzünden fazla sorun çıkınca.. mudo'da boyner'de falan beğen kargo indirimi kazan uyarısı çıkınca babamınkinden beğeniyorum..

H hahaah o da iyiymiş canım babalar her zaman kurtarıcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…