- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
-
Canım çok çok güzel bir çeyiz hazırlamışsın
İki yıllık evliyim yeniden çeyiz hazırlamaya karar verdimbakmaktan kendimi alamadım herbirine.
İnşallah huzurla mutlulukla kullanırsın herbirini
Kızlarrrr dün Boyner, den verdiğim siprişler elime ulaştı. Öncelikle söylemeliyim ki ürünlerin her biri daha önce hiç açılmamış, üzerinde jelatinleri ile geldi, inanılmaz mutlu oldumfakat malesef saklama kavanozum, tepsim ve mumluğum kırık geldi yarın iade işlemlerini başlatacağım. Salata kurutucusu bir harika, iyi ki de almışım. Magnetlerin boyu ise tahminimden daha ufak ama inanılmaz şirinler.
sonunda canım gözünaydın ama üzüldüm kırık gelmelerine ya yazık o kadar da bekledin
vallahi çok imrendim herşey çok güzel evliliğinin de mükemmel mutlu olması dileğiyle
Bu da porselen sahanım
Merhaba canım nasılsın?Porselen sahanını gördüm de nette çok beğendim alayım dedim ama iki ölçüsü var, 17 ve 20 cm.lik hangi boy iyi. Bir de bu sahan sadece sunum için mi yoksa pişirme imkanı da var mı?
Çok iyiyim canım teşekkür ederim, umuyorum sende iyisindirürünlerin geldi ve ben herbirine tek kelimeyle bayıldım, tam da istediğim gibiler, çok kaliteli görünüyorlar. Çok ısı gerektirmeyecek yiyecekleri pişirebiliyorsun canım, yumurta gibi ya da yemek ısıtma gibi. Boyu da güzel kocaman değil ama ufakta değil, bence 20 cm almalısın, bu misafire çıkacak güzellikte e misafir de genelde kalabalık olduğundan büyük boy almak mantıklı canım
Kuzum ilk sayfada metal bi standı var dikey bişey😄
Uzun zamandır forumu beğeniyle takip ediyorum (platonik takılıyorum içten içe:) çeyiz topiklerinin hemen hemen hepsini inceledim burdaki arkadaşların fikir paylaşımlarından çeyizlerinden çok faydalandım ama şunu söylemeden edemiycem en güzel en özenle hazırlanmış çeyiz topiği senin detaylar aynadır insanın aslını yansıtır derler onu gördüm sende en ufak ayrıntıya bile önem vermissin hepsi çok güzeller Allah huzurla mutlulukla yuvanda kullanmayı nasip etsin (nilgün)
Canım onu ben Markafoni' den almıştım markası BRABANTİA, Tantitoni de satılıyor oradan bakabilirsin canım
Ne güzel :) çeyizini çok görmek isterim canım bence biran önce topik açmalısınzevklerimiz ortak bi çok ürünümüz benziyor bernardo rosy herkeste kahvaltı takımı var sende benim gibi yemek takımını almışsın akrilik siyah kaşıklarının pembesi var bende bi cesaret gelirse bende yüklerim çeyizlerimi:))
English Home dan mutfağım için kurulama bezi aldım, nasıl tatlı
Yine english home, dan ferforje havluluk aldım, tabi ben bunu mutfağımda kullanacağım :116::116::116::116:
Havlum, kağıt havlum ve peçetelerimi koyacağım
Eki Görüntüle 994443
Yeni tatlış çeyizim kalpli olan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?