- 24 Temmuz 2013
- 4.227
- 1.813
- 123
- Konu Sahibi hicranaksoy
-
hepsi ayrı bi güzel çok zevkliymişsin gerçekten güzel günlerde kullan inşaAllah
aynen canım, bende bayılarak aldım vallahi. boyu falanda çok güzel tam mutfaklık
English Home bir ara uğra istersen
Sitesinde göremedim ben canım mağazaya gitmek gerek sadece pembesimi vardı çok güzel yaAşkla kullan inşallah
Evet canım sadece pembesi vardı :)
İnşallah canım benim
İnşallah banada nasip olur bana ilham kaynağı oluyorsun tatlım
boyner çok geç gönderiyortek bir çaydanlığı 2 haftada göndermişlerdi bana da.. kulpu kırık gelmişti iade etmiştim hatta ((
En sonunda bugün aradım konuştum o günkü kampanyada çok fazla sipariş almışlar, yığılma olmuş. Yarın elinizde olacak dedi, bakalım artık, gerçi acelemde yok. Evde yer kalmadı vallahi her yer dolu
gelsin kuzum gelsin de bak bakalım cicilerine begenecekmisin memnun kalacakmısın salata kurutucusundan fln :)
En sonunda bugün aradım konuştum o günkü kampanyada çok fazla sipariş almışlar, yığılma olmuş. Yarın elinizde olacak dedi, bakalım artık, gerçi acelemde yok. Evde yer kalmadı vallahi her yer dolu
Merak ediyorum çok ama kesin salata kurutucusundan çok memnun kalacağım, cidden çok harika bir ürün, esse de çok incelemiştim bir araama iddia ediyorum bir daha o ürün bu fiyata düşmez . Biz çok iyi fiyata aldık tatlım
aynen, koliler üst üste yığıldı evde :))
2 gün önce sana sorduğum gün beğendiğim magnetlerden birer tane sipariş etmiştim..hoşuma giderse devamını alırım gitsezse onları kullanırım diye.. haftasonu kargo da ücretsiz olunca 3 tane magnet aldımbugün kargo verildi mesajı geldi.. ama 1 hafta önceki siparişimden tık yok.. hahahaa ilginçler vesselam :)
aynen canım ya bende aylarca baktım da hiç görmemiştim bu fiyata sayende bende kaptım canımcım
Ya sorma tatlım gece uyurken devrilcekler aklım çıkacak uykuda vallahi :) sen bir hafta önce ne sipariş verdin..? Senin magnetler kesin benimkinden önce gelir nasıl oldukları konusumda yorumlarını bekliyorum canım
Ne demek canım benim, kısmetinmiş, sebep oldum güle güle ağzımızım tadıyla kullanırız inş
yaa sorma tatlım, geçenki antalya depreminde bi arkadaşın üstteki koliler devrilmiş ve kırılmış..( aman allah korusun
T-desing kesme tahtası ve 5 li saklama kabı sipariş vermiştim.. hatta face'de beğen kargo ücretsiz gelsin diye bi uyarı çıktı, ben de beğendim. o gün de haftasonuydu zaten kargo ücretsizdi..hem kargo ücretsiz oldu hem de 5 tl.lik kargo tutarı indirimi yaptılar ahahaa :)))
benim magnetler yarın elimde olur, yorumumu paylaşırım sizle :)
inşallah tatlım.. şimdi 8 martı bekliyorum o tarihte çogu yer baya indirim yapıyordu bakalım şansımıza neler olur :)
Ahahahaha ne şanslısın maşallah :) bak mutlaka bekliyorum yorumlarını unutma beni
Facebooktan eklemek istiyorum seni
Aynen tatlım, bende iş yerimdeki kızları aylardır tembihliyorum para atın kenara diye, ben daha çok gratis tarzı yerlerden kişisel ihtiyaçlarımızı alıcam, tüm ürünlerde yüzde. 50 oluyor çünkü
ben face hesabımı dondurdum canım.. sevgili ile kıskançlık yüzünden fazla sorun çıkınca..mudo'da boyner'de falan beğen kargo indirimi kazan uyarısı çıkınca babamınkinden beğeniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?